fredag, mars 05, 2010

Glamorøs fredag

Vær hilset, o fredag!

Fredagsstemningen er upåklagelig, til tross for jobbing og travle tider også i helgen, og vårstemningen har virkelig fått boltet seg fast i hver celle i kroppen (til tross for litt vel mange minus i dag tidlig). Soloppgang på vei til jobb er noe av det beste!

Oscar nærmer seg, nå sees det i gjennomsnitt én film pr dag her, gjerne flere, og søvn er mangelvare. Ettersom min iPod har intelligens, valgte den å spille "Tired Eyes" med Neil Young da jeg vandret mot jobben i dag og gjespet på det verste. Fin låt, egentlig er det vel bare tittelen som passet og heldigvis ikke innholdet i teksten - dog tror jeg dagens lille melodi blir en litt kvikkere sak, nemlig hans "Walk on":



Ha en fin dag! Og som vanlig vil jeg oppfordre alle til å rapportere om sine fredager, spesielt dere som sjelden eller aldri hiver dere på! Her er det rom for alle!

mvh
Glamourbibliotekaren

38 kommentarer:

Anonym sa...

Avspasering om morgenen en fredag er aldri feil. Med kaffe i mine nyinnkjøpte vakre kopper fra Fretex og Are Simonsen på spotify, kan dette slett ikke bli bedre.

Skrekk o Gru sa...

jeg startet denne glamorøse fredagen med å lirke bilen ut fra parkeringsplassen på en slik måte at jeg slapp å måke sne. selvom jeg vet at det vil straffe seg senere er jeg vedig fornøyd med dagen så langt. fin blogg du har.

HildeSofie sa...

Riktig god fredag morgen!

Ble vekket av Kjære som kom hjem fra nattskift, og sitter nå og gjesper over dagens første arbeidsoppgaver. Skulle gjerne sovet litt mer, her har det også vært en uke med litt for lite søvn - det å skulle ansette ny sjef på jobben er jammen meg tidkrevende!

Arbeidsdagen i dag blir kort, rundt lunsjtider setter jeg meg på toget fra hjemmekontoret til Oslokontoret, for å rekke nyvinningen kakefredag (i dag blir det visst rødvinssjokoladekake!), før jeg busser videre enda lenger sørover til en frihelg hos familien, med besøk hos søster og nevøer, og et par gode venninner og noen små venner.

Foreløpig er glamouren ikke helt tilstedeværende, siden morgendusjen tas etterpå, men i dag blir det nok grått og sort, en arvet brosje fra farmor, Chanel Chance bak øret og Chanel på leppene (Lotus Rouge).

Bortsett fra nevnte hyggebesøk i helgen skal tiden brukes til å ta det mest mulig med ro, lese bok, drikke te og se film.

En riktig god helg til alle!

glamouringeniøren sa...

Her laver snøen ned og helgen er velkommen! Tidligere latskap tilsir dog at jeg må ta frem vasketua denne helga, men det blir jo fint etterpå i alle fall. Og da kan slækking i sofaen begynne :)

I dag er det absolutt glamorøs fredag på kontoret. Har endelig funnet de perfekte jobb-pumps (sorte enkle fra Tiger om noen lurte). Så nå tripper jeg rundt her og føler meg så fin :) Har også nye grå jeans fra Acne, hvit enkel genser og en liten svart chanel-aktig jakke over. Et ullskjerf i leopardmønster varmer halsen.

Dufter Hermes Kelly Caleche og har knallrøde negler (Essie Fifth Avenue)!

God helg alle sammen!

antares sa...

Glamorøs fredag i Wien også!! får min ny leilighet i morgen og er heldig jeg har funnet en fin fin kvist med utiskt mot en av Wiens mest kjente attraksjoner: Riesenrad :-) nå kommer det å bli endelig "hjem" etter to måneder på en söt men ganske upersonlig hybel! Hvis dere har ideer når det kommr til innredning og interiör er jeg glad å höre mer!

Sola skinner, våren narmer seg og jeg drömmer om å sitte på balkongen med fruktshake og nyte solnedgangen over den deilige byen!

Ine sa...

Glamorøs fredag har begynt å manifestere seg som et begrep i hodet mitt; det vil si at når jeg på fredag morgen står opp og lurer på om jeg skal dra på meg jeans og sliten genser eller fin kjole, går jeg for sistnevnte! Og jeg velger den leppestiften som er rødest av de to jeg har. Så det har jeg gjort i dag. Pluss drukket god te og lest gode blogger.

Resten av dagen skal jeg sitte på det fine universistetsbiblioteket vi har på blindern og skrive oppgave om Gösta Berlings saga. God fredag!

frk. Frydefull sa...

