fredag, april 23, 2010

Glamorøs fredag

God morgen! Fin fredag, sol og foreløbig litt kaldt - og Glamourbibliotekaren skal straks løpe avgårde for å rekke dagens seminar, som avsluttes etter lunsj - det er høy glamourfaktor i å slutte tidlig på en fredag! Bånd i håret og Bach-button samt duften av Rosa Flamenca er mine glamoureffekter ellers, og variasjonen i å tilbringe arbeidsdagen et helt annet sted setter også en piff på alt sammen.

Jobb i morgen, men som vi har snakket om så mange ganger før: lørdagsjobbing er ikke vanlig jobbing. Og etterpå kan man dra hjem til hus og hage og veranda og mann og loppis på nærmeste skole. Jo, dette blir en fin helg!

Ha en god dag alle sammen!

28 kommentarer:

Smilla sa...

Riktig god glamourfredag! Jeg har verdens fineste glamoureffekt i en hjemmeklippet pannelugg i dag. Jeg gjorde det på badet hjemme (kanskje ikke så glamourøst, men dog). Ellers innvier jeg mine nye skoletter som har litt kilehæl i dag, og jeg pleier nesten aldri å bevege med i høye hæler på jobb. Topp! Siden jeg jobbet sist lørdag har jeg fri denne, og den skal nytes. For eksempel med frokost på sengen hos min kjære i provinsen i morgen... GOD HELG!

Fagbibliotekaren sa...

Takk og lov, endelig fredag! En hektisk uke på jobb skal avsluttes med en tidlig slutt på arbeidsdagen, trening og matinnkjøp, for så å ende i sofaen i armkroken til verdens beste som endelig er hjemme samtidig med meg. Leiligheten ble heldigvis vaska og shina i går, så hele helgen skal bare nytes fullt ut.

Dagens glamour er blomstrete bluse i anledning våren, nyklippet lugg (dog ikke eget håndverk, men applaus til de som klarer det) og en deilig kaffe fra Kaffebrenneriet.

Riktig god helg!

Britt Åse sa...

God, glamorøs fredag!
Jeg står foran en helg uten planer, - en herlig luksus. Det blir hagearbeid, litt trening, strikketøy og bok, og lite tv-titting, siden dekoderen vår oppga ånden i går kveld.
Dagens glamourfaktor er nydelig vær og Pradas L'eau Ambrée. Nå skal jeg bare skrive ferdig en rapport og gjennomføre et møte, og så blir det helg!

Eirin sa...

Jeg har også nyklippet pannelugg. Faktisk nyanskaffet pannelugg, ettersom den var blitt lang siden jeg har spart på den de tre siste årene. Den mest glamorøse luggen man kan få, nemlig i Bettie Page stil. Jeg føler meg veeeeldig glamorøs idag, og kommer til å ta på meg en ekstra fin kjole idag:-)

God helg!

Ine sa...

I dag feirer jeg våren med mitt fineste vårskjørt - og snart skal jeg spise frokost på kafé med ei venninne. I helga har jeg fri for første gang på lenge, og det skal nytes! Ønsker alle en god fredag! :)

HildeSofie sa...

God glamorøs fredag morgen!
Ganske nyklippet jeg også, men superkort og ingen lugg her i gården - selv om jeg skulle ønske jeg hadde hår som egnet seg for slikt. Jaja :)

Den glamorøse helgen startet allerede i går, først med hyggelig besøk på dagen, og deretter Dylan-kveld med Jan Erik Vold med flere.
Ute skinner sola bak et lett lag av dis, jeg har akkurat passe mengde jobb som skal gjøres, og helgen er akkurat passe fri for planer :)

Dagens glamoureffekt er å spise frokost sammen med min Kjære, mens vi diskuterer dagens avisoverskrifter og hører på nyhetene på radio.

En riktig fin vårhelg ønskes alle!

Glamourlektoren sa...

