tirsdag, januar 05, 2010

Beatles på NRK2 kl. 20.45

Et svært interessant program om innspillingen av alle Beatles-platene vises i reprise nå snart på NRK2. Jeg så det i jula og skal absolutt se det igjen. Egentlig burde det ha vært laget en totimers lang episode til hver av platene!

5 kommentarer:

glamouringeniøren sa...

Jeg synger med som bare det, og er like overrasket hver gang over at jeg husker tekstene. De sitter prentet inn fra barndommen. Hører ikke på det til daglig.

Og ja, bikkja skjønner ingenting og tror nok jeg er blitt gal :)

Glamourlektoren sa...

Koste meg med denne sammen med mine store sønner! Tenk så mye som var med på kun 60 minutter, var egentlig min tanke da programmet var slutt. De rakk jo å spille mye av musikken også, uten at utdragene ble altfor korte. MEN: For oss som ikke kan få nok, fins "The Beatles Anthology", en boks med fem dvd-er som inneholder åtte dokumentarprogrammer på over en time hver pluss en "special features"-dvd. Gikk på tv på 90-tallet en gang og utkom i dvd-boks i 2003. "Executive producer" var Neil Aspinall. Anbefales varmt!

Glamourbibliotekaren sa...

Glamouringeniøren: Tekstene sitter bom fast! :)

Glamourlektoren: Mm, gjett da, jeg solgte mange av denne dokumentaren da den kom på VHS... og tilhørende CDer. Kanskje på tide å skaffe seg dem selv, altså på dvd. Det var jo da de slapp "Free as a bird" også, den er så fin. (og nå savner jeg George Harrison fryktelig!)

Glamourlektoren sa...

Åh, ja! Det er med vemod man ser dem og hører stemmene til George og John.

Kristina sa...

jeg så den faktisk to ganger på en dag, siden get-boksen har foreviget den på min tv :)
Også fikk jeg plutselig veldig lyst til å se Help! og A Hard days night igjen (jeg ler hver gang George faller i starten av filmen)

Populære innlegg