fredag, april 30, 2010

Glamorøs fredag


God morgen! Schubert klinger ut i rommet og teen er på gang. Et lysegrønt secondhand-skjerf fra Berlin (tre euro i 70-talls-DDR-butikk!) og Comme des Garcons Avignon er dagens ytre glamoureffekter, og de indre er langt flere. Blant annet fryd over at vi plantet to duftskjærsminer i hagen i går kveld! De ble plassert i et litt bortgjemt hjørne der det allerede står en stor hvit syrin, hvor jeg planlegger en viltvoksende duftende oase hvor man kan roe ned med ei bok og en lykkelig nese...


Kort arbeidsdag, biltur med min elskede i ettermiddag, så nå blir det en intens økt fram til kl. 14.

Ha en fin dag alle sammen!

mvh
Glamourbibliotekaren

24 kommentarer:

Alt godt sa...

God morgon! Å, Avignon! Den er heftig, eg har prøvd den på, men det er for tydeleg på mi hud. Men eg må lukte på den kvar gong eg ser den, eg trur at ein dag...

Eg har ikkje heilt landa enno, etter Thomas Dybdahl-konsert på Sentrum Scene i går, fantastisk! Helga blir roleg, med dugnad i gården i morgon, der eg er pølsesjef, som alltid. Å bringe orden i huset er også prioritert, etter ei "etter-konfirmasjon"-veke der dei siste gjestane dro onsdag.

Dagens antrekk blir svart og lett flagrande, og dagens duft er det som byrjar å likne på ein signatur; Narciso Rodriguez EdT.

Eg ynskjer alle ei fin helg, og bibliotekaren især! :-)

Smilla sa...

Å herlige helg! Den har jeg ventet på hele uka. Jeg startet glamorøs fredag litt i går kveld sammen med kjæresten min: vi delte en flaske vin på verandaen, og med varmeovn og pledd kunne vi sitte ute helt til midnatt.

Middag med gode venner venter på meg i ettermiddag og ellers en helg helt uten store planer. Akkurat slik liker jeg den!

Ha en fin helg!

Glampurnerden sa...

God morgen glamourbibliotekar og glamourlesere!

Her startes dagen sånn passe trøtt siden det kriblet i hele kroppen inatt etter en hetfig styrkeøkt på trening igår kveld...jaja, det er vel verdt det :-)

Dagens glamoureffekter er søte øredobber fra H&M, Chanle no 5 bak øret og fredagsfølelse..herlig.

Helgen skal tilbringes med mann og bonusbarn, forhåpentligvis bla. i skogen med primus og nistepakke.
Kanskje finnes det også ett og annet loppemarked i hovedstaden, selv om det er 01.mai helgen...

Med gode helgeønsker til alle og enhver :-)

Glamournerden sa...

Akk og akk! Trøttheten har lagt igjen flere skriveleifer i forrige innlegg ser jeg...beklager! (får ikke fjernet dem heller..skrekk og gru)

Anonym sa...

God morgen! Hjemmekontor i dag, og antrekket er foreløpig sorte Nike løpetights og lyseblå Nike-topp. Snart skal nye, spretne joggesko på for en tur rundt det lokale vannet i vårsola. Tempoet er ikke raskere enn at jeg skal nyte synet av vakkert, eldgammelt kulturlandskap i ferd med å våkne til liv. Og Hvitveistepper og gamper i havningen, fuglekvitter.. Ikke musikk på ørene for meg! Men først noen nynorskstiler til - til hodet er passe ullent. Deretter dusj og mer retting. Men deilig å kunne sitte i fred og ro med to sovende katter til selskap!

I helgen blir det mer stilretting, men også hagearbeid og kulturukekonsert. Heiser flagget i morgen i anledning 1. mai og tenker på farfar for hvem denne dagen var en høytidsdag der han dresset seg flott opp og syklet rak i ryggen til byen for å gå i 1.mai-tog. Tidene forandrer seg. God 1. mai-helg til alle :)

Cecilia sa...

Ser frem til i kveld da vi skal ha "Åpen mikrofon" på den lokale cafeen. Det er en kombinasjon av jam, konsert og allsang og alltid trivelig. Får også besøk av en gammel klassevenninne, det blir hyggelig :-) Søndag bærer det til konserthuset for å høre Melody Gardot! Skal lufte et helt nytt skjørt fra Desigual, ganske ny skinnjakke, og nye spanske sko. Ellers skal helgen nytes i hus og hage, og kanskje en tur til Plantasjen.
God helg til alle!

Jenny B sa...

Idag har jag en blommig topp i gult, brunt och två nyanser av lila, bärnstenssmycken och en härlig doft av Givenchy Hot Couture. Ikväll skall jag gå på Stockholms Stadtsteater och se Drottning Kristina. I helgen hoppas jag på sol så att jag kan sitta på en parkbänk och läsa!

Trevlig helg!

S sa...