God formiddag, glamorøs sådan! Litt senere avreise enn vanlig ga hyggelig frokost med sønnene. Sol ute og hvitveis på bordet. Lesesirkel i går ga masse inspirasjon til lesning. Nå er det Sofi Oksanen som står for tur, og jeg studerer på å hoppe tidlig av fra jobben, ta en kjapp tur inn til Oslo sentrum fra de mer rurale strøk utenfor byen og besøke Norli i Universitetsgaten. Og snuse inn "vår i Oslo"-følelsen! Med andre ord er ikke arbeidslysten på topp, selv om den burde være det!

En ny, paisleymønstret topp i grått, beige og sølv, med empireliv, er dagens glamoureffekt. Og nyvaskede yndlingsolabukser. Ankelstøvletter med litt hæl føles også litt glamorøst etter et halvt år på lave sko etter ankelbrudd!

I helgen blir det lopper, lopper, lopper for en veteran av en korpsmor. Vårens vakreste, skitneste eventyr ;)

Alt godt sa...

God morgon! Eg er heime i dag, i det ein kan kalle konfirmasjonståka. Fjortenåringen skal konfirmerast i Oslo Rådhus i morgon, og eg har ei liste så lang som eit vondt år over ting som eg skal gjere.

Difor er glamouren førebels begrensa. Litt duft skal eg nok finne, det gjer eg alltid. Eg tenkte å prøve Deseo, JLo sin tropiske sommarparfyme som eg har høyrt rykte om kanskje er på veg ut. Eg må sjekke om den er bra nok til å kjøpe ei back-upflaske.

Eg ynskjer alle ei fredeleg helg, og gratulerer til alle konfirmantar! :-)

glamouringeniøren sa...

God glamorøs fredag!

Noen stikkord her kan beskrive min yrende glede, plussgrader, converse, chinos, skinnjakke og solbriller! Ikke minusgrader, parkas og vintersko :D Det at grøfta er dekket av snø snakker vi ikke om akkurat nå...

Piffet litt ekstra opp øyensminken, Hermes Rose Ikebana er dagens duft, neglene er dessverre bare. Det må fikses på i helga.

Ellers skal helga nytes, mulig jeg skal prøve å finne en loppis her også, teste å bake litt mer brød og bare ta det lungt.

Ønsker alle en god helg!

Anonym sa...

et lite hint av glamour har jeg sikret ved en dæsj Jardin Apres La Mousson fordi jeg lengter etter sommer. Og ny hårspenne.

I helga sal jeg henge med deler av familien, svært trivelig for det er sjelden kost. og i morgen er jeg å finne blant 6000 andre som skal pese rundt i oslo sentrum. akk. hva var det jeg tenkte på? etterpå har jeg i alle fall planlagt forsinket bursdagsfeiring for en venninne - med ekstra god samvittighet! og søndagen skal jeg late meg MASSE og lese britisk krim.

ha en strålende vårhelg, alle!

Hermia sa...

Efter gårdagens oväder lyser solen igen - perfekt för en glamourös fredag. På arbetet firas Världsbokdagen i klädd cerise tröja och en litenliten skvätt MaxMara på handleden. I helgen väntar läsning och vila tillsammans med maken.

Trevlig helg!

frk. Frydefull sa...

God glamourfredag fra sol og sørland! I anledning fredagen er Naciso Rodriguez på, og ellers er stilen litt rocka ballerina. Mon Cheri i skuffen på jobb (hemmelig beundrer) gjør dagen ekstra hyggelig. Etter jobb skal jeg ut på en deilig joggetur i skogen (endelig i gang igjen) og med ny spilleliste på iPoden er føler jeg meg høy på energu! Forhåpentligvis kan kvelden avsluttes med Mannen og et glass rødt. Resten av helgen blir det mer trening, og en tur ut med venner.
Må kanskje finne et nytt husmorprosjekt til søndag, siden de to siste har gått med på å 1) lage vietnamesiske vårruller og 2) perfeksjonere hjemmelaget brownies … GOD HELG!

Anonym sa...

