søndag, januar 31, 2010

I love my LPs

Jeg vil bare minne om min vinylblogg, som er i drift igjen etter en litt for lang pause. Dropp innom iblant for oppdateringer på min LP-samling!

Tidlig i karrieren som LP-entusiast.

5 kommentarer:

k sa...

Så artig, kunne likegjerne vært meg på dette bildet - stol, anlegg og øretelefoner er de samme. Musikken derimot vil jeg tro er forskjellig, det gikk mest i Trygg trafikk-platene, barnesangplater og James Last på den tiden hjemme hos meg:-D

Glamourbibliotekaren sa...

Det kan veldig gjerne være Trygg trafikk-plate jeg hører på! Det vil si, det ser ikke sånn ut akkurat her, men de snurret ofte på spilleren :) (Tynne saker, lett å ødelegge forøvrig!)

Mariann sa...

den høgtalaren og radioen kjenner eg igjen!!
Hadde forresten på "Englefjes" i går der Kari Slåtsveen refererte til din opplevelse med yndlingssangen din på Stevie Wonder-konserten i Stockholm. Eg har jo lese historia her på bloggen din før, men fekk høyre den altså på nytt i går. Det var rett og slett rørande...

Leila sa...

Mariann/Glamourbiliotekar:link til dette innlegget?
Stevie Wonder + yndlingssang + rørende høres ut som noe jeg må få med meg! :-)

Glamourbibliotekaren sa...

Tja, mon tro om det var denne forsinkede konsertomtalen i musikkbloggen? Her har jeg også nevnt det, ser jeg. Tårene flommet over igjen da han spilte "Overjoyed". God musikk rører meg!

Populære innlegg