God start på god en god fredag med påfølgende herrr lig helg! Glomouren startet så smått i går kveld med en effektiv massasje av hode og nakke - jeg har funnet verdens beste massør.! Trening og en liten konsert i kveld, bytur i morgen og deretter en liten chablis (feiring av våren) med en venninne. Satser på å ta jobbfri og kjenner det blir godt etter en særdeles hektisk senvintertid her på byrået.

Ellers dufter jeg Cleans Warm Cotton i dag og har kledd med litt Chanelsk i sort/hvitt med perler. Fin- fint! By the way har jeg fått fullstendig dille på Kusmi Earl Gray te med sitrus tilsatt ingefær og sitron - mmm …

God fredag til dere alle!

Hilde sa...

Foreløpig er ikke jeg særlig glamorøs her jeg sitter i pysjen og drikker te, men siden jeg nettopp har kjøpt billetter til Flight of the Concords er det fint allikevel. Dagen bringer eksamenslesning og ellers avslappning, mens lørdag og søndag skal brukes på venninnebesøk. Ha en fin helg!

Fagbibliotekaren sa...

Sol, mars og fredag! Mars er fylt opp med så mange fine planer at det kribler i magen bare ved tanken. Denne helgen skal bare brukes til å lade batteriene til alt det fine som skjer fremover. Gledelige jobbutsikter og spennende prosjekter!
Etter jobb skal jeg vaske leiligheten, noe jeg egentlig skulle ønske jeg fikk unna i går. Vaskingen skal premieres med et glass rødt og sjokolade.

Gledelig helg ønskes alle.

Hermia Says sa...

Solen strålar och energin kommer tillbaka!Här firas fredag med mysfika på jobbet och tankar på en lugn och skön helg där afternoon tea ska intas på lokal.

Önskar en trevlig helg!

M sa...

Blå himmel i dag også i hovedstaden, og det gir sammen med en chai latte en god start på dagen for min del. Har sort topp over en begynnende kul på magen og perler i ørene.

I helgen skal jeg nyte sola, i tillegg til et utsatt julebord med mye god mat.

God helg, alle sammen!

koristen sa...

Jeg feirer glamorøs fredag med fint smykke, Chanel bak øret og kanelbolle til morgenkaffen på kontoret.

Den prioriterte arbeidsoppgaven idag er også glamorøs, jeg skal skrive ny innledning til et foredrag om fantastisk litteratur. Helgen skal tilbringes hos mammaen min - medbragt noen nye eksempler på nevnte litteratur som jeg forhåpentligvis rekker å lese!

God helg til alle glamorøse :-)

Anonym sa...

Jeg kjører kostskoleglamour i anledning dagen, og husket så vidt å spraye meg med noen dråper Moschino før jeg løp ut i solskinnet (kaldt, ja. men SOL!). Helga skal brukes på hyggelige aktiviteter og ikke jpbb så fremt jeg blir ferdig med det jeg skal i dag. Og i kveld blir det Tim Burtons Alic in Wonderland. I 3D! Stas!

Jenny B sa...

Det är soligt och klart även här i Stockholm, och det piggar upp på vägen till jobbet! Nu har jag ätit frukost med mina trevliga kollegor, och skall på teater ikväll. Jag ser fram emot Oscarsgalan på söndag! Jag kommer inte att vara klädd i lång klänning men väl i nattlinne och morgonrock, men det kommer att kännas glamouröst ändå. :)

Alt godt sa...

God morgon! At sola skin er glamorøst i seg sjølv, og det hjelper veldig når humøret elles er berre sånn passe. Dagens glamour består av EL Jasmine White Moss, og på leppene har eg Clinique nr. 116 Ruby glass, ein deilig, raud, transparent stift med litt skimmer.

Helga går med til juristfest i kveld, venninnesamvær i morgon og ex med barn på middagsbesøk på søndag. Dei er i gang med si første veke med pappa, og det ser ut til å gå fint.

Eg ynskjer alle som er innom, og bibliotekaren især, ei strålande helg!

Anonym sa...

Sjeldan eg kommenterer her, men ny (kortkort!) frisyre og lakk på neglene kvalifiserer vel til glamorøs fredag?
At eg også kjøpte meg nye solbriller i går og hadde håpa å få lufta dei i dag tel også med. Vakna dessverre til snøstorm så det blei dårlig med solbriller på morgonen, men eg har dei med i tilfelle ;o)

Ha ei fin helg alle saman!

Annalovinda

Oslopiken sa...

