tirsdag, januar 12, 2010

Benk


Hvis noen kan si meg hvor på Østlandet jeg får tak i nøyaktig en sånn benk, ville jeg bli meget glad. Han som egentlig skulle få jobben med å snekre en, har lagt inn årene, jeg har ikke lyktes med å finne noen vha googling eller finn.no - og hagesentere og møbelbutikker har stort sett bare benker med armlener, og det vil jeg ikke ha. Da kan man jo ikke ligge og sove på dem under et tre!

Update: Utsalget på Ullersmo er visstnok stedet!

13 kommentarer:

Glamourlektoren sa...

Kikk på http://www.sr-produkter.no/hage.htm.

De kaller seg SR-produkter og holder til på Åkrestrømmen i Rendalen i Hedmark. De snekrer møblene på stedet, og de er prisgunstige! Har selv tenkt å bestille hele møblementet. Kunne tenke meg å spørre om de kunne droppe de svungne linjene i bunnplankene, men ellers synes jeg disse er klassiske og fine! Og morsomt å støtte en oppegående bedrift i et lite lokalsamfunn som trenger arbeidsplassene.

Glamourbibliotekaren sa...

Slett ikke dumt! Veldig fine. Og absolutt et bra alternativ om jeg ikke finner noe som er *litt* nærmere :)

Anonym sa...

Hei kjære Glamourbibliotekar.

Lenge siden jeg har lagt inn kommentar nå men her har jeg en link til deg;
http://www.trestokken.no/sorland.htm

Lykke til :)

Hilsen amateurmamma

Fornuftig forsker sa...

Ja, ta en titt på Sørlandet. I Mandal har jo 'alle' sånne. De er kjempefine og solide.

Spis, løp, les sa...

På Ullersmo fengsel har de en egen snekkeravdeling. Kanskje de kan fikse en benk til deg hvis du viser fram bildet? De skal visst ikke være så dyre heller.

Glamourlektoren sa...

Spør om de har biler som kjører til Oslo med varer en gang i mellom. Min erfaring er at slike bedrifter er gode på transport! Vi har kjøpt skreddersydd kjøkken på Sørlandet og restaurerer vinduer i Østfold. Begge bedrifter har "Oslo-dager" der de stikker innom. Kanskje SR-produkter har noe tilsvarende. Uansett: lykke til!

Kirsti sa...

Jeg sneier innom og det er litt på siden av det du etterspør, kan hende jeg har sendt denne linken før, men men men:

http://contentinacottage.blogspot.com/2008/11/rolling-garden-bench-of-my-dreams.html

Benk nr 2 her er uten armlen. Og du kan flytte den dit det er mest behagelig. Enkelt!

Jeg liker å være tidlig ute så jeg kniser "god sommer" med lengsel i stemmen. Selv om vinter og vår er vel og bra:-) Lykke til med benk!

Glamourbibliotekaren sa...

Takk for flere tips! Flere har nevnt Ullersmo, og i følge produktkatalogen deres har de nøyaktig slike benker. Case closed, og hurra! :)

Glamourbibliotekaren sa...

Kirsti: Benk med hjul! :D Den seiler opp som et godt andrevalg :)

Glamoursjefen sa...

Har en sånn benk selv som min oldefar snekret for ca 100 år siden. Skikkelig nostalgisk i stilen, men siden den er ganske råtten og nå kun til pynt har jeg vært på utkikk etter en erstatter. Takk for tipset og for at du satte det på agendaen slik at vi fikk disse tipsene... :)

Anonym sa...

Hvor finner man produktkatalogen til Ullersmo?

Anonym sa...

Her http://www.ullersmofengsel.no/ finner du produktkatalogen under "Fengselsutsalg" i menyen til høyre. Og jeg som trodde jeg hadde muligheten til å kjøpe mitt eget fengsel! ;-P

Britt Åse sa...

Fengselet i Arendal. Både trykkimpregnert og ikke-trykkimpregnert. Er jeg ganske sikker på.

Populære innlegg