torsdag, juni 25, 2009

Now we're talking
Kortlivede it-vesker og "nok en kjendis skal designe sko/vesker/badedrakt/solbriller for motehus", samt alt som har navnet Louis Vuitton i seg, appellerer vanligvis lite til undertegnede. MEN. Da jeg forleden dag så bildene fra samarbeidet mellom filmskaper S.Coppola og nevnte Vuitton,  nemlig en temmelig nøytral og romstor bag i en tidløs modell, ble jeg interessert. Og det beste av alt: Den har ikke de gudsjammerlig dølle Vuitton-logoene spredt over hele seg. God plass til polaroidkamera og skrivebøker og alt man trenger. 
Garance Doré liker den også. 

Edit: Noen fant prisen - 24.000 kroner. HAHA. Over mitt lik. Det kom dog ikke som noe sjokk. Men man kan da synes den er fin uten å planlegge å kjøpe den. 

(bilder:L.Vuitton)

20 kommentarer:

S sa...

Åh, jeg er jo en veske-dame. Og jeg kjente dragningen mot den sorte versjonen. Akkurat slik jeg liker dem - romslige, tidløse men likevel stilige.

Blondie sa...

Helt enig. Hodet på spikeren. Utrolig triste vesker. . Fatter ikke at noen kjøper dem. De liksom lyser: "Nå har også jeg fått råd til en sånn veske som jeg håper gir meg litt image - eller ihvertfall en enda tristere kopi av en ekte (håper ikke at noen ser det)". Jeg får harry-assosiasjoner som digre SUVer med kjempe bensinforbruk, enorme gassgriller, digre og smakløse hjørnesofaer, dobbeltsenger med innbygd stereoanlegg. Kjøp noe annet! Det finnes så mye fint å velge mellom! Unnskyld til alle LV-eiere, men jeg kan ikke noe for det. Det er bare så himla kjedelig.

Det henger vel sammen med at jeg er og alltid har vært anti-merke-hysteriker. Jeg har klipt av og sprettet bort en del lapper og merker i min tid.

Men dette var noe helt annet, now we´re talking ;) Diskret, enkel, passe størrelse, holdbar, tåler en støyt og blir bare penere når den får litt patina. For kvalitet kan de, Louis Vuitton!

Og unnskyld én gang til (og jo, jeg vet at smaken er forskjellig:))

Maren77 sa...

Oh lykke! Så fantastisk! Det hadde vært noe å bruke skattepengene på det!

Beate sa...

Dette var en flott veske ja! Og så enig med deg. Har aldri skjønt greia med disse veskene som har logoer trykket utover hele seg. Veskene i seg selv er sikkert fine, hadde de bare vært ensfargede....

bloggenanne sa...

Det var en fin veske! Akkurat slik jeg liker: diskret luksus.
Hva den koster i butikk har jeg ikke turt å undersøke engang, men det er lov å drømme og ønske seg.

peanuts sa...

Den var flott, jeg kan heller ikke fordra logoveskene til LV. Men det er fremdeles Bottega Veneta som ligger mitt hjerte nærmest :)

Diva sa...

Jeg hadde aldri trudd jeg ville like en LV veske, men denne er både pen, praktisk og tidløs.

Sophia Coppola er jo en smart og dyktig jente så veska passer jo perfekt til imaget.

Karoline A sa...

Oi, den var fin. Alle min vesker detter jo bare fra hverandre så kanskje på tide å invistere litt.

Karoline A sa...

Haha. Etter en liten sjekk på LV hjemmesida og oppdagelsen over at veska koster 24000 kr blir det nok ingen veske på meg.

Fornuftig forsker sa...

wow, den ser jo super ut. Jeg kjøper uansett bare nøytrale vesker som jeg bruker til de faller fra hverandre, så denne er kanskje noe for meg. En gang. Når den svarte jeg har nå faller fra hverandre. For flere svarte er det ikke snakk om å ha på samme tid.

elisabeth sa...

rett og slett meget nydelig. ahm.

Suzanne sa...

Oooo, den var skikkelig fin! Men spørs om jeg har råd til den med det første. Sukk...

Anonym sa...

Diskret luksus.... 24.000 kroners idioti med eller uten logo!!

Fair sa...

Denne var veldig fin. Jeg liker heller ikke at logoen er i fokus. Enkel og stilrent er mye penere. Selv sikler jeg litt på en veker fra Mulberry. Enkel og formen, men hadde jeg hatt 24000 til overs, så skule eg gjern hatt denne. :)

Ylajali sa...

du har heilt rett - now we're talking! Vuitton-logoen har det gått sånn inflasjon i at ein kan få fnatt! Men i staden altså den sorte...hadde ikkje lagt meg ned og blånekta om nokon ville gitt meg ei sånn veske nei.

Glamourbibliotekaren sa...

Jeg må bare føye til at jeg aldri i mine levedager ville bruke så mye penger på en veske :D Hadde jeg hatt 24000 til overs, hadde jeg betalt ned lån eller satt inn på høyrentekonto.

G sa...

Jeg vil føye til, at jeg med "til overs" tenker på, at jeg ikke har noe bedre å bruke pengene på (noe som helt sikkert aldri kommer til å skje).
Men veske var fin uansett. :)

Glamourbibliotekaren sa...

ja, å ha så mye penger til overs er en utopi for de fleste :) Fatter ikke hvorfor de skal være så himla dyre.

bloggenanne sa...

Da jeg så at Karoline A hadde funnet prisen, var konklusjonen enkel for meg også. Det får bli med drømmen.

Blondie sa...

Kom til å tenke på en venninne som pleide å bruke en plastbøtte som sommerveske. En sånn en som barn har på stranden. Det så veldig morsomt ut og passet til henne. I forskjellige farger og størrelser. Bare å ta bort spaden og legge ned sminke, nøkler og lommebok. Ikke helt tyveriskkert, men festlig. Og til helt uslåelig pris.

Populære innlegg