For en fantastisk dag.
Årets første 11 km sykkeltur til jobb i dag, god følelse å trimme og være miljøvennlig og økonomisk samtidig. Solen skinner fra blå himmel og det er vindstille, men kaldt og friskt.
Velkledd i sort og cerise, men ellers lite glamoureffekter.
I kveld blir det sosialt samvær med fantastiske kolleger.
Helgen for øvrig skal kun brukes til avslapping, film og kanskje brødbakst.
mvh SJH

S sa...

Herlig fredag! Solen skinner og fortauene er iallefall bare for snø. Har derfor tatt på "sommersko". Den glamorøse følelsen er i dag i hovedsak basert på at både snekker og elektriker i dette øybelikket driver og ferdigstiller kjøkkenet. Er veldig fornøyd og tror det blir akkurat slik vi ønsker det.

Helga byr nok derfor på rydding og vasking i et hus som har vært preget av bygningsarbeider. Om været holder blir det kaffe på terassen. Må kanskje også hjelpe våren på vei med å skuffe snøen utover slik at den smelter fortere.

God helg til alle!

Skolebibliotekaren sa...

Denne helga blir ikke av de beste...min kjæreste kjære har gjort det slutt og det er det verste jeg har opplevd. Jeg har dratt hjem til min kjære mor, det hjelper litt. Et lite lyspunkt er frisørbesøk i morgen. Kanskje det må en større forandring til denne gangen? God helg!

Ting som gjør en glad sa...

Sen start uten vekkeklokke, siste feriedag.
Glamourskalaen er lav ennå, siden jeg skal vaske huset straks.
Men drukket appelsinjuice i champagneglass, teller det?
For de i Bergen kan jeg anbefale Jassbox på Grand Hotell Terminus i kveld! Gledelig helg!

Anonym sa...

Kjære skolebibliotekar! Håper du får en fin helg hjemme og at en ny frisyre/klipp kan hjelpe litt på humøret!
God helg til alle! Jeg har pynta meg med oppsatt hår og store øreringer. Og selv om det er mye stress på jobben i dag, kan jeg glede meg til å reise rett i bursdag etter jobb.
Hilsen Mynte

Fruen sa...

Har en 7 timers lang biltur foran meg nå, ikke akkurat min ide av glamourøs fredag. 3 ferjer, antagelig litt stress for å rekke alle sammen:-( Har ladet opp bilen med epler, men forslag til å gjøre turen mer glamourøs mottas m takk.

Skolebibliotekaren: Akkurat nå tror jeg du er på helt rett sted, alt tatt i betraktning. Håper du har en kjempefin vår foran deg, sjøl om det ikke kjennes sånn ut nå.

Alt godt: Heia heia heia!

Grace sa...

God formiddag!

Virkelig glamorøs fredag på meg, er i Paris med mann og barn. Det blir ikke stort mer glamorøst enn å gå over gata til den faste bakeren og kjøpe "det vanlige" til frokost.

Antrekket er fint, solbrillene klare og helgen blir bra i et solfylt Paris.

Ønsker alle en riktig god helg!

Kristine sa...

Kjære skolebibliotekar: nyt å være hjemme og bli passet på! Drikk god kaffe, et godt glass rødvin i kveld og gråt alt du orker! Tror vi alle har vært der og vet hvor fælt du har det nå.

Dagens glamoureffekt er treningsbag. Skal trene etter lesesalinnsats i dag - første gang med styrketrening siden en gang i tidlig vinter. I kveld blir det nattog til Oljebyen for å se musical og luksuriøs hotellovernatting før returen til Tigerstaden på søndag.

Epicureatricen sa...

Dette har vært en alt for lang uke med alt for mye jobbing, men nå er det værste overstått og det feirer jeg med en Glamorsø Fredag i bjåtoner - blå ballerinaer, blå hårspenne og blå parfyme (Ralph Lauren Blue). Og så startet jeg dagen med cafébesøk ned min kjære, som jeg ellers ikke har sett mye i det siste.

