fredag, desember 18, 2009

Glamorøs fredag

God morgen! Siste ordinære arbeidsdag før jul, kun en liten sving innom i morgen tidlig - så er det ferie!

På vei til jobb var jeg innom bibliotekhøgskolen og avleverte venninne som skulle ta eksamen (fjernstudium) - alle må krysse fingrene for Anna Lovinda i dag!

Min glamoureffekt er årets beste kles-innkjøp: En varm og gigantisk parkas. Det er som å kle seg i sovepose. Nå kan minusgradene bare komme! (Jeg tror ikke jeg har vært så fornøyd med et plagg siden brudekjolen min...)

Nå er teen ferdig trukket, og med et gigantisk kjevene-ut-av-ledd-gjesp setter jeg i gang med årets siste arbeidsoppgaver.

Ha en fin dag alle sammen!

20 kommentarer:

slikejenter sa...

Ah.. Endelig fredag. Jeg ser fram mot en hyggelig helg, etter hvert som jule- og jobbstresset begynner å legge seg.

Skulle i prinsippet dufte av Chanel Chance i dag, men glemte helt av alt som heter parfyme da jeg samlet alle mine greier for å stikke på jobb. Oh well. Da får dagens glamoureffekt være et smykke jeg ikke har brukt på ÅR, samt høye hæler. Og ikke minst konsert i kveld :)

God helg, alle!

glamouringeniøren sa...

Endelig glamorøs fredag!

Her pusler jeg med koseting på kontoret. Har nemlig spontant bestemt meg for å arrangere en Julelunsj. Så et lite koldtbord er bestilt, jeg har vært ute og handlet forskjellig ferskt brød på et lokalt bakeri. Spiserommet er ryddet og pyntet med juleduker og telys. Nå skal de gamle gubbe-ingeniørene av noen kolleger jeg har få det koselig gitt :)

Nest siste arbeidsdag for min del, mandag blir en slik stikke innom og rydde pulten dag før ferien.

I natt har vi hatt snøstorm her, så det er skikkelig julestemning ute med mengder med snø og vinduene er dekket av det hvite. Da var min enorme parkas god å ha på vei til jobb, pelskanten på hetta gjør jobben sin i uværet. Hunden var ekstatisk i snøen på morgenturen, "hva kan være under her montro?" tror jeg hun tenkte mens hun begravde nesen i snøfonna!

Her krysses fingrer for Anna Lovinda!

Helga skal gå med til avslapning og det som måtte komme. Tror jeg skal bake noen pepperkaker og ta livet med ro. Begynne på en ny bok og kanskje teste skiføret. Åh, livet leker når det snart er ferie :)

God helg alle sammen!

ps: for en avhandlig jeg skrev i dag... nesten så jeg skjemmes... hihi

Juristen sa...

Juristen gjør et lite comeback på en særdeles glamorøs og julete fredag! Siste arbeidsdag før jul, og denne er i tillegg kort, siden endel julegaver gjenstår før julefreden senker seg. I likhet med det jeg rakk å se av årets glamorøse julekalender på denne bloggen, er ikke mye forandret i glamouren for meg heller: Sort drakt, chanel rouge noir på neglene, YSL på leppene, Serge Lutens-parfyme, Bach på øret, te i koppen og en hastesak som må gjøres unna før et søksmål dumper inn til tingretten.. Julehøytiden venter med konserter, kaker, hunder, mys og fika helt frem til nyttår! Å, som jeg gleder meg!

God (før)jul og ditto helg!

Elisabeth sa...

Denne dama har brukt natta og NSB til å forflytte seg sørover, så i dag består glamouren for det første av ny by: Trondheim! Deretter blir det hverdagsglamour når jeg skal gå lang tur med broderens alaskahusky. Jeans, lilla v-hals-genser fra Jack&Jones (!!) og hvit bluse med pen krage under genseren preger legemet, samt ulvangsokker som varmer godt. Chanel Chance på halsen, ny Diorific på leppene og farmors giftering på lillefingeren er andre glamourfaktorer.

I ettermiddag blir det pepperkakehusdekorering og montering sammen med 2 stk nieser og i morgen skal vi på selvhugst av juletre, med innlagt gløggservering m.v. Definitivt ei glamorøs helg i familiens tegn :-D

God helg alle sammen!

Alt godt sa...

God morgon! Sola skin på husa ved fossen eg ser ut på frå kontoret mitt, og dei tolv kalde gradene syns ikkje.

