torsdag, mai 07, 2009

The sound of summer


Enda litt mer kontorkos: Regnet PLASKER ned utenfor, himmelen er mørkegrå, vinduet står oppe og lyden av regnet blander seg med en vakker italiensk barokk-kantate av Ferrandini - instant sommerfølelse! Slike skybrudd er noe av det beste jeg vet. Særlig i kombinasjon med barokk.



(Bildet er tatt med mobilkameraenes svar på lomokameraet.. nemlig min fire år gamle mobil som såvidt var ny nok til å ha kamera i det hele tatt.)

4 kommentarer:

Anna sa...

Hvor er det smukt! Må jeg spørre hvordan du får til å lage de 'liksompolaroidbildene'? Er det et spesielt bildeprogram du bruker? Man må jo ty til nødløsninger nå når disse kameraene går ut av produksjon..

Glamourlektoren sa...

Enig at skybrudd er deilig, særlig bare å betrakte det! Og tordenvær! Gir liksom litt unntakstilstand på en koselig måte.

Fornuftig forsker sa...

Er det mulig! Samme gardiner som jeg vokste opp med (og som nå henger på hytta). Har aldri sett dem noe annet sted. Jeg tenker 80-tall med en gang :)

Glamourbibliotekaren sa...

Anna: Jeg har følelsen av at noen kommer til å starte å produsere dem igjen! Det er jo mer kult-bevegelse over polaroidet enn noensinne, har jeg inntrykk av. Vi får krysse fingrene! :)

Glamourlektoren: Ja, og veldig rensende!

Fornuftig forsker: Haha! Tipper de har hengt på mitt kontor siden 80tallet også! Nye er de ihvertfall ikke!

Populære innlegg