søndag, mars 28, 2010

Gårsdagens fangst


En liten og søt gammel mugge fra Stavangerflint - denne skal jeg bruke som vase til villblomster i sommer!

6 kommentarer:

Glamourlektoren sa...

Nei, så fin - gratulerer! Markblomster i gamle mugger gjør meg helt myk innvendig! Og nå kjenner jeg at det rykker alvorlig i loppemusklene. Gleder meg til vårens loppemarkeder - inkludert vårt eget korps' eget etter påske, der man jobber den gule korpsforelderskjorta av seg og nyter en fantastisk morsom og inspirerende dugnadsånd. Og der jeg alltid gjør koselige funn!

Glamoursjefen sa...

Nydelig vase - supert funn! Enig med Glamourlektoren. Artig å selv jobbe på korpsets loppemarked. Skal selv gjøre det rett over påske. Pleier alltid å gjøre spennende funn der og betaler gledelig godt til inntekt for god musikk på 17. mai og ved andre anledninger.... :)

Kjenner at det rykker litt i loppemarkedfoten nå.

Jenny B sa...

Så fin! Vacker form och sött motiv!

Fruen sa...

Så utrolig fin! Jeg er skikkelig sucker for stødige og lubne mugger, og syns alltid jeg har bruk for ei til - den nye har jo ikke _nøyaktig_ den samme størrelsen som alle de andre jeg har:-)

BTW: Vil tipse alle i midtNorge om at BruktBo på Stjørdal (og Mule utenfor Levanger) har åpent mandag og tirsdag i påska, sjekk ut ContainerGirls blogg: http://containergirl.blogspot.com/

Ingeborg B. Hansen sa...

Slik har mor!

Glamourfilologen sa...

Denne var virkelig søt, gratulerer med kjøpet! Morsomt med gammelt steintøy.

Populære innlegg