fredag, januar 01, 2010

Glamorøs nyttårsfredag


Årets første dag er jo faktisk en fredag, så hvorfor ikke la den bli glamorøs etter deres egne preferanser? Glamourbibliotekaren disker opp med familielunch og lager focaccia til de årlige valsetakter fra Wien, og jeg har ennå ikke bestemt meg for hva slags te som blir den første til å serveres i 2010. Muligens rett og slett Twinings Earl Grey i løs vekt.

Glamoureffekter som sådan er Caron Sacre, varme tøfler og nydelig vinterlandskap ute. (Og to stk hjemmelagede créme brûlée i kjøleskapet, courtesy of min gode mann!)

Ha en fin første nyttårsdag, alle sammen!


10 kommentarer:

Jenny B sa...

Jag är mer bekvämt än glamouröst klädd än så länge, men har rött läppstift och doftar gott av Magnolia Nobile från Acqua di Parma. Snart skall jag laga en omelett med fetaost och haricots verts, och använda litet av champagnen från igår till att göra mimosa att dricka till. Ikväll skall jag gå på bio, och imorgon på teater.

Gott Nytt År, jag önskar alla ett lyckligt och lyckosamt år 2010!

Hermia Says sa...

Jag lånar svärföräldrarnas dator i det snöinbäddade huset långt upp i Norrland för att kommunicera med omvärlden. Här vankas middag men bland annat smördegsknyten fyllda med spenat och annat gott. En liten julafton ska firas. Jag gör det med långstrumpor och skön kjol med liten volang.
Gott nytt år!

Anonym sa...

Riktig godt nyttår! Måtte 2010 bli enda bedre enn 2009!

Dagens glamour består i å ha sovet leeenge i en myk deilig seng med rent sengetøy, for deretter å bare slappe av med en god bok å titte ut på en vakker snødekt hage med hvit rimfrost på alle kvister. Perfekt!

Ellen Marie Albertsen sa...

Glamoureffekten her er god, men old fashion camphoratum til en ganske tett nese.....

Alt godt sa...

God morgon! Dette er ein fin dag, etter ein fin nyttårsaftan. Vi hadde ein roleg middag her heime, med mi mor som einaste gjest frå utanom husstanden. Kvelden vart avslutta med at trettenåringen, elleveåringen og eg såg Breakfast Club. Fine filmen.

I dag er antrekket mjukt og behageleg, ton-i-ton beige og brunt, og raude Hush Puppies-tøfler på beina. Vi må nok fyre snart, trur eg. Dagens duft er Estee Lauder Sensuous, mjuk og behageleg.

I mitt kjøleskap står det to glas med nugattimousse, dei skal fotograferast og så skal oppskrifta presenterast i bloggen min, altgodt.wordpress.com. Moussen smakte fortreffeleg kan eg bekrefte, vi hadde den til dessert i går.

Eg ynskjer bibliotekaren og alle lesarane dine ein fin dag og eit godt nytt år!

S sa...

Glamouren så langt har bestått i å sove lenge, for så å rusle en tur i skogen med familien for å finne bjørkepinner til pinnekjøttet. Skal straks dusje, for så å iføre meg noe mer elegante klær og litt parfyme.

Hele denne julen har vært særdeles glamorøs med utrolig lite stress.

Ønsker alle et godt nytt år!

Glamourlektoren sa...

Nyttårsfest hos gode naboer er tilbakelagt, med overnatting hos atter andre gode naboer. Der ble det lang, hyggelig frokost i dag med nybakt brød og god te. En deilig start på det nye året! Så var det hjem for å se om 21-åringens festlyd var våknet til live, og det var de, og i ferd med å rydde og vaske opp. Nå nyter hele familien, både mennesker og dyr, nyttårsro og fred. Snart skal vi spise restemat av beste klasse, samt kose oss med resten av en dyr, fransk rødvin som 21-åringen kom i skade for å åpne i går kveld - perler for svin ;)Ellers skal jeg kose meg med boken min og være TAKKNEMLIG, rett og slett. Det er en god følelse å starte det nye året med.

glamouringeniøren sa...

Godt nyttår og god glamorøs fredag!

Her er det avslapning som gjelder. Ikledd ull av alle slag, under ullpledd på sofaen. Har 3-4 Vogue, Elle og Vanity Fair som fortsatt er uleste. Så noe har jeg å sysle med :)

Tror jaggu jeg skal lag en kopp te nå. Orker ikke tenke på at det er jobb på mandag, blæh...

God ferie-rest alle sammen!

Anonym sa...

Rolig formiddag ble avsluttet med stor kalkunmiddag i kveld med svigers. Kjempekoselig. Men er det flere enn meg som synes det er litt ekkelt å tilberede kalkun?

Glamourbibliotekaren sa...

Takk for alle rapporter! :)

Anonym: Jeg er vegetarianer, goes without saying for min del :D

Populære innlegg