Eg har også siste dag på jobb i dag, og det er ein god følelse. Morgonen starta med ein smule stress, bestemor skulle levere julegåver til bestefar som skulle ta dei med til vestlandet, vart litt oppskjørta, og gløymde - ja, nettopp - julegåvene. Då måtte eg trå til med bil, sjølv om eg må parkere særs kreativt på jobb, og bilen må stå utan motorvarmaren som den er så avhengig av. Jaja, sånn er det.

Glamouren i dag består av svart tunika med broderi og paljettar, beige trekvartlange linbukser og boots. Dagens duft er deilige Bulgari Black, som dessverre er teken ut av produksjon.

I kveld skal vi på teaterkafeen og spise med mellomste bror og familien, og søndag blir det førjulsfest hos ein glamorøs advokat eg er glad for å omgås. Kokosmakronar og korintplettar skal eg også få lagd før helga er omme. Kanskje ei honningkake og?

Eg ynskjer alle og bibliotekaren i sær, ei fredeleg helg og juleveke!

Frk Drew sa...

Nå klarte akkurat sola å smyge seg inn kontoret hos meg slik at jeg kan ikle meg noe så glamarøst som sol i fjeset :) 13minus på vei til jobb, og siste arbeidsdag i år. I dette tiåret faktisk. Julekonsert med Operakoret i kveld, gleder meg stort! God siste fredag i advent til alle :)

Glamournerden sa...

God morgen kjære fellow glamour'ere!

Dagens mest glamorøes effekt er definitivt å være deilig uthvilt, etter et par netters dårlig søvn...

Ellers er som vanlig Chanel no.5 bak øret, og på tunikaen glitrer en vintage strassbrosje, kjøpt på julemarkedet på Blå sist helg.

Helgen bringer avslapning og as always noe rødvin...
Hjertet fryder seg over at alle julegavene er kjøpt inn, så lørdagen kan tilbringes i sofaen istedenfor i kaoset i Oslo sentrum. Jippi, i år klarte vi det!

Glamournerden sa...

P.S Glamourbibliotekar:

Parkasen din hørtes forlokkende ut, er på jakt etter en slik en selv. Kan du fortelle hvilket merke/type det er? :-)

koristen sa...

Oi, er det fredag nå igjen! Ikke at jeg har noe imot det ;-) Antrekk dongeri og svart kjole. Julerødt tilbehør, inkludert nisserøde lepper. Chanel no 5 eau premier, som jeg fikk en stor, fin prøve av da jeg kjøpte en altfor dyr leppestift forleden.

Mye koselige juleforberedelser i helgen, dessuten rocka feiring av venninne som blir 50. Julekonsert med koret søndag. Jeg håper jeg rekker en liten skogtur imorgen, for riktig å snuse inn vinterluften.

Men først må altfor mye arbeid skuffes unna, og det må skje NÅ! God helg til alle :-)))

fru winther sa...

Lykke til, Anna Lovinda! Fredagsmorgenen er frostfull i Barteland, og grå skyer bringer håp om julesnø. Dagens glamoureffekt er en lys beige "tunikagensersak" i 40-tallsstil i ull fra Ti-mo og et fint Noa-Noaskjørt.Jeg boikotter alt som heter "juletskjorte" på jobb. Min misjon i dag er å selge kvalitetslitteratur til folket, samt å komme hjem, ta på tøfler og drikke et glass cava når dagens gjerning er overstått. Vi skal rive hele kjøkkenet (IKKE retro-kult-nostalgisk, bare råtten Norema-plast fra 70-tallet) og halve stua etter jul,så i år utgår rundvasken, jeg demper bare belysningen og kjører på med duftlys. Morgenens vakreste er J.S Bachs Juleoratorium- unner meg noen satser før jeg skal på jobb ;)
God helg til alle!

Christine sa...

Siste kontordag før nyttår! Det føles veldig glamourøst!
Jeg har tent telys og sitter og kikker på den lille tovede nissen jeg kjøpte på ergoterapien på Gaustad sykehus. Den er kjempefin, og får bli med hjem til jul!
Ellers pyntet meg litt i dag siden det er siste dag på jobb før jul og vi skal ha julelunsj. Grå babydollkjole, svart herrevest, tykke svarte ullstrømper og knehøye svarte Camper støvletter. Fornasetti-øredobbene, Charlotte Lyngaardarmbånd og lilla paisleymønstret skjerf fra Pepe jeans gjør at jeg føler meg ganske så fin. Pradas L'eau d' ambre er en ny duft i min samling, og den er så deilig at jeg nesten spiser opp håndleddet mitt :-)
Er ferdig meg juleshopping, og skal bare kose meg med familien hele helgen, pynte til jul, spise deilig mat. Yoga og kanskje skitur.

Ønsker alle en god helg og en fredelig jul!

Jenny B sa...

