onsdag, mai 20, 2009

LoveLula


Jeg har tipset dere før, men gjør det gjerne igjen: LoveLula fører mange fine økologiske merker, pakker varene i resirkulerte esker som fylles med spon istedet for isopor, og her finner man mye man ikke får tak i ellers i Norge. Parabenfritt og økologisk. Kunder utenfor EU slipper billigere unna - husk å registrere dere som internasjonale kunder før dere bestiller. (Det kan ta et par dager før registreringen går i orden.) 

5 kommentarer:

Nanne sa...

Jeg la faktisk først og fremst merke til bildet, jeg - vakkert og litt romantisk og mystisk:)

Kirsti sa...

Tusen takk for påminnelsen. Jeg tenker at den kommer godt med når vi alle har brukt opp siste dyrebare rest av glamourkremer og favorittparfymer som vi har gjemt så lenge- helt til i forrige uke;)

Fortsatt velduftende og solfylt vår -eller tidligsommer- til alle!

Den hvetefrie jenta sa...

Takk for bra tips, de hadde masse fristende ting der!

Sally Kvangarsnes sa...

Helt enig, kan skrive under på denne ;) Ble så positivt overrasket når boksen med produktene kom og jeg såg at varene låg i spon :) Var ute i skogen med hunden og tok med pakken og åpnet der...og kunne bare kaste sponen rett i skauen med god samvittighet :)

Randi E sa...

Fikk min første pakke derfra i går. Rask levering og herlig innpakning. Trenger heller ikke ha dårlig samvittighet for å shoppe der siden det er økologisk:)

Populære innlegg