søndag, juli 26, 2009

God plass.

Jeg har fått nytt gammelt skrivebord. Skrivebordet stod i gamle dager på Bofors i Karlskoga, på hovedkontoret til den svenske våpenprodusenten. Kanskje satt det en mann i dress, hornbriller og hvass sideskille og designet våpen bak dette bordet på 50tallet. Jeg foretrekker å tenke at det satt en smart sekretær, Peggy Olson-type, der istedet. Eller kanskje en biblioteksjef som Bunny Watson. Skrivebordet er veldig fint og stort og jeg gleder meg til å ta det i bruk for alvor. 

8 kommentarer:

Fruen sa...

Det ser fint ut, skulle bare ønske vi fikk se litt mer av det:-) Hvordan endte det opp hjemme hos deg?

Moro å fable om historien til brukte møbler, hvis de ser slitte ut betyr det (ofte) at noen har vært glad i dem og (alltid) at de har opplevd mye!

Glamourbibliotekaren sa...

Det kommer nok flere bilder, jeg må bare finne kabelen som overfører bilder fra kameraet til mac'en.. den er borte vekk. Bordet arvet jeg av min svoger som igjen hadde fått det av sin far som jobbet ved fabrikken.

Mk sa...

Jeg må si jeg liker bloggen din særs godt! :)

Glamourbibliotekaren sa...

Mk: Tusen takk, hyggelig å høre! :)

Anonym sa...

Jeg bare digger denne bloggen. Tusen takk for inspirasjonen!! herlig å sitter her på en regnværsdag med mac´en i fanget. Her er det bare å krølle tærne...;-)

wine-fueled narcissism sa...

Haha! Ja, jeg tenkte også på Peggy. Smart lady. Ser ut som en realt kupp. En skal ikke kimse av store skrivebord. :)

Akeleiedamen sa...

Jeg har kommet inn helt grønn og ny i dette universet og må bare si at .....oj! Så gøy! Her skal det rusles rundt og myses og smiles...;-)) Så mange fine blogger, ikke minst din-! og skrivebord, tenke seg til hvem som har hvilt albuene der, ja.

Glamourbibliotekaren sa...

Anonym: Så hyggelig! :) Takk.

Wine-fueled: Jeg må skaffe meg en lugg jeg kan krølle innover og dele i to :)

Akeleiedamen: Velkommen hit! :)

Populære innlegg