onsdag, mai 13, 2009

Dag 3


Jeg har kjøpt ett par Givenchy-øredobber hver gang jeg har vært i New York, og 2-3 av disse bruker jeg flittig - men det paret jeg kjøpte i fjor har jeg ikke brukt så mye. Fargen føles ikke helt hverdagslig, så derfor tok jeg dem på i dag. Men åh, de er jo så fine, jeg skal absolutt bruke dem oftere!

27 kommentarer:

Fornuftig forsker sa...

Kjære Glamourbibliotekar, det er en virkelig skjønn farge og flotte øredobber.
Jeg følger opp kampanjen din med perlering, Essenza del tempo-parfyme og idag en gammel stripete favorittbluse som jeg bruker sjelden pga at jeg ser litt blek ut i den, samt lipgloss fra YSL som jeg synes er litt for fin til hverdags. Ikke for fin idag, nei!

koristen sa...

Den nest siste dråpen av en gammel yndlingsduft - Jennifer Lopez' Still - på halsen idag. Ingen vits i å la den siste skvetten stå og bli for gammel :-)

Hanne sa...

I dag har jeg klinket til og brutt flere barrierer. Det regner hos oss, og jeg har kledd meg deretter: solgule støvler med rosenknopper på, og frisk regnkåpe.
Inneantrekket mitt ble en florlett, blomstrete tunika som sier SOMMER og dongeritights som jeg ikke har turt å bruke fordi jeg var redd jeg var for tjukk. Toppet det hele med H&M-juveler i farger som passer perfekt til tunikaen.
Igjen - takk for at du puffer og inspirerer!
Ha en fin, fin dag med dine NYDELIGE øredobber dinglende i ørene.

Jenny B sa...

Vilka fina örhängen!

Idag har jag tagit fram ett nytt läppstift, Helena Rubinstein Fetish Rose, eftersom jag just använt upp en annan färg. "Nytt" är kanske att ta i eftersom jag haft Fetish Rose i ett år utan att börja använda det. Nu var det dags, och vilken fin färg det var!

Ragnhild sa...

Dei øyredobbane var kjempefine! I dag har eg på meg desse frå Cecilie Melli:
http://www.ceciliemelli.com/nettbutikk.php?pid=845&type=3&p=865

... bortsett frå at dei eg har på, er lysegrøne. Eg har dei i svart også, men dei kjennest meir kvardagslege ut, og dei glitrar mindre. Har nesten aldri gått med dei! Eg tok også på meg ein kvit, enkel bluse frå H&M som eg nesten aldri har gått med fordi eg kjenner meg så pynta når eg går i kvitt. Men øyredobbane måtte jo matcha litt med resten:-) (MEN: joggeskoa er på, som alltid;-))

Glamourfarmasøyten sa...

Jeg har brukt neeesten siste rest av en deilig Dior-ansiktspeeling som står på stas på badet :)

Alt godt sa...

Endeleg har eg fått med meg ein fin kopp på kontoret. Er den ikkje lekker? http://altgodt.wordpress.com/2009/02/12/sola-skin/

Line V sa...

Glameffekt i dag er en høy hestehale festet med en nydelig orkidespenne.

Nanne sa...

I dag bærer jeg mine nydelige sølvøredobber - gave fra min bedre halvdel! De brukes ellers bare til "pent":)Det pynter opp dagens antrekk som ellers består av mørke, smale jeans, marineblå bluse, lys grå kortermet cardigan og hvite og sølvgrå sneakers.

Glamourfilologen sa...

Jeg har slått til i dag og tatt på meg nye pumps (Mary Janes-aktige med t-rem) og nesten ny cardigan som jeg ikke har hatt råd til å bruke til hverdags. Takk for flott forslag om å bruke ting istedenfor å la dem ligge ubrukt!

koldfru sa...

