lørdag, desember 19, 2009

Glamourbibliotekarens adventskalender


Å pakke inn presanger kan jo være en hyggelig ting å gjøre i dag. Bruk papir som kan resirkuleres - det kan nemlig ikke vanlig glossy julepapir. Man kan jo være kreativ på mange måter når det gjelder innpakking og også kort og konvolutter man sender i posten. I fjor fikk en kamerat av meg sin gave pent pakket inn i notepapir. Selve konvolutten jeg sendte den i, var prydet av et relativt konservativt portrett av Maggie Thatcher, printet ut fra nettet. Min svigerinne fikk tilsvarende konvolutt med en smilende Glenn Medeiros på. Fetterne mine fikk Strindberg-skuespill fra antikvariat pakket inn i Elvis-papir. Man kan rive ut blad fra magasiner og pakke inn presang i, f.eks. om det er fine bilder. Eller pakke inn i hvitt papir og lime bilder på. Eller pakke inn i gråpapir og teipe på en liten grankvist eller kristtorn. Mulighetene er mange, og vanlig papir kan jo resirkuleres.

6 kommentarer:

Camilla Simone sa...

Så artig at du har innlegg om det i dag, for jeg sitt akkurat å lage innlegg om at jeg ble inpirert av deg i fjor og har pakket inn i avis i dag.

God helg.

Alt godt sa...

Eg pakka inn gåva til kusina mi i går, ein salatbolle, i ein pose frå søstrene Grene som eg klipte opp. Eg er fascinert av gråpapir med trykk på! :D

Glamourbibliotekaren sa...

Well done ladies! :)

glamouringeniøren sa...

Gråpapir i år igjen. Er liksom blitt en tradisjon for meg :)

Torilpia sa...

Så flott at du tar opp dette :o)

Er så viktig å huske på at man skal bruke materialer som kan gjenvinnes - blir jo mer enn nok søppel uansett.

Likte ideen med å skrive ut bilder og bruke til innpakking :o) Da blir det veldig personlig.

Ha en flott førjulstid - de få dagene som er igjen til jul.

Torilpia :o)

Glamourlektoren sa...

Selv prøver jeg å bruke opp alle gamle ruller før jeg kaster meg på miljøtrenden. Resonnerer slik at det er bedre å bruke dette papiret først enn å kaste det. Ganske "tradde" pakker fra meg i år, altså! Takker for kreative tips - notepapir er jo genialt til musikkelskere, som de fleste i min familie og omgangskrets er.

Populære innlegg