fredag, mars 26, 2010

Glamorøs fredag

Fredag! Snart påske! Feriestemning til tross for jobbing halve neste uke. Coco Chanel i nakken, Thomas Mann i veska, Elsa Peretti i ørene og rundt halsen. Og min aller beste glamoureffekt er min nye kollega som jeg lærer opp for tiden!

Ha en fin dag alle sammen, og kom med rapporter om hvordan deres fredag er!

27 kommentarer:

Alt godt sa...

God morgon! Det blir ein spesiell dag i dag, nesten alle på jobben skal bytte kontor innanfor same bygg, så vi pakkar og held på. Litt unntakstilstand, altså.

Men det får vere som det er, eg er glamorøs med Eau de Tarocco på halsen, ei deilig sitrus-/rose-/kanelduft som ropar på våren. På augeloka har eg Laura Merciers vakre koparfarga kremskugge saman med L’Oreals burnt bark.

Helga vert roleg, i kveld skal eg vere heime åleine, og gler meg til ei stille stund for meg sjølv. I morgon skal eg først på ein liten snifferunde saman med ei tilreisande parfymevenninne, og så får eg besøk av ei av mine favorittdamer på kvelden.

Tirsdag reiser vi til København, vi skal bytte hus med ei dansk familie fram til søndag. Det blir fin ferie, eg gler meg til å sjå Kongens have!

Eg ynskjer alle, og bibliotekaren især, ei fredeleg helg og ei fin påske. Husk: Ski er frivillig!

Fagbibliotekaren sa...

Jeg skimter påskeferien, det er glamour det!

Etter en uke med mye jobbing og masse sosiale aktiviteter, er jeg nå så trøtt at øya nesten går i kryss. Men det er verdt det. I ettermiddag starter ferien og den skal virkelig nytes. Jeg pakker kofferten og tar med kjæresten hjem til vakre fjell og fjord.

Jeg kjenner at hodet har tatt ferie allerede, men jeg for prøve å opprettholde arbeidsmoralen noen timer til.

Riktig god påske.

HildeSofie sa...

Riktig god fredag morgen!
Siste hjemmekontordag før påskeferie, og dagen skal brukes til å avslutte et par prosjekter, og planlegge noen nye som tar til over ferien. Lav glamour over antrekket i dag, men litt Miracle hjelper på fredags- og feriefølelsen.

Fikk nettopp servert en kopp te av min Kjære, som har siste fridag før ny skiftuke tar til - lite påskeferie på ham, med andre ord. Jeg pakker derfor sekken og tar turen hjem til Sørlandet imorgen tidlig, og blir der til skjærtorsdag. Da bærer det tilbake til Toten. Påsken kommer, foruten familiebesøk, til å bli fylt med lesing, film, kryssord, rusleturer og kanskje litt baking. Og mer lesing og film! De skiturene kan jeg også styre meg for - men god tur til dere som driver med slikt!

Minner også om Earth Hour imorgen kveld, jeg har begrenset tro på at det redder verden, men det er nå fint som en symbolsk aksjon, så jeg oppfordrer alle til å skru av lys og andre elektriske duppeditter mellom 20.30 og 21.30.

Ha en strålende fredag, og en fin start på påsken!

glamouringeniøren sa...

Påskeferie! Eller, om noen timer da :) Er spesielt glad i arbeidsgiver i disse tider, som har nedskrevet ekstra fri man-ons i påskeuka og hele romjula. Det er glamour det!

Ellers hilser jeg påsken velkommen med å dufte Hermes Un Jardin Sur le Nil. Deilig! Har kledd meg pent i mørke blå jeans, beige skjorte og mørk grå dressjakke.

Satser på å avslutte dagen rundt 14-tiden. Handle litt kaffe og påskete samt tulipaner på vei hjem. Nyte godværet med en lang tur med hunden for så å plukke opp litt take-away på retur. I kveld blir det fest! Samling av gode venner som ankommer Nordens Paris i anledning påskeferie. Bedre start på ferien kan man vel neppe få :)

Videre i påska blir det en blanding av sofasliting og skismurning. Planlegger å gjøre det jeg finner for godt der og da!

Ønsker alle sammen og vår kjære vert en flott fredag og en herlig påskeferie!

Glamourlektoren sa...

