fredag, november 27, 2009

Glamorøs fredag

God morgen!
En kjapp hilsen fra en busy glamourbibliotekar med mye å gjøre før helga setter inn. Glamoureffekt i dag er fine Boucheron, og en plan om å kjøpe sesongens første clementiner etter jobb. Jeg har ikke spist noen siden forrige jul. Friske blomster skal også handles inn, og etterpå skal jeg synke ned i lenestolen og gå inn i helgekoma.

Ha en fin dag!31 kommentarer:

Alt godt sa...

God morgon! Denne fredagen er innleiinga til ei travel helg, med hagedametreff i kveld, fotografering, sjuårsbursdag og middagsgjestar på laurdag, litt jobb på søndag og så avreise til Bodø der eg skal halde seminar. Kvile kan vi gjere når vi blir gamle.

Det glamorøse ved meg i dag er nystrøken, kvit tunika og Estee Lauders Beautiful Sheer. Ei deilig duft med lindeblomst som ein framtredande note. No skal eg snart lage meg ein stor kopp Lipton Earl Grey, og førebu det eg skal snakke om i Bodø.

Eg ynskjer alle, og bibliotekaren i sær, ei god helg!

S sa...

Har funnet ut at fredags-glamouren for min del ofte består i en dæsj Miracle - den gjeveste av hverdagsparfymene. Ellers er håret enkelt dandert i dag. Det blir en noe kortere arbeidsdag fordi barna skal vaksineres. Etter det er det rett hjem og i fredagsmodus.

Helga byr på maling av et skap, en tur til nabobyen for litt julehandel og koselig lunsj med familien og forhåpentligvis en skogstur. Søndag er det yoga-trening, og jeg gleder meg. Det blir vel også litt enkel pynting til jul nå som advent setter inn.

Ei god helg til alle!

koristen sa...

O herlige fredag! Antrekket er dongeri og lys tunika med litt sølvtråder, glamoureffekter er arvebling, arvet perlering og chanel bak øret. Intens jobbing venter før det blir helg.

Jeg gleder meg til å begynne å ta frem advents- og juletingene. Fra denne helgen er det lov :-)))) Også var jeg så dum å begynne å lese "Det tapte symbol" av Dan Brown. For tykk bok og tvilsomt språk, men spennende, så jeg kommer til å tilbringe deler av helgen i sofaen i selskap med frimurere, tatoverte skumlinger og heltemodige professorer.

God helg til glamourbibliotekaren og alle andre!

Alt godt sa...

Til dei av dokke som likar parfyme; D2 (innlegget i Dagens Næringsliv) har ein elleve siders artikkel om nisjeparfymer i dag!

Fornuftig forsker sa...

Fredagsglamouren idag er grønne sko, Midnight Poison bak øret og en litt roligere start på dagen enn vanlig. Kanskje den røde lebestiften kommer på senere idag. Det blir en litt travel helg, etter en ganske travel uke, så jeg ser frem til en rolig fridag med yoga på mandag. I løpet a helgen håper jg dessuten å få med meg litt adventstemning av det rolige slaget. Advent er en fin tid til ettertanke, men det blir lett så mye stress både hjemme og på jobb. Hvis det hadde gått an å tankeoverføre gaver til familie i utlandet, hadde det lettet godt. Sukk. Men et og annet lys og en og annen god kopp te, samt lesning av denne bloggen, er fine høydepunkter. God helg til alle!

glamouringeniøren sa...

Hilser helgekoma velkommen! Etter en særs vellykket Oslo-tur forrige helg (åh hvor jeg forstår Glamourbibliotekarens elsk på den byen...) kjenner jeg at sofaen lokker.

Har virkelig forsøkt å piffe meg opp i dag, i mangel av kontor-pumps har jeg tatt på mine favoritt Acne Joli støvletter. Svarte pene Acne stoff-"jeans", svart skjorte og kort liten grå-hvit tweed jakke i Chanel-stil fra H&M. Litt ekstra tid med sminken og håret i dag og jeg føler meg fin. Komplimenter har jeg også fått, om enn av den litt råe typen av middelaldrende ingeniører: "Du var fin når du kom, men enda finere når du gikk" :)

Jaggu skal jeg kjøpe blomster på vei hjem i dag, handle inn litt ekstra god mat og kose meg glugg i hjel i helga. Julemarsipan oh lykke!

Ha ei strålende helg alle sammen!

Christine sa...

Jeg pakker. Pakkekalender til minstemann og kofferten som skal være med meg på førjulstur til Praha, med avreise søndag morgen! Akkurat dét føles veldig glamourøst!

Ellers lite glamourfølelse her, fikk svineinfluensavaksine i går, og det verker i hode og kropp. Håper det gir seg utover dagen, minstebarnet skal ha barnebursdag med bowling i ettermiddag - og da må mor være i slag til å "strike" ;-)

Og - jeg skal definitivt ut å kjøpe dagens DN for å lese om nisjeparfymer i D2 bilaget. D2 gir alltid en god glamourfølelse!

God glamourøs helg til dere alle!

Glamouroversetteren sa...

