onsdag, desember 09, 2009

Glamourbibliotekarens adventskalender: Luke 9

Hyacinter/svibler er fine både før og under blomstring, og duften av selve blomstene er definitivt noe som bringer julestemning. Pynt gjerne med litt mose rundt løken.

(Husk bare at allergikere kan reagere ganske sterkt på denne lukten - ta hensyn.)

5 kommentarer:

glamouringeniøren sa...

For en en passende dagens luke! Undertegnede kom akkurat hesblesende tilbake til kontoret med 5 stk julestjerner og en svibeloppsetning med mose og greier til å pynte kontoret med. Var så vidt jeg fikk plass inn i heisen med alle posene.

Julestemning ble det i alle fall, sjefen var dog skuffet over at svibel-lukta han hadde gledet seg til ikke var der. Han må vel kanskje vente til den blomstrer først :)

Elisabeth sa...

Og noen er sjeleglade for kommentaren om allergikere... Jeg og julestjerner/svibler/tilsvarende kan ikke oppholde oss i samme rom, for da er det noe som blir veeeldig dårlig og må gå ut derfra.

Men fine er de - på trygg avstand eller bak et vindusgladd ;-)

Glamourbibliotekaren sa...

Glamouringeniøren: Haha, han vil nok bli slått i bakken når den blomstrer!

Elisabeth: Jeg synes faktisk de er like fine før de blomstrer :) Mannen min reagerer på både svibler og julestjerner, så jeg dropper julestjernene helt, og setter sviblene ut straks de begynner å avgi duft.

Anonym sa...

Et tips når det gjelder allergi og julestjerner; knip av alle "knuppene" midt inni blomsten. Da er den ikke allergifremkallende. Og den holder seg like fin!

Glamourbibliotekaren sa...

Anonym: Takk for tipset! :)

Populære innlegg