God morgen! Har sittet over rettebunkene siden kl 07.30, og da var ikke Glamorøs fredag åpnet :(
Desto hyggeligere å kikke innom nå! Jeg jobber på spreng for å klare å ta meg fri hele påsken uten en eneste nynorskstil i sikte. Antrekket er bare hjemlig casual - siden jeg får lov av en snill arbeidsgiver å ha hjemmekontor på fredager. Passer bra, siden 11-åringen har vond hals og måtte tilbringe dagen hjemme alene i går pga travle foreldre. Nå kommer han med en kopp te til meg - og det er lite som gir meg mer ro i sjelen enn a nice cup of tea! = glamour på en hverdag. Samt at sønner varter opp - det er så koselig! Andre glamoureffekter er kun Irmas læbepomade og Occitanes shea-håndkrem for tørre vinterhender - fast følge denne sesongen.

Nå gleder jeg meg til påske med innslag av både fjell og fjord og gode bøker. God påske til alle!

frk. Frydefull sa...

God morgen! Føles som siste dag før ferien til tross for jobb også mandag og tirsdag. Har påskeliljer på pulten og Pukka Love i koppen. Dufter D&G's L'Imperatrice og har CecilieMelli røde roser i ørene - fredagslyx!

Formiddagen blir hektisk, men avslutter med et par møter i byen senere og tenker da å ta en snik av min favourite-coffee-to-go-as-on-every-friday bare litt tidligere enn vanlig. På hjemturen skal det handles tulipaner og i helgen skal jeg og Mannen lage god tapas mens vi drikker vin. Påsketuren går som nevnt forrige fredag til Budapest og jeg kjenner at jeg gleder meg mye - trenger noen gode feriedager nå. Også må jeg huske å handle inn/lage påske-egg til mine søte små (nieser og nevøer) - årets utfordring er ett stk. cøliaki-egg!

God fredags ønskes fra det sørlige!

Jenny B sa...

God morgon! Jag har på mig en snygg T-shirt med en krackelerande TV-testbild som jag tycker mycket om. Ikväll skall jag se pjäsen Födelsedagsfesten av Harold Pinter, som hade premiär igår. Det känns glamouröst att se den så snart efter premiären! I helgen skall jag träna och gå på konsert, och plugga rysk fonetik så mycket jag bara kan. Trevlig helg till alla!

Glamouroversetteren sa...

Hei og god morgen!
I går fikk jeg nesten trua på våren.
14 deilige grader rakk å skremme yttertøyet av folk før mars kom til hektene og ble seg selv igjen. Morgenen startet således med 5 grader og regn.
Men! Det er påske og snart april!

I likhet med Glamourbibliotekaren har jeg også Chanel i nakken, men derimot noe navnløst rundt halsen i sølv og geitost i veska. Min aller beste glamoureffekt er at jeg har fått kontakt med 2 barndomsvenninner på Facebook. Og så er det fredagsfika i dag :)

Til Alt godt: god tur til København, det er en dejlig by. Jeg har bodd der i 8 år og lengter alltid tilbake. Og våren kommer tidligere der, mye tidligere.

God påske!

koristen sa...

Deilige fredag! Jeg skal jobbe mandag og tirsdag, men har påskefølelse likevel. Også har jeg topp med roser, roser i ørene og roseparfyme på halsen, det MÅ det jo bli glamour av :-)

I helgen blir det fred og ro, masse lesing, påskepynting i leilighet, vinduspuss og forhåpentligvis start på rydding av balkongen hvis været blir ok.

Alt godt - kos deg med våren i København. Gå en tur rundt Søene (det ble sikkert feilstavet) og hils alle fuglene der fra meg :-)Og prøv Fredriksberg Have også!

God helg og god påske til alle!

pauline sa...

endelig fredag, og snart ferie!! det er så ubeskrivelig deilig!

sto grytidlig opp for å rekke å ta imot en rørlegger før jobb, så er en smule trett..

vårlig antrekk i dag, med fargerikt blomstret skjørt, og nye ankelstøveletter. Fredagskvelden skal tilbringes med god mat og film. rolig start på en og en halv uke fri =)

fru winther sa...

Glamorøse ting begynte i går, med Brahms' Requiem i Olavshallen. I dag gjentar vi bedriften,og jeg føler meg overraskende pigg. Tar på å være sopran innimellom;).Ellers bringer helgen noe superglamorøst, nemlig innvielsesmiddag for det nye kjøkkenet. Meny uviss foreløbig, men det skal bli herlig etter måneder med tvilsomme salatmikser og Fjordland. Skal også jobbe noen dager neste uke, men så ser jeg fram til lange frokoster og fine påskedager sammen med min kjære. Dagens antrekk er så langt "pysjamas", noen er nemlig så heldig å ha ha fridag i dag! God helg alle sammen!