Nydelige øredobber! Jeg har erklært dette for å være lebestiftdag- jeg bruker det nemlig alt for sjelden, så i dag er leppene mine barcelonarøde, selv om jeg "bare" skal vaske hus og jobbe med oppgave.

Kaisa sa...

Dagens ting som bør brukes oftere er en lys beige kinabluse i silke. Må selvfølgelig håndvaskes og strykes, så dermed luftes den ikke så ofte, hvilket den burde gjøre. For å piffe opp et ellers hel-beige antrekk har jeg tatt frem røde ballerinasko som har overvintret på jobben.

Nina Refsnes sa...

Strass-hårspenner som ligger og glitrer i den akk så nedstøvede festremediumsesken.

Fruen sa...

Startet opp dagen med Dewberry dusjsåpe som planlagt - mmmmmm:-) I dag blir det hjemmelaget fiskesuppe til middag, med vårt fineste service på spisebordet i stua og hvitveis på bordet. Ha en super dag!

Glamouroversetteren sa...

Å, det var noen lekre øredobber. Like fine til Oscarkjole som til jeans, spør du meg! Selv har jeg funnet fram en ermeløs svart blondebluse og leker sommer. Slett ikke dum til jeans den heller. I ettermiddag skal jeg ut og lete etter den perfekte leppestiften.

Fridapus sa...

Kjempefin oppfordring, Glamourbibliotekaren :) Jeg var veldig til å spare på de fine tingene mine før, men har de siste årene blitt mye flinkere til å bruke det jeg har i hverdagen. Det er jo tross alt hverdager de fleste av oss har flest av, og det er jo derfor litt stas å føle seg litt fin også selv om det er en hverdag. Jeg bruker derfor hver dag diamant-klokken jeg fikk i bryllupsgave av min mann og andre fine ting. Har sluttet å spare til en "fin" anledning :) Hipp Hurra for hverdagene!!

Frk Detektiv sa...

Ai, hvor fine øredobbler! Jeg joiner Line V og sattser i dag på blomst bak øret i hestehalen. Blomsten er noe ala en epleblomst, og en påminnelse på alt det vakre på utsiden av kontoret :)

Fioljenta sa...

I dag har jeg på meg min fine, nye sommerkjole som har ligget i skapet siden januar-salget. Den har fått selskap av mine fantastiske gladiator-sandaler og eplerød leppestift. Jeg føler meg som en sommer-prinsesse=)

ElisabethB sa...

...men hvilken bok er det de ligger på? ;-)

Fra kontorfronten sa...

For vår egen del har vi lagre av både det ene og andre som bør tas i bruk. Et eksempel er flerfoldige fine rosesåper i forskjellige formasjoner.

Bør man også kanskje ta i bruk perlekjedet? Vi holder oss jo som regel til plast.

Katrine sa...

I dag har jeg gullheng i ørene, arvet etter mamma. De er stramme og enkle i stilen, fra søttitallet engang.

Anonym sa...

Nå begynte jeg å lure kraftig på hvem Paul er.

Frøkna sa...

Jeg har tatt fram et par Mary Janes i en spesiell blåfarge som er nydelig fine, men sjeldent brukt. Idag derimot har jeg fått masse komplimenter!

Katrine sa...

Anonym: Ja! And his 10-year old...
Hvem er de? Hvilken bok ligger under øredobbene, Glamourbibilotekar?

Glamourbibliotekaren sa...

Takk og takk og takk for alle rapporter! Så morsomt at dere er med! :) Og til dere som lurer på hva slags bakgrunn det er på bildet - det er juniutgaven av Living Etc som lå på kjøkkenbordet i dag tidlig da jeg tok bildet! Artikkelen het "Collector's edition".

Anonym sa...

Hverdagsglamour på gang hos meg også!

Jeg synes ideen din var så lur at jeg har slengt meg på og jobber herved med å innføre mer glamour i min ellers grå hverdag.

Siri sa...

Jeg så dem i bruk. De er virkelig nydelige!

Populære innlegg