Den här fredagen är stressad, för imorgon har jag en tenta i rysk grammatik som upptar mina tankar. Tur att jag får koppla av på jobbet i alla fall, där jag känner mig smart och kompetent och litet snygg i min ljusgröna polotröja, smala jeans och knähöga stövlar. Ikväll skall jag gå på Body Balance för att slappna av. När allt pluggande och tentande och skickande av julkort är över, skall jag belöna mig själv med museibesök och teaterföreställningar, och därefter med en stillsam och vacker jul med goda vänner.

Jag önskar alla fridfulla dagar fram till en god och glad jul!

k sa...

16 kalde og sol på landet sjøveien fra Oslo er vakkert, vakkert. Vinterforkjølelse er ikke så stilig, men det er ikke svineinfluensa så er glad for det! Idag skal jeg bake sammen med mor-kransekake etter mormors oppskrift, ikveld spise ute i Oslo-storbyen med venner det er altfor lenge siden jeg har sett-herlig! Femme er dagens duft, den varmer godt i denne kulda. God helg til alle!

frk. Frydefull sa...

Endelig fredag! Nå skal stress og høye skuldre ristes løs og julefreden kan innta både sinn og bolig! Dagens glamoureffekter er Cleans Warm cotton bak øret og et deilig sjokkrosa skjerf fra Stylesnob. Kvelden skal tilbringes med en venninne, først hjemme med glühwein og koselig prat også en tur ut å prøve en ny champganebar i byen! Aner ikke hva antrekket kommer til å bli, bare at det blir sorte, høye klassiske støvletter. Lørdagskvelden er det hemmelige prosjekter på gang - kanskje noe som innebærer snøballkasting og peiskos … Søndag er det julekonsert og pakking av gaver og kanskje litt familiebesøk. God helg til Glamourbibliotekaren og alle dere andre : )

Britt Åse sa...

Nettopp hjemkommet etter en rolig avslutning på jobben før jul. Nå skal jeg ikke på jobb før 4.januar. Det er glamorøst!
Før freden kan senke seg aldeles her skal de siste(fleste) gavene innhentes i ettermiddag/kveld, og så er det god tid til å ordne de siste mat-tingene og sånn.
Jeg har små fake sølvbjeller med rød holk i ørene, Dulcis in fundo bak ørene, varm strikkejakke, og er fornøyd med tilværelsen. I kveld tror jeg at jeg skal gå i gang med leseklubbens meget passende januar-bok: Sult. :lol:
God helg og god jul til alle!

HildeSofie sa...

Hurra for fredag!

Dagens glamour er det enkle: Juleferie!!

I skrivende stund er jeg hjemme på Sørlandet hos mitt opphav, og planlegger førjulens og romjulens kos :)

Litt stiv og støl etter gårsdagens vaksine (inntatt på scenen på det lokale kulturhuset!), men ingen alvorlige bivirkninger, så jeg er fornøyd :)

Ha en strålende helg, og en fin førjul!

Anna Lovinda sa...

Ikke lenger glamorøs fredag, men jeg utvider det for min del til glamorøs helg! :-)
Takk til alle som har sendt meg gode tanker i dag, er dog noe usikker på om det hjalp. Stresset meg litt bort på eksamen, tror jeg, men skulle alt gå galt, er dette uansett en av mange feil i livet en kan få rettet opp igjen!
Jeg hører rykter i kvelden om at jeg har fått et vikariat jeg har søkt på, og det er jo kjempenyheter! Rødt er fargen i avdelingen har jeg skjønt, så da passer det nok med Snö-armbåndet jeg kjøpte til meg selv i går. :-)
Takk til glambibliss for tur på bøljan de blå! Og konsert og kost og losji, og for at du er du! :-)

Spis, løp, les sa...

Gårsdagens luksus var å sove leeenge. Så ble det brunsj med en venninne på Bistro Brocante før jeg løp hjemom for å kle meg om til julebord. Glamorøs avslutning med The Lövlie Ones live ble det også!

Marie sa...

Kjære Glamourbibliotekar, hva slags parkas har du vært så heldig å finne? Jeg leter etter noe soveposevarmt jeg også, men fortviler siden jeg foreløpig bare har kommet over ting i åtte tusen kroner-klassen, noe som ikke er så aktuelt!

Glamourbibliotekaren sa...

Takk for rapporter, alle sammen! :)

Dere som spør etter parkasen - det er denne fra Everest, kjøpt på en Stadium-butikk i Göteborg. Tror det ble omkring 1000 NOK. Min julegave til meg selv! Og jammen har den kommet godt med denne uka! Kombinert med vindtett lue fra en iskald vinter i New York er det ikke mye på kroppen som fryser lenger.

Populære innlegg