God morgen! Dagens glamour er å vite at det er fredag. Har hatt det litt for travelt både på jobb og hjemme, så denne helga blir kjærkommen. Når det i tillegg er sol fra nærmest skyfri himmel etter flere dager med snøfall, så føler man en letthet i kroppen. Helga må bestå av hvile og litt lesing av ymse litteratur. Må nok også rydde og vaske innendørs - kaoset truer stadig med å ta overhånd. Og om været holder seg kan man kanskje nyte en kopp kaffe i solveggen mens man nyter synet av smeltende snø.

Søndag har vi halvveis planlagt å spise middag på restaurant - feirer bryllupsdag og føler for å markere den.

God helg til alle!

HildeSofie sa...

Hurra for fredag og snart helg!

Også denne uken startet jeg helgeglamouren allerede i går, denne gang med sjokoladesmaking hos Sverre Sætre, konditor på kokkelandslaget. Freias Melkesjokolade har møtt sin overmann! Og med hjem i posen ble fire fine makroner, fire deilige konfektbiter og en liten pose glaserte appelsinskall dyppet i Valrhonasjokolade. :)

I dag er det rolig hjemmekontor, og fredagsglamouren består så langt i silkemorgenkåpe, Chanel på halsen, te i koppen og nrk på radioen.

Ikveld blir det blueskveld på den lokale puben, og morgendagen tilbringes slik farfaren til Anonym pleide å tilbringe den; med finstasen (for øvrig den prikkete kjolen fra Kapp Ahls Vintage-serie og røde sko) sammen med kamerater, for å feire Arbeidernes Dag. Tidene har ikke endret seg like mye for alle - og jeg vet om et sted på Vestlandet der morgendagen er større enn selveste nasjonaldagen. Det varmer et fagforeningshjerte!

Resten av helgen skal brukes til brødbaking, vindrikking, turgåing, boklesing og andre ting som er fine å bruke helgen på.

God helg til alle, om dere enn går i tog, raker løv eller går på loppemarked!

Fagbibliotekaren sa...

God morgen.

Sola skinner og snart er det helg. Endelig! Helgen er egentlig planløs på den sosiale fronten, men det ordner seg alltid. Jeg liker impulsivitet.
Det jeg i hvert fall skal gjøre i helgen er å lese bøker og teste ut mange nye oppskrifter. Foccaccia, kanelsnurrer a la Schakenda og mye annet godt skal fortæres, mmmmm!

Dagens glamour tror jeg blir en litt kortere arbeidsdag. På vei hjem skal jeg unne meg fine blomster, både til spisebordet og til balkongen. Så er det bare å håpe på sol hele helgen.

Riktig god helg.

Frk. Frydefull sa...

God morgen! Teen er allerede inntatt, en type hvit. Litt rock'n'roll antrekk i sort og hvitt med røde roser i ørene. Duften ble Cleans Warm Cotton - ikke typisk fredag men følte for noe frisk på en litt trøtt morgen.

Det ser ut til å bli en solfyllt helg som starter rett etter jobb med kaffe i byen og innkjøp av peoner (min favoritt). Håper på å få tid til trening, litt ordning på terrasse samt te og boklesing. God helg!

Skolebibliotekaren sa...

Strålende fredag med solskinn og vårlukt på veg til jobb! Etter jobb i dag hiver jeg meg på bussen som fører meg til mer urbane strøk. Helga tilbringes med min søster og vår bedårende vakre niese på fire år som skal ha tantene helt for seg selv! I den anledning har jeg tatt på meg rosa i flere nyanser og et smykke, som niesen min ga meg forrige helg. Smykket kurerer kjærlighetssorg, så jeg har det på hver dag og tror det hjelper! God helg!

Frøkna sa...

Flott fredag! Nå er det lenge siden jeg har kommentert, men idag gjorde jeg ekstra flid med antrekket, som ble bemerket på jobb. Tok også med gårsdagens nybakte muffins for å glede mine kollegaer i et langtrukkent møte, og ser frem til en helg fylt av avslapning og sosial omgang. Prioritering av meg selv, samt å redusere lista over ærend som må gjøres :) Kom mai du skjønne milde :) God helg!

Mynte sa...

Å, jeg har også lyst på hage! Det høres vidunderlig ut!

I dag blir det en kort arbeidsøkt her også, og så blir det biltur til landsbygda i strålende solskinn.På søndag skal jeg spise is med en god venn:)

Jeg har pynta meg med et stort smil og litt farger i dag! Snart er det lunsj og alt føles bra.

Godt å høre at skolebibliotekaren ser lyst på livet!

Ønsker dere alle en god vårhelg!

koristen sa...

Vår i Oslo, det er så glamorøst i seg selv så hva skal jeg med andre effekter? Har nå likevel et vårlig rosa skjerf og roseparfyme fra Body Shop på halsen. Hvis jeg nå bare blir ferid med alt jeg MÅ bli ferid med før klokka er fire skal jeg la helgefreden senke seg :-)

God helg til alle!

glamouringeniøren sa...

God formiddag! Endelig fredag i vinterlige nord. Dessverre er jeg ufrivillig ved kjøkkenbordet. Grusom migrene som har sittet i et døgn allerede, så nå ble det sykedag. Prøvde å sove litt lengre, dusj og god frokost med hjemmebakt brød for en rolig start.

