tirsdag, mai 19, 2009

Michel Legrand


En Michel Legrand-klassiker, her i Stings versjon. "Windmills of your mind" er fra "The Thomas Crown Affair" (1999), som var en ny versjon av Norman Jewison- filmen fra 1968 (med Steve McQueen og Faye Dunaway). Legrands melodi vant Oscar i 1968, og da ble den sunget av Noel Harrison, sønn av Rex. 

En annen versjon som er kjent og kjær, er Dusty Springfield sin. Og Jose Feliciano. Og jeg mener bestemt jeg har den på LP med Lill Lindfors fra tidlig 70tall, på svensk. 

Edit: Ja, det har jeg - Lill spilte den inn i 1969/1970, den heter "Mellan dröm och verklighet" og finnes på platen med samme navn

6 kommentarer:

Glamourlektoren sa...

Deilig easy listening! Sting gjør en fin versjon.

ElisabethB sa...

Iiiiih, dette var spooky. Jeg stakk akkurat innom etter aa ha sett en film, og hvilken film var det? The Thomas Crown Affair. Og her har du blogga musikken derfra... Kjempefin sang, men jeg fant ut at det i grunnen er mye fint paa filmen fra 1999, egentlig. Naa maa jeg bare spore opp originalfilmen; saa den en gang paa TV men det er lenge siden. Jeg liker Faye Dunaway; husker jeg var mektig imponert over henne.

Morsomt sammetreff!

Elise sa...

Åh, jeg elsker Dusty sin versjon av denne. Jeg elsker Dusty, helt enkelt. Det er damen som har fått meg gjennom de vanskeligste stundene i livet. Jeg vender alltid tilbake til henne.

HildeSol sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
HildeSol sa...

På svensk heter den "Vinden i min själ"- Anders Ekborg spilte den inn for et par år siden. Her med Peter Jöback

Glamourbibliotekaren sa...

Glamourlektoren: Ja. Han passer perfekt!

ElisabethB: Oi! Tilfeldig! Dette var til og med et forhåndsprogrammert innlegg!

Elise: Ja, hun hadde flott stemme. Og mascara av sement!

Hildesol: Tror jeg foretrekker Lindfors gitt ;)

Populære innlegg