tirsdag, september 08, 2009

Hva skal man velge?

Det var så vakre og avstemte farger ute hos blomsterhandelen i går. Jeg måtte ta et bilde med lomomobilkameraet mitt mens jeg kjempet mot trangen til å legge igjen masse penger der. Jeg har tidligere år gjort balkongen høstfrisk med rosa Erica, men nå er jeg ikke helt sikker på hva jeg skal gjøre. Imidlertid kjøpte jeg en hel del løk - snøklokker og påskeliljer!

8 kommentarer:

Say sa...

Jeg var å kjöpte blomster her om dagen.Så utrolig mange fine blomster nå på hösten også:)

fashionfrua sa...

Jeg har en kombo av kål, lyng, krysanthemum og eføy i krukker forran døra. Det er koselig, og jeg skjønner godt at du går litt amok i løkene også. Blekrosa Angelique tulipaner kan anbefales:)

Anonym sa...

Hadde ikke så alt for mye penger til å bruke på høstblomster, men kjøpte en nydelig mørk lilla pyntekål og en billig "six-pack" med diverse vintergrønt og vips var det herlig høststemning på balkongen.

Malin sa...

hahaha - med den overskriften trodde jeg du hadde noe å anbefale i stortingsvalget :) selv går jeg til stemmelokalet mandag med knallrøde negler for å stemme på rød politikk.

Fair sa...

Så flotte blomster! Tenk å omgi seg må så nydelige blomster i hverdagen. :)

Britt Åse sa...

Åh, så lekkert!

Siri sa...

Jeg fikk tre fantatsike høstasters i gave for litt siden. De står i vinduet mitt og skinner i tre rosa/lilla-toner. Men de er jo inne, da. De tåler vel ikke å stå ute, kanskje.

Britt Åse sa...

Joda, Siri - det gjør de :-). Sett dem i krukke eller bed, så kommer de igjen år etter år etter år.

Populære innlegg