tirsdag, juni 23, 2009

Fem år


Dere som har hengt med en stund, vet at 23. juni er dagen for å repetere historien omkring da Glamourgemalen overrasket meg med et frieri. Fem år siden i dag! Jeg linker herved til fjorårets post, til glede for nye lesere (og frivillig for de som har hørt det før). 

6 kommentarer:

Cia sa...

Gratulerer med femårsdagen!
Jeg har hengt med her så lenge at jeg fikk med meg historien i fjor, men jeg har aldri kommentert. På tide!

Nå mimrer jeg litt selv, det er litt over seks år siden mannen min fridde, også i New York, i en liten gate i Greenwich Village, avbildet på coveret på en Bob Dylan-plate som betyr mye for oss. Lett match for en musikkbibliotekar som deg, vil jeg tro.

Håper dere har en flott dag!

Alt godt sa...

Det står verkeleg respekt av at du har blogga med høg kvalitet og mange lesarar gjennom alle desse fem åra. Eg har berre følgt deg dei siste to, og det har vore ei sann glede. Gratulerer!

Anonym sa...

Et forsinket gratulerer fra meg! For en nydelig historie:)
En av kommentarene til innlegget fra i fjor nevnte at du har en mann som virkelig evner å SE sin kjære, og det synes jeg var veldig godt sagt. Ja til flere Glamourgemaler i verden!:-)

Anonym sa...

Fantastisk!

Vi forlovet oss også på Tiffany's, det var noe vi egentlig fant på sammenen i forbindelse med vår første tur til New York. En perfekt måte å gjøre det på, syntes vi. Kjøpte ring og ble servert champagne. Et veldig fint minne :)

Gratulerer med dagen!

Britt Åse sa...

Gratulerer med dagen :-)
Jeg bare elsker den historien, jeg. Noe så romantisk!
Ellers henger jeg meg på rosen fra Alt godt.

Elin sa...

Gratulerer! En nydelig historie som jeg kan lese om igjen hvert år.

Populære innlegg