tirsdag, februar 09, 2010

Snart








Jeg sier som i fjor - snart er det sommer igjen.

13 kommentarer:

trine sa...

Og tenk så deilig det blir med lette sneakers på bare veier!! Nesten så jeg får lyst til å ta fram hoppetau og strikk når vårskoene er på.

Glamourbibliotekaren sa...

Åja - og grusveiene er biiiittelitt klissete fordi det renner vann fra snøen som smelter. Mmm.

Jenny B sa...

Åh, vilka fina bilder! Just nu är det bra tråkigt med snöslask och minusgrader. Tack för påminnelsen om att våren kommer någon gång!

Oslopiken sa...

Takk for fin påminnelse! I helgen skal det pyntes med fastelavnris fra syrintreet i hagen, som en liten pre-vår-feiring. Og om ikke så aaaltfor lenge snur solen også, da blir det lange og lyse ettermiddager! Hurra!

Kristin sa...

Åhhh.. Det lukter roser helt hit! :)
Og hoppetau og strikk: det var tider det! Hvorfor sluttet vi med det?

Hermia Says sa...

Åh...ljuvligt!! Vackra tider kommer!

Ebba sa...

JAAAAAAAAAA!!!

Glamourlektoren sa...

Vakre tider er her allerede! Flytt på landet - her har vi kritthvit puddersnø, ikke snøslaps. Ti minus i øyeblikket, men en februarsol som skinner fra lyseblå vinterhimmel. Summer can wait! Men vakre bilder, bevares! Blir deilig når den tid kommer, selvsagt :)

Glamourbibliotekaren sa...

Kritthvit snø i min hage også - helt siden før jul! Vidunderlig vakkert i solen :)

Camilla Simone sa...

Ser det er flere som drømmer om sommer i bloggverden. Jeg er bare lykkelig over at snøe endelig er kommet til Tromsø.

Malin sa...

Hei!
Jeg lurer på hvor du kjøpte ditt lomo kamera, og om du tilfeldigvis har et tips om hvor jeg kan kjøpe et? Har ikke penger til å kjøpe et av de rådyre som ligger på nett, så håper du har noen gode tips!:)

Glamourbibliotekaren sa...

Jeg kjøpte mitt fra den offisielle lomobutikken (lomography.com), men man kan vel få kjøpt noe på eBay tenker jeg. Ellers har jeg sett noen her og der i butikker i utlandet (Bird on a Wire i Paris, Urban Outfitters i Stockholm).

glamourlegen sa...

Vinteren er deilig den, med frostrøyk fra munnen, rim på trærne, knirkende snø under skoene, morgenmørke og røde, bitende kinn. Blitt snøkos med lange fotturer, skiturer og litt nedoverski, men nå, NÅ, begynner lengselen etter varme og lys å bli påtrengende. Etter mange år i utlendighet i varmere klima (bare litt over et år siden jeg ikke gikk i annet enn sandaler (!!!) fra og med mai til og med august), har jeg innsett at den norske vinteren er for lang for meg. Og sommeren, vidunderlig som den kan være, er for uforutsigbar. Bestilling på tidenes norske drømmesommer er herved lagt inn.

Vakre bilder.

Populære innlegg