lørdag, mai 02, 2009

Prydkirsebær en tidlig lørdag morgen

Blomstrende trær i egen hage = luksus. Dette prydkirsebærtreet er så ufattelig vakkert, og blomstene har kommet i full fart nå de siste dagene. Jeg tok med to svært ulike kameraer ut og foreviget dem nå i morgentimene - resultatene fra det andre kameraet kommer når filmen er fremkalt. 

5 kommentarer:

Lille søster sa...

Nydelig.

Mia sa...

Breathtaking!

Du som er så flink med å ta bilder kan kanskje hjelpe meg med en bitte-liten ting jeg sliter med...

Jeg må ta bilde av en artikkel på et blad for å ha det med som vedlegg på min bacheloroppgave. Det er desverre ikke mulig å skanne det ettersom bladet kun finnes på Nasjonalbiblioteket og jeg ikke kan ta den med hjem.
Altså, bildet av artikkelen må være såpass skarpt og bra at noen kan lese det i etterkant når jeg printer den ut.
Jeg har følgende kamera, en Canon G9 som er fancy og som jeg tror klarer jobben, men som jeg aner ikke hvordan man bruker og et helt vanlig digitalt-kamera..

Suggestions?
Takker!!!!
:)

Audrey S. sa...

De fleste digitale kameraer har en macrofunksjon som gjør det mulig å ta klare bilder av detaljerte motiv. På mitt kamera har denne funksjonen en blomst som symbol.

Mari - Escape In A Book sa...

Så nydelige blomster! Det er utrolig koselig å se det blomstre i sin egen hage. Selv venter jeg spent på at Rododendron skal slå ut i all sin prakt, men det er litt tidlig enda(det eneste glamorøse jeg har i hagen min ;)).

Glamourbibliotekaren sa...

Lille søster: Ja.. de er så fine.

Mia: Henvend deg i veiledningen på Nasjonalbiblioteket - de kan sikkert scanne det for deg (dog koster det litt). Eller du kan spørre ditt lokale bibliotek hvordan det er med fjernlån - da kan du få kjøpt en kopi av artikkelen, vil jeg tro. Å avfotografere med kamera på lesesalen tror jeg blir litt prosjekt, jeg vet ikke om du ville fått lov en gang.

Ladybug: oooh, rhododendron! Fabelaktig!

Populære innlegg