torsdag, august 13, 2009

Papillons

Takk for alle hyggelige gratulasjoner angående vårt nye hus og hage! Flere bilder kommer når jeg får tid. Inntil da kan dere gjøre som meg, lytte til Schumanns "Papillons", op. 2, skrevet da han var en svært ung mann.

3 kommentarer:

huldra sa...

Hei Glamourbiblotekaren, jeg følger med hos deg innimellom, dine stemningsrapporter fra sagene og andre steder i verden.
Føler en beslektethet i din urbane tilværelse, og vandrer rundt i de samme områder som deg. Men nå har du altså flyttet...
Og dette skjer samtidig med at jeg og min gemal har begynt å titte etter hus med hage selv. Utenfor byen altså, men det er fryktelig skummelt og fryktelig fristende, har du noen tips å komme med? Har du flyttet langt avgårde?

Glamourbibliotekaren sa...

Jeg har ikke flyttet langt i det hele tatt :) Jeg har aldri orket tanken på å skulle sluses gjennom Oslo S eller bussterminalen hver morgen og ettermiddag, eller sitte i rushtrafikk et eller annet sted - og det slipper jeg fremdeles, i tillegg til at jeg har hus og hage, så jeg føler meg riktig heldig :) Vanker i samme områder som før, jobber på samme sted. Lykke til i jakten! Har egentlig ingen tips, annet enn at det er lurt å følge magefølelsen. Jeg har vært på visninger hvor hver nerve i kroppen skriker NEEEEIIIII, og da bør man lytte til det :) Plutselig dukker det opp noe som passer bra!

Anita sa...

Så sant som det er sagt. For litt over et år siden satt vi og tenkte høyt - skal vi flytte på oss - vi sprenger oss ut av leiligheten.

Vi gikk på visninger (mye som måtte pusses opp omgående....) og var attpå i en ganske heit budrunde på et søtt dukkehus - og den tapte vi. Nå er vi glade for at det var dette huset her som ville ha oss. Det var noe som stemte veldig. Vi takker for hver dag. Og snart kommer eplene!

Populære innlegg