Anonym sa...

Fin fredag, men siden jeg er utrolig treig om dagen kom jeg meg ikke på jobb før seint, og da blir jeg litt stress. Stresset prøver jeg å fjerne ved å drikke god kaffe og lese gårsdagens aviser (er det bare meg som synes døgnet før stadig færre timer?)

Det jeg rakk i morges var i alle fall å vaske håret, ta på parfyme (Chanel) og sminke meg etter less-is-more-when-you're-in-a-hurry-prinsippet.

I helga blir det sofajakt, kaffedater med fine folk, kino og litt hardt tiltrengt kvalitetstid med meg selv. Ha en riktig god helg!

Synne sa...

Hva er vel fredagen uten litt glamour? God helg og god påske til alle!

S sa...

Dagens glamour er Magnifique på halsen, sammen med et enkelt skjerf. En utrolig lettelse å endelig være på bedringens vei etter to uker med halsvonde og forkjølelse.

Skal på et møte i sentrum i dag, og tar meg fri når det er ferdig. Blir en liten shoppingrunde på meg, før jeg samler mann og barn og drar til mine foreldre på middag. En herlig avslutning på en slitsom uke.

God påske til alle!

wine-fueled narcissism sa...

God formiddag!

Jeg har sovet lenge, tatt på myk morgenkåpe og en splæsj Chanel Chance, og sitter nå ved spisebordet og drikker deilig areopresset påskekaffe, spiser en sjokoladekjeks og beundrer en bukett knasende gule tulipaner.

Jeg kan for øvrig også meddele at min kjæreste ubevisst er gjestedeltaker på denne glamourøse fredagen. På badet fant jeg spor etter hans fingre i min (akk så dyre) fuktighetskrem, og på stua lå det spredt et utvalg av slips, der det fineste manglet.

Etter noen timers jobbing her hjemme skal jeg drikke kaffe på jobben til min slipskledde mann, og i kveld skal jeg nyte gode drinker på Fuglen, før jeg faktisk skal sove alene her hjemme. Det er også ganske glamourøst en gang i blant. :)

God helg til dere alle!

Og jeg slenger meg på Alt Godt, ved å se at ski ER frivillig!

Elisabeth sa...

Dette blir den mest glamorøse helga på lange tider, og jeg gleder meg! Våkna i ny by i dag morges, nattoget har tatt meg til Trondheim og her skinner sola, i alle fall for oss som befinner seg i de sørlige delene av byen. Håret er nyvaska, AmourAmour preger halsen, YSL skal snart finne vippene og MAC SlimShine i fargen ThinkTan skal snart prege leppene.

Tyvstarta på 'Elephants on Acid' på toget og koste meg med starten på den i går kveld. Har strikka en barnegenser på ei uke (!), så snart skal jeg på posten og sende den til Førde så bursdagsbarnet får den på mandag. Søndag er det min egen bursdag som feires, da regner jeg med frokost på senga servert av 2stk nieser :-P

Og så har jeg FRI! Skal jobbe hellidagene neste uke, men frem til da er det sol, sne og by om hverandre, masse turer med to stk alaskahuskyer og generelt utendørsliv med venner, familie og kjente. Påske indeed, om enn litt på forskudd.

God helg, alle sammen!

k sa...

Glamouren idag består i at min mor har dukket ned i en kiste og funnet frem L Inderdit og Madame Rochas i parfyme, begge fra 60-tallet og i originalesker trukket i stoff. Kun en ørliten skvett igjen, vet nesten ikke om jeg tør å skru av korken :-) men kan kjenne en svak deilig duft, og de er et vakkert syn uansett. Påskeferien er startet og snart er det lunsj på Grefsenkollen med en kjær venninne. God helg!

Hermia Says sa...

Efter en lång arbetsvecka har jag äntligen ledig fredag! Firar med att läsa, städa fint inför helgen och baka bröd.
Önskar en riktigt skön helg!

Christine sa...