God morgen!
En særdeles hyggelig tidligstart på helgen i går, gjør at fredagen hittil føles ganske uglamorøs; hodepine, enormt behov for egg og bacon (som ikke er så lett å få tilfredsstilt i åpent kontorlandskap) og ikke-akkurat-nyvasket hår. Og en enorm arbeidsbunke foran meg. Men i ettermiddag skal jeg kjøpe tulipaner og rydde huset, og etter hvert synke ned i sofaen med et glass farris og se meg gjennom hele tv-kvelden, deilig! I morgen står det jentemiddag på programmet og på søndag blir det laaang skitur - og innimellom skal jeg bare glede meg over at solen er på vei tilbake, på flere måter : )

God helg til alle!

Frøken Hamilton sa...

Idag har jeg bestemt for å kjøre skikkelig glamorøs fredag!! Hvitt ballerinaskjørt, en deilig myk løstsittende grå topp. Sorte strømper, sorte ballerinasko(innendørs). Et lite smykke rundt halsen, med med et lite bilde av St.Lucia. Perler i ørene. Eternity Moment i nakken, og skolesekken på ryggen. Dagen skal tilbringes på Blindern,deretter på jobb. Imorgen er det konsert på Blå! Ellers masse masse tid utendørs med ski,sol og kaffe. God helg alle sammen :D

Christine sa...

Ettersom dagen skal brukes til praktiske gjøremål som litt skrivejobb, deretter rydde i klesskapet og skifte på sengene er bekledningen casual i jeans og stripete genser. Med denne bekledningen følte jeg at jeg trengte en litt ladylike parfyme, så dagens duft er Guerlains "Samsara shine".
Helgen blir mer rydding, ellers uten de store planene. Jeg håper på sol og drypp fra taket, tur, god mat og drikke og kos med familien.

God helg!

GirlofNorway sa...

Litt vanskelig å slenge seg på glamorøs fredag når jeg tror det er torsdag. Jeg våknet i går, for andre torsdag på rad og trodde det var onsdag.
Fredagsfølelsen har ikke satt seg i kroppen enda, men håper den kommer snart.

Allikevel kan jeg rapportere om at min glamorøse såkalte fredag startet som vanlig med en tur med min blonde firbente venn. Lite trafikk til jobben er et pluss. Travel arbeidsdag med budsjettinnspurt.

Når fredagsfølelsen omsider setter seg i kroppen blir det strikking av Trysilvotter til min glamorøse kokk!

Studenten sa...

En hilsen fra Studenten, som ikke er student mer..relativt nyferdig med studiene, så i dag blir det å rydde leilighet iført kjole, og i kveld blir det champagne sammen med mannen, og akkurat nå lyses stuen opp av den fantastiske rosebuketten han kom hjem med i går. Skikkelig glamourøs fredag her altså, som kontrast til alle slitne fredager over bøkene og foran skjermen i innspurten i høst og vinter ;)

God helg!

Unknown sa...

Jeg fikk en kjærlig og spøkefull liten kakk på nesten fra samboeren min før jeg fór ut døren i morres, og jeg har vært lystig siden det. Skal ikke mer til!

Unknown sa...

... på nesen, skulle det være.

Ebba sa...

Jeg skal spise grøt til lunsj :) syns det er litt glamorøst jeg! bedre enn den vanlige brunosten :)

Løvemunn sa...

Etter å ha pakket kroppen inn i store strikkejakker og enkle kjoler siden lenge før nyttår, er det i dag fargefest i form av glamorøs (dog mer amerikansk cruiseskip enn parisisisk café) vintagebluse prydet med leoparder og juveler, og umatchende sjokkrosa leppestift.

Lengter etter sommer, og har derfor valgt Bergamote fra The Different Company som duft i dag.

H sa...

Også i Italia er det glamorøs fredag:)

En god arbeidsøkt nå, så kan helgen komme:) Følte for å pynte meg litt i dag, så jeg har på svart kjole med silkebånd i halsen, sammen med en grå cardigan for å tone det littegrann ned.

I helgen blir det konsert og en tur til Treviso der jeg er blitt lovet hjemmelaget tiramisu!! :) slurp...

God helg alle sammen!

Kaisa sa...

God glamorøs fredag!
Alt blir mye bedre med SOL!
Ble en veldig koselig start på dagen med amerikanske pannekaker. Hadde ikke brød, men litt hjemmelaget kakemiks (dvs det tørre ble blandet for noen dager siden), egg og melk, og så har man en bra start på dagen. :)

Antrekket er også preget av ull-glam: Auberginefarget ullgenser fra Boss med stilige detaljer over et mosegrønt ullskjørt og mørkelilla og sorte strømper. Litt ekstra sminke og fredagsglamouren er sikret.

marte sa...

Dagens glamoureffekter er lekker grå strikkekjole med blomster, nyklippet hår og Serge Lutens Cuir Mauresque bak øret. Sliten etter nok en hektisk jobbuke, blir godt med helg. I kveld blir det kino, og resten av helgen har jeg planer om rødvin, sjokolade og lesing, muligens en skitur :) Ønsker alle en strålende helg!