God formiddag.
Dagens største glamoureffekt er utvilsomt den nølende adventsstemningen som begynner å gjøre seg gjeldende. Har vært i hagen og kontrollert at mosebestanden er i god behold, for i morgen skal det lages adventsarrangement. Jeg har gammelt sølvfarget premiefat med grønn mose, hvite kubbelys, kongler, sølvfargede kuler etc. i tankene. Kanskje litt epleogkanelgløgg til arbeidet :). På søndag skal jeg høre Sølvguttene synge i en lokal kirke. Da kan desember komme!

Fredagesglamouren består inntil videre av sønnens gamle jeans dresset opp med svart bluse, vest og svarte snøresko. Litt tingeltangel rundt halsen og Patchouli fra Des filles à la vanille i nakken.

Jeg formoder at Glamourbibliotekaren er informert om denne hendelsen: http://www.kerrytaylorauctions.com/

L sa...

Endelig fredag! Etterlengtet helg etter en hektisk uke, og i ettermiddag reiser jeg til Milano for en liten helgetur:) Har aldri vært der før, så jeg er kjempespent! Er ikke sikker på hva jeg har i vente, men det aner meg at det blir glamorøst... Nye spillelister er gjort klar på iPoden (blant annet en med julemusikk til reisen hjem på søndag), og Hemingway er lagt i vesken-alt tilrettelagt for en fin togtur:)

God helg, alle sammen!

sol sa...

Dagens glamoureffekter: ullkåpa mi & Lutens' Daim Blond. Helgekoma var et bra ord! Det beskriver godt hva som er min plan denne helgen :)
God helg til alle!

Skolebibliotekaren sa...

Ai, dette blir en fantastisk fredag! Startet dagen med hårvask i einerlåg (glamor nok for meg), deretter fikk jeg sikret meg billetter til Kiss-konsert i juni og etter jobb går turen sørover til min kjære som bor så altfor langt unna. Resten av helga blir altså kvalitetstid med min utkårede! Lykke!

k sa...

Største glamourfaktoren idag var å sove til jeg voknet av meg selv. Dagens parfyme er Ambre Narguile, så nå er jeg klar for å jobbe resten av dagen og kvelden. Og helgen. God helg til alle!

Unknown sa...

Gravde frem et langt, smalt skjerf kjøpt i Valencia (på Zara, riktignok) med brodert påskrift langs kanten:

when I put my magic scarf I become invisible and I climb up my cloud and start to fly

(enda mer sjarmerende fordi spanjolene har glemt et ord :) )

Løvemunn sa...

Dagen er fylt av møter, og jeg holder meg oppe ved hjelp av glamorøse englekaméøredobber fra Vatikanet og Aromatics Elixir i nakken.

God første adventshelg til alle.

fru Storlien sa...

Sol ute og sol i sinnet her! Dagen begynte strålende med epost om at bokmanus går fra manus til bok i løpet av 2010. Det overskygger til og med frustrasjonen over at frøkna i huset er hjemme fra skolen tredje dag på rad etter influensavaksine og at syke barn har ført til et enormt etterslep med jobb. Nå skal her jåles og stelles, i dag blir det Fantasia di Fendi og pene strømper. God helg!

Audrey S. sa...

Herlig fredag!

Til tross for at eksamenperioden er på sitt mest intense trosset jeg lysten til å subbe rundt på lesesalen i joggebukse og ullsokker og pyntet meg i stedet. Dagens look er chic sekretær med kort svart skjørt og hvit skjorte. Glamoureffekter er Nina Riccis nye parfyme, rosa leppestift fra Makeup Store (med det stilige navnet "Oh la la"!)og knæsj sløyfe i håret. Motvirker et stivt uttrykk med sneakers.

Ser fram til noen avslappende aktiviteter i helgen i tillegg til innspurten på diverse oppgaver.

God helg til dere!

Guro sa...

jeg startet dagen med noe så ytterst lite glamorøst som å forsove meg, men nå har jeg kommet meg over det, og kommet meg på sporet igjen (sånn at det føles som jeg gjør noe og ikke bare roter på jobb). Glamoureffekten er arvesmykker, dyre strømpebukser og et skjørt jeg ikke har brukt på lenge.

Helgen byr på rydding og vasking i heimen og litt "uteaktivitet" på lørdag (ingen snø her, så fortsatt fin-fint for gåturer i marka). På søndag tenkte jeg å innlede advent med å pynte litt i mitt forhåpentligvis nyvaskede hjem, og spise noen klementiner for å lage adventsfølelsen komplett.

Guro

Mari sa...

Snart helg med mine yndlingsgutter, den innledes i rent, nyvasket hjem takket være vår nye luksus - vaskehjelp. O lykke! Dessuten har jeg fått et lederverv i dag, det er jammen litt glamorøst det også. God helg!

Guro sa...

Glemte helt å ønske alle en riktig god helg, herved er de gode manerene tilbake; God helg alle sammen!

Epicureatricen sa...