Lite ytre glamour, parfyme er uaktuelt i en slik tilstand. Røros Tweed pleddet mitt og Vera&William ullsingleten er det nærmeste man kommer.

Håper morgendagen blir bedre, da skal den årlige antikkmessa besøkes. Litt vel mye antikk og stive priser for min del, men noen "loppis-skatter" finnes inni mellom. Vel verdt en tur!

Har et mål om å prøve å svinge vaskekosten også, får se hvordan det går :)

Ha ei god helg alle sammen!

Kristine sa...

Pradas irisparfyme på halsen, monokromatisk påkledning i svart/hvitt brutt med et knallrosa skjerf og en fin, sen morgen gjør fredagsstarten litt bedre. Sitter som vanlig på lesesalen og jobber, men skal ta tidlig fri i dag.

Helgen skal brukes på festligheter og skikkelig husvask/rydding, for nå er våren endelig her!

Glamoursjefen sa...

Ikke mye glamorøs fredag foreløpig her jeg sitter på hjemmekontor i joggedress og svetter livet av meg for å få ferdig tallestimater, tilbud og praktiske ting i forbindelse med nyansettelser. Etterpå blir det styrke- og kondisjonstrening med min personlige trener. Herlig!

Helgen tilbringes på landstedet og denne helgen skal vi sette ut båten samt planlegge den gamle oldemorshagen. Flere duftsjærsminer ble allerede samplantet med gamle syriner i fjor. Uansett blir det stas å kunne planlegge og drømme! Hagearbeid gir virkelig ro for sjelen.

En fin helg ønskes alle og glamourbibliotekaren især! :)

Kaisa sa...

God glamorøs fredag!
Her er det kort ullkjole over hvit linbluse og strømpebukser med store blondemønster. (Er blitt bemerket av kolleger.)

I kveld skal jeg på konsert med Vamp og KORK med foreldre, søster og mann. I morgen skal vi på velkommen-hjem-feiring av venner som har vært i utlandet noen måneder. Så dette blir en sosial helg. :)

Nora Alexa sa...

Hva er vel fredag uten innleggene dine?

Idag dufter jeg av Hypnose fra Lancome. Og ser veldig 30-talls ut med rutete v-genser og blått polkadotskjørt.

Elisabeth sa...

Glamour, glamour! Her har starten av dagen blitt tilbrakt i senga etter ei natt på jobb, men nå er jeg forlengst våken og i gang igjen. Etter en smoothiefrokost skal jeg ta meg en lett lunsj også, før jeg forlater huset - sol på en fridag betyr at jeg ENDELIG får meg en fjelltur igjen! I dag skal Keiservarden bestiges for første gang denne barmarkssesongen.

Glamouren blir ivaretatt utpå ettermiddagen, når jeg kommer inn og får dusja etter turen. Da blir det India Hicks Island Living som får pryde halsen, en fin og komfortabel sort strikkekjole skal sammen med plommerøde strømpebukser omslutte legemet, MAC på leppene og YSL på vippene. Kvelden skal tilbringes alene hjemme, hvilket blir luksus etter to uker med selskap i huset, og resten av helga står i konfirmasjonens tegn i nær familie. Jeg har ny kjole - hurra!

Glamouroversetteren sa...

Dagens glamour herfra må vel være at det er Valborgsmässoafton. Dertil hører vårlig meny og trivelig selskap. Helst skal det være sol også, men den uteblir visst i dag.

For tenåringsforeldre som meg betyr det i tillegg at man har vakt – nattevakt ;)

Forsøker med ytre glamour i form av svarte bukser, svart topp, beige cardigan og langt perlekjede. Dertil lurvete knoll på hodet og Chanel i nakken.

Jo, en ting til: magnoliaen blomstrer nesten, det er glamour det!

God helg!

glamourlegen sa...

Endelig fredag! Ikke hatt fri på to uker så denne dagen var etterlengtet.

Litt slækk i fasongen i morges, men bestemte meg for å gjøre en innsats og endte med halvgjennomtekt antrekk m/smånytt&gammelt. Vide, posete bukser fra Noa Noa (4 år?), 11 år gammel skinnjakke fra H&M, fjorårs Cons, Marc by Marc Jacobs-veske fra november, og Chanel-solbriller fra i fjor. Skulle egentlig kjøpe sykkel etter jobb (sikler på en fra DBS, deilig å være voksen og ENDELIG kunne kjøpe akkurat den sykkelen jeg har lyst på), men ble fristet av utepils med kjære m.fl. i stedet da jeg kom fra toget. Nå skal verdens beste kokk lage middag til meg hjemme, og helgen skal brukes til å ha det fint. Vet ikke het hva det er enda, men innebærer vel kaffe og sjokolade og vin og uteliv og tur i parken og masse kyss.

God helg!

DTM sa...

Kjedelig antrekk i dag, svart, svart og svart, bare reddet av koboltblått skjerf og min nye duft - Guerlains Aqua Allegoria (Mandarine Basilic). God helg!

Populære innlegg