Elisabeth sa...

Glamourfølelsen er i ferd med å bre seg i kroppen etterhvert som jeg våkner... Tilbrakte natta på jobb og har derfor sovet frem til for en time siden. Nå er det litt tid for meg selv og en tur til byen i ettermiddag, iført grå dressbukser, hvit bluse og lilla v-hals-genser, og utenpå: sort knelang kåpe, sorte sko til rett under kneet, og best av alt: hjemmestrikka tovede votter. Halsen preges av Tiger Lily fra Crabtree&Evelyn, vippene får en dash YSL mascara av et eller annet slag, leppene får et par strøk med leppestift fra No7 (Boots), og iPod'en står på 'miks'.

Helga står i jobbingens tegn her også, men innimellom skal jeg ellers kose meg med bøker (fra mammutpakken min) og baking - brød, rundstykker og grove brytebrød står på plakaten. Og så gleder jeg meg stort over at jeg i går fikk ordnet meg ny leilighet fra sommeren av!

God helg, alle sammen!

Siri sa...

Vi skal spise kinesisk take-away, drikke hjemmebrygget øl og se fjerde sesong av The Wire i kveld, hverdagsglamour på høyt nivå med andre ord :)

emma3 sa...

Med fare for å gjenta meg selv, og flere andre, ser jeg fram til en helg med boklesing, rødvin, skitur og forhåpentligvis sol, men gode ting kan vel ikke sies for ofte!
Av nyheter kan nevnes nytt kontor med glamorøs utsikt:)

wine-fueled narcissism sa...

God fredag!

Jeg sov til klokken 13 på grunn av uventet hodepine, og etter en lang frokost/lunsj begynner formen å bli bedre. Dagens glamour blir vin med en venninne, kanskje litt hårklipping, men først en spasertur ut i Oslos gater.Jeg tror ikke jeg orker å være student i dag! Jeg trenger sårt en kopp kaffe, og Stockfleths i Lille Grensen vet jeg har en fantastisk ny espresso fra Kenya. :)

Glamouroversetteren sa...

Hallo!
Fantastisk glamorøs start på dagen i form av gigantisk vannlekkasje som sørget for at en hel bydel bare har bedrevet morgenhygiene i kattevaskutgave i morges. Selv klarte jeg både vask og tannpuss med restene i et vannglass på nattbordet! Øvrige familie delte på det som var igjen i vannkokeren på kjøkkenet.
I slike stunder er det bra vi har Chanel :D!!

Hvis det ikke er noe vann når jeg kommer hjem, får vi vel smelte snø.

Ellers minus 10 og strålende sol. Litt uvanlig på disse breddegrader. Nå vil jeg ha vår, takk!

God helg til alle sammen.

Epicureatricen sa...

Glamorøs fredagskveld i København: Tulipaner, nytt, tykt blad direkte fra England og Summerbirdsjokolade. Men først litt rengjøring!

k sa...

Sent innpå etter en lang, lang dag-har sittet inne og jobbet i hele dag, det glamourøse bidraget var at jeg dufter av vakre Chanel Coromandel og har hatt sjokkrosa tunika på. Igrunn mest klar for seng, og å sove av meg basillusker som herjer med formen. God helg!

Karoline A sa...

Oioioi. I dag har vært en særdeles god dag. Jeg har for første gang klart å stå opp tidlig uten å sovne igjen senere på dagen. Jeg var oppe klokken 6 så var det rett i gymmen. Etter det har jeg vært flink og bakt brød, vasket klær og lest masse kjemi. Humøret er på topp men nå er det snart natta. Har 8 times kjemilab i morgen så må passe på å få nok søvn :)

Glamourlektoren sa...

Tyvstartet glamorøs fredag med generalprøve på Wagners Tannhäuser i Operaen i går kveld. Et overflødighetshorn av en oppsetning - helt herlig! Hadde så gledet meg til laaaang togtur til Bergen i dag morges, men slike turer er ikke så stas i virkeligheten som i mine forhåndsdrømmer.. Jeg ble umiddelbart togsyk av den ubehagelige krengingen, og ikke var det internett-tilgang på komfort-vognen.. Bare masse mennesker på tur, blant annet en damegjeng på rundt de førr med like, rosa gensere og høy kaklefaktor.. De gikk heldigvis av midtveis, men deprimerende at andre må slite med dem på Geilo i helgen ;) Men bedre nå - etter koselig middag med studentsønnen og A Single Man på kino etterpå!

Glamourbibliotekaren sa...

Takk alle sammen, og hurra for alle nye "reportere"! Og fortsett med det! Neste fredag er det ny sjanse :)

Populære innlegg