torsdag, mars 04, 2010

Lipstick onEt leppestift-tips i dag - en fin kald bringebærrød med innslag av mørkerosa fra Lancome: Le Rouge Absolu nr. 131, "Pense a moi". Fargen er både moderne og klassisk, og slett ikke dum på en solskinnstorsdag i mars! Dog må det sies at hverken bildet over (fra en el annen nettbutikk) eller mitt eget ekstremt dårlige 5-år-gammelt-mobilkamera-bilde under her yter den noe som helst rettferdighet. Dere får oppsøke Lancome-disken der dere bor og prøve selv.


6 kommentarer:

Jenny B sa...

Jag har också ett läppstift från Lancôme idag! Förpackningen ser precis likadan ut, men färgen heter Prune Améthyste och är plommonrosa. Jag tycker både om färgen och hur krämig den känns på läpparna. Läppstiftet har bara en centimeter färg kvar, men som tur är har jag ett till likadant hemma. Puss!

Glamourbibliotekaren sa...

Ja, den er fin! Jeg har den jo også som du vet :)

Kaisa sa...

Hvor godt sitter disse leppestiftene? Har flere av Juicy Duo-serien til Lancôme som sitter veldig godt, men de er jo en annen serie.

Fra kontorfronten sa...

Fra kontorfronten er vel så opptatt av tilgjengelighet som av farge når det gjelder lipstick. Vi har alltid en beholdning på kontoret slik at vi er klare for ethvert møte.

Glamourbibliotekaren sa...

Kaisa: Jeg synes de sitter ganske bra. Jeg er ikke så glade i slike som sitter bom fast - jeg tar heller på et nytt strøk innimellom. Jeg tror kanskje det varierer fra nyanse til nyanse også, de som er sterke må man jo passe på litt mer enn de som "smelter" sammen med ens naturlige farge.

Glamourbibliotekaren sa...

Fra kontorfronten: Samme her. Tre-fire i veska, fire-fem i et eget "leppestiftstativ" på kontoret :D Fikk det av ei venninne en gang - minner om slike holdere man hadde penner i på 80tallet, men altså til leppestift-bruk.

Populære innlegg