Helgeplaner: Frisørbesøk, litt shopping, litt sosialt samvær og mye avslapping.

Henrikka sa...

Dagens ene glamfaktor var å servere 3-retters lunsj til alle kollegene. Meget vellykket! Fare for gjentakelse. :-)
Dagens andre glamfaktor er at det er sol og vår!

God helg til Glamourbibliotekaren og alle andre!

Ragnhild sa...

Tidleg heime frå jobb - som kvar fredag - skal eg no laga meg ein god kopp kaffi og sy vidare på kjolen eg byrja å sy til meg sjølv i går. Det finst ikkje noko kjekkare enn det!

Dagens ytre glamour bestod rett og slett av ein kvit (men kunstig) blome i jakkelomma. Det var alt som skulle til for at eg kjende meg litt ekstra fin i dag:-)

God helg til alle! Og særleg gode ønskje til skolebibliotekaren! Eg veit akkurat korleis det er, om det er ei trøyst ... Kos deg hos mor!

Elisabeth sa...

Glamour, baby! Dette er endelig en glamorøs fredag med god tid og masse glamour. Veldig deilig å ha fri!

Glamouren starte allerede fra morgenen av med å sove et par timer lenger enn vanlig. Deretter god tid til dusj, frokost (hjemmebakt grovbrød, tint over natta) og noen ærender i byen. AmourAmour er min nye favoritt og preger halsen igjen, MaxFactor på vippene og en leppestift fra Elizabeth Arden preger munnen. Jeg har sort strikkekjole og røde strømper i sorte småsko, og ute skinner sola fra strålende blå himmel. Kan det bli bedre?

Helga skal tilbringes som barnevakt for et vennepars tre barn, så det blir mye lek og liv og leven de neste par døgnene. I morgen skal vi ut på tur med pølser i sekken og stranda som mål - om man ikke kan bade enda, kan man likevel leke fint der, tenker jeg:)

God helg til alle, Glamourbibliotekaren især!

Fioljenta sa...

Glamouren startet allerede i går kveld da jeg var og kikket på min nye leilighet i hovedstaden! Den er noe av det morsomste jeg har sett, med verdens rareste planløsning som bare gjøre den enda mer sjarmerende. Jeg tror jeg skal trives meget godt som Oslo-studine til høsten=)

Resten av helgen skal tilbringes i godt lag med besøk av god veninne, det skal inntas god mat, og forhåpentligvis får vi et lite solgløtt også. God helg til alle glamorøse kvinner der ute!

fru winther sa...

Hurra for glamorøs fredag og hurra for sol fra skyfri himmel i Bartebyen! I dag har jeg en kjole fra Cathrine Hammel, offwhite med brune og beige blomster, lang, brun cardigan, og silkesløyfe i håret. Og dagens duft ble "Love in white" fra Creed. Sitte på terrassen i sola, drikke te og se på egen krokus, mer trenger man ikke for å være glamorøs. Og det er frifredag, og bare en uke til jeg begynner i ny og spennende jobb- yehaa, livet smiler:) . I kveld blir det vafler med rørt jordbærsyltetøy i tillegg.Namnam. God helg alle sammen, og kjære glamourbibliotekar i sær!

Sulvis sa...

Dagens glamour: Sykle hjem i dongeriskjørt uten å fryse! God helg!

Kaisa sa...

God helg!
I dag var det rett fra jobb til lønningspils, så hadde ekstra god anledning til å gå for litt glamour. Så da ble det en myk og god blå topp over et pinetrangt sort pencilskirt, sorte strømper og sorte spasersko med litt hæl. Litt ekstra eyeliner og leppestift, så er man fin.

Helgen tilbringes nok mest i Tønsberg, skal til tante og sy. På veien har jeg tenkt å få med meg kostymesalget på Det Norske Teateret (mellom 12 og 16). Og på søndag skal jeg forhåpentligvis hente min kjære på flyplassen, hvis han kommer med flyet fra USA, med mellomlanding i London...

Populære innlegg