lørdag, november 14, 2009

"Kvinnens verden" til salgs!

I år som i fjor fant jeg begge bind av Kvinnens Verden på Lions' bokmarked på Vestre Aker skole i Ullevål Hageby. Jeg anbefaler å legge søndagsturen dit i morgen, for dere som er i nærheten! Slå til! Praktbøker! Gode råd fra fordums tider! Jeg har pleid å kjøpe alle jeg har kommet over og gitt bort til venninner i presang, helt siden jeg oppdaget dem på loppemarked en gang på 90tallet.




Selv kjøpte jeg en bok med bilder av filmstjerner...

..f.eks. Marlon Brando og Frank Sinatra.


Og intervjuer med f.eks. Deborah Kerr.


Noen LPer ble også med hjem, noen bøker om klassisk musikk, samt den fabelaktige barneboka "Roboten er løs" av Philip Newth. En av mine favoritter fra barndommen.

8 kommentarer:

Glamourlektoren sa...

Jeg tok en sjekk i bokhyllene mine, og jamen har jeg ikke Kvinnens verden i to bind stående der! I utgave fra 1958, arv fra ektemannens tante Malle. Nå gleder jeg meg til å lese i dem. Så takk for tipset! Hjemme hadde vi Familiens verden, som jeg elsket å bla i som liten. Noen av bildene derfra er liksom "grunnpakka" fra barndommen, særlig bildet av en liten jente som rynker på nesen over grøttallerkenen, med billedteksten "Grøt i dag igjen!". Av en eller annen grunn ble jeg aldri lei av å studere det bildet. Dette var før jeg kunne lese selv, for jeg husker pappas stemme som tålmodig leste billedteksten om og om igjen, til stor fryd for meg!

Eva sa...

Jeg var der i fjor og hadde veldig lyst til å kjøpe disse bøkene - men i og med at jeg ikke har bil, og Ullevål skole ligger krøkkete til med kommunaltransport til der hvor jeg bor måtte jeg la dem stå igjen i hyllen. De er bare så altfor store og tunge.

Anonym sa...

Tusen takk for tipset, nå er bøkene mine!!
:)

Glamourbibliotekaren sa...

Glamourlektoren: Høres bra ut! :D

Eva: Ja, de er tunge å drasse med seg byen rundt - been there, done that (several times) :)

Anonym: Hurra! :) Enjoy!

Anonym sa...

Men litt skummelt at Kvinnens verden står plassert ved siden av Felleskatalogen... ;-)

Glamourbibliotekaren sa...

Det var en relativt suspekt sammensetning av bøker på den hylla der! :D

Elisabeth sa...

Nei! Hvordan i alle dager klarte jeg å gå glipp av årets bokmarked?? Det er jo et av høstens suverene høydepunkt, og i år gikk det meg altså hus forbi...

Maren sa...

Jeg har også kvinners verden bøkene!
Fantastisk morsomt å lese. :)

Populære innlegg