Her blir glamorøs fredag markert med fint tweed skjørt, tynn, sort ullgensker (hvis noen leter etter gode basisplagg, må jeg annbefale Kookaï) og Armani Mania. Regner med å jobbe litt utover ettermiddagen og ellers gjøre minst mulig i kveld mens min mann er på julebord. Resten av helgen står på litt shopping og en hårklipp i morgen og besøk hos venner både på dagen og på kvelden søndag.

God helg!

lene sa...

det er jo nesten vår ute! jeg feirer med lette sneakers, og tok meg en velfortjent sovemorgen etter ei lang uke. det var vidunderlig å være ute i dagslys :)

røde kinn og lange vipper utgjør den ytlige glamouren, sammen med chloè og leopard(!)kofte.
og så får vi besøk i helga så jeg håper på pent vær til sightseeing og tusling i byen, kanskje med en kaffekopp i hånda :)

Ragnhild sa...

Litt utypisk dag, sidan eg er heime. Då blir det lite ytre glamour på meg, sidan eg elskar å tusla rundt i koseklede og bustehår når eg er heime. Eg har rydda hus, baka brød, vaska klede, strikka på julegåver og kjent på kor godt det er med TID til å gjera slike ting. Himmelen er blå og sola ski, ah, herleg! I ettermiddag skal eg helsa på ein heilt fersk baby, og det blir garantert dagens høgdepunkt:-)

God helg til deg Glamourbibliotekaren og alle andre som ser innom!

Kaisa sa...

God glamorøs fredag!
Her er det mørkeblå ullkjole over sorte støvletter. For å live opp har jeg gått for hvitt og rødrutete forkle i halsen, store, røde øredobber og rød leppestift.

I kveld skal jeg møte kolleger på et utested, tror jeg, og mate en venninnes katt. Resten av helga kommer nok til å gå med til å komme ajour med videoopptak gjort av diverse serier de siste 2 ukene.

Arctic Elisabeth sa...

God ettermiddag, godtfolk! Sen rapport herfra i dag, og kort - til en forandring! Glamouren i dag besto av tunika, varme sokker og Chanel Chance på halsen. Og gode kolleger som gjorde fredagen til en hyggelig opplevelse :)

Helga skal tilbringes i ei hytte på Saltfjellet, og sneforholdene bestemmer hvor ruta går etterhvert. Gleder meg stort og satser på fotogent vær!

God helg, alle sammen!

fru winther sa...

Glamorøs fredag begynte i går kl 23.00, for da hentet vi mamma,pappa og bror på flyplassen :). De skal være her til mandag, vi skal feire mammas 60årsdag. I morgen kommer bror nr.2 og samboer, og noen tanter og onkler,og så er vi klare for en koselig feiring. Jubilanten selv vet det ikke ennå, men hun skal tilbringe lørdagsformiddagen på Hotel Britannias nye spaavdeling. Føles veldig deilig å glamorøst å samle alle søsken og mye annen familie for koselige dager i førjuls-Trondheim. Dagens duft er "Fracas" og dagens antrekk er nå "pysjamasbukse" etter en hel dags tråkking i byen. God helg alle!

RosaVerden sa...

Glamoureffektene på denne fredag(skveld)en:

-en bukett røde roser
-rødvin
-sjokolade

:-D

wine-fueled narcissism sa...

Bedre sent enn aldri, sant?.

Jeg har svinset rundt i byen i et svært rolig tempo, og fant to nydelige topper med puffermer i rødt og mørkeblått. Deretter drakk jeg en nydelig espresso på verdens koseligste kaffebar, Stockfleths i Lille Grensen, før jeg kjøpte noen juleøl og ruslet hjem. Dagens glamour blir høye hæler, røde lepper, Estee Lauders Youth Dew og den nye blå toppen når jeg skal på fest med en morsom venninne om noen timer.

Håper dere har en fin fredag!

Anonym sa...

Dagens glamour er det å jobbe på en skole med nydelige førjulsbarn som synger så jeg røres til tårer...

Glamourlektoren sa...

En travel dag med visse glamorøse innslag som besøk i parfymeri og hos frisør. Kontoen ble merkbart lettere av begge deler.. Startet dagen med grytidlig eplekakebakst før jobb - svigerfar fyller år i dag, og har fått besøk av oss alle. Har også rukket fysioterapeut og jobb, blomsterbutikk og bokhandel. Så godt omsider å komme hjem til ektemannens vegetarpizza og masse jakker og sko i gangen som sedvanlig er på fredagskveldene når 17-åringens kamerater samles til film eller Guitar Hero.. I morgen skal 11-åringen og jeg bake pepperkaker til Putti Plutti Pott på cd. Og 17-åringen vil nok slenge innom og stikke ut noen kaker han, også.. Dessuten skal jeg i dameselskap på kvelden - med champagne i glasset og morsomme bidrag rundt bordet. Søndag er det hjem til mamma for å koke smultringer og gå på julemarked i Kongsvingers gamleby - Øvrebyen under festningen. Da kommer førjulsstemningen for fullt! God helg til alle!

fairytale sa...

jeg har akkurat kjøpt nesten sånne fine solbriller på tilbud!

kitty sa...

Var ute på veldig glamorøs shopping i lunsjen i dag, yay!

Populære innlegg