lørdag, mai 01, 2010

Dagens hatt

Ah! Mai, dere!! Jeg vurderer seriøst å skaffe meg en solhatt i sommer. Å beskytte hode, hår, hud og nakke mot sola er ikke dumt, særlig ikke når man kommer til å være mye ute i hagen i det fine været (som vi jo krysser fingrene for). Denne var jo litt fin!

4 kommentarer:

Kirsebærblomster sa...

Den var kjempefin! Jeg sverger til solhatt selv; mindre hodepine, mindre rød nese, og mye mer behagelig å være ute i sterk sol! Et lite tips: Det kan være lurt å ha to hatter; en med litt smalere brem som kan brettes sammen og enkelt ha med i vesken slik at man har den for hånden når man kjenner behovet, og en med bred brem, som den på bildet, som er deilig når man skal være ute hele dagen og for eksempel pusle i hagen, slik du skal ; ).

Glamourlektoren sa...

Fin!

peanut sa...

Den så akkurat passe myk og behagelig ut :) Selv heklet jeg en i bomullsgarn i fjor, men den er litt varm på de varmeste dagene så jeg må finne en fin en i litt tynt stoff i år.

Ask for answers sa...

Klart du må ha solhatt! Selv har jeg en stor stråhatt, som får meg til å føle meg både sommerlig og feminin.

Jeg skulle ønske det var mer sosialt akseptert å gå med hatt. Det er jo så fint! Men selv jeg synes det ser krampaktig og sært ut, når jeg ser folk med hatt. MEN! Solhatt er bare flott ;)

Populære innlegg