En kopp te og to skiver med hjemmebakt brød med nyrørt jordbær og gulost på min hjemmekontorlunsj i dag. Føles helt herlig å tenke på langfri, sjokolade, britisk krim på Tv, flere uleste bøker, masse mat i kjøleskapet, og planer om å få rørt meg mye i uken som kommer!
Alt føles fint nå - skyldes sikkert at det er fredag, snart ferie, jeg har unnagjort årets første joggetur på morgenen og har en svær bukett lilla tulipaner på bordet!
Dagens duft er Idylle fra Guerlain. Jeg bedriver vårduft-testing, og denne leder foreløpig!
God helg og god påske til alle!

Britt Åse sa...

God dag :-)
Jeg tusler rundt i kosetøy og er slapp og syk, men på bedringens vei. Jeg holder dog stilen, med Felanilla fra PG på halsen, og Club fra MAC på øyelokkene. Fascinerende farge! Rød og brun og grønn og svart på en gang.
Vel, helgen tilbringes i fred og ro med strikketøy og siste Wallanderbok samt tomatprikling, og på mandag blir det litt hytteliv i noe dager.
Jeg kjenner jeg er litt misunnelig på fru Winter; jeg har sunget Ein Deutches Requiem selv, og det er uendelig vakkert!
Og så K, da - som får ekte vintage! Weee!

En riktig flott påske, med eller uten gjenstander under beina, ønskes alle :-)

Kaisa sa...

God glamorøs fredag ettermiddag!
Her er det siste dag på kontor før påsken, og det er bra!
Det mest glamorøse i dag er den korte kashmir-cardiganen og det faktum at jeg ikke har på med vinterstøvler eller støvletter, men MBT-sko. :)

Tror det blir en trist helg. Ser ut til at den gamle katten vår mjauer på siste verset, og vi har en avtale hos veterinæren i morgen. :(

Katrine sa...

Glamorøseste fredag på lenge; i New York! Har vært her en uke og har nesten én igjen, våkner til bylyder og utsikt til Central Park i kasteavstand fra vår Harlem-leilighet, og tar morgenkaffen med fyr på peisen. Idag skal vi surre rundt nedi Village og Chinatown, etter planen.

Dagen skal krones med middag hos en fjern, eldre slektning av min eldste datter, han har hyret en slektsforsker til å spore opp familiegrenen, og invitert oss hjem til seg på Upper East Side.
Glamorous!

Glamoursjefen sa...

Ikke en hvilken som helst glamorøs fredag, men det er den glamorøse fredag før påske! O lykke!

Her er det enda en liten økt som må til med arbeidsoppgaver som bare må gjøres før påske, før jeg endelig kan ta ferie med god samvittighet. Dobbelt lykke!

Da blir det litervis med god te, mange gode bøker, strikketøy, gode samtaler med mine kjære og forhåpentligvis mange stunder til å la blikket hvile utover vannet på landstedet.

...også blir det vel litt planlegging og drømming i forhold til istandsetting av en gammel hage til "oldemors tid".

Riktig god påske til dere alle, og Glamourbibliotekaren især! :)

Løvinnen sa...

I dag ble det tøvær og påskestemning. Etter sidesluking av Hanif Kureishis siste bok,kastet jeg meg over (sjelden) rydding og vasking i det gamle huset krydret med Lloyd Cole og Waterboys på vinyl.Da dukket det opp lyse ting fra fortiden samtidig med forventninger til en lang og lat påskeferie med mann/sønner. Litt biling går greit med i-poden koblet til stereoanlegget og med store gutter i baksetet. Litt av både ski,gode venner,familie,aviser,bøker,quiz, musikk og rødvin ser jeg fram til. Så får storbyene og kaféene vente til sommeren. God påske til bibliotekaren og dine andre følgere!

tonje sa...

Woho, glamorøs fredag igjen! Nytes hver uke, jeg er bare litt dårlig på å gi rapport.

Denne fredagen har blitt brukt til litt rydding/jobbing/handling, forberedelser til det jeg håper blir en rolig helg. Nå skal jeg finne frem løpeskoene, litt trening må til i dag kjenner jeg.

Påsken skal forresten feires i Paris, da blir det glamorøs fredag hver dag og uante mengder espresso. Har aldri vært der før, men jeg har lest de postene du har skrevet om byen, og gleder meg veldig!

God helg, og påske.

Flugo sa...

Jeg har vært i vielsen til en god kollega og hans flotte brud. Det er glamour, det :-)

hh sa...

Fredagen har vært fin! Gulefest på jobben!

Populære innlegg