torsdag, april 01, 2010

Helgens fangst!

Et feiende flott elektrisk orgel med raffe svingende rytmer!

Dessverre er overskriften en aprilsnarr, jeg kjøpte det ikke, men et slikt har jeg drømt om i årevis. Jeg skulle ha satt på rhumbarytmen på full speed! Tatt opp konkurransen med Klaus Wunderlich!

5 kommentarer:

Anemarte sa...

Heldige du med alle vakre skatter!

Har du tips til steder (bruktbutikker og annet) der man kan finne fine, gamle Figgjo-kopper og frokosttallerkner? Er litt ny i gamet, og kjenner bare til Birkelunden..

Ingeborg B. Hansen sa...

Nice!

Glamourlektoren sa...

He, he - en sikker vinner en festlig aften! Vi er så heldige å ha et slikt - og alle gjester, samt egne barn, elsker det! Selv kan jeg kanskje styre meg for rytmeboksen, men det gir jo instant 70-tallsfeeling, da :)

Solflekk sa...

Fin sak! Årets beste spøk hos oss var kjæresten sin, som tekstet foreldrene sine for å informere dem om at vi hadde kjøpt oss backpacker-tur til Haiti.
http://lillesolflekk.blogspot.com/

frk. Frydefull sa...

Nei, og nei! Kjøpte du ikke?? Min far kjøpte nemlig et slikt et (følgelig til min mors store fortvilelse) et tilsvarende på loppis for et par år siden. I følge ham selv et funn - det fulgte jo orgelkrakk med i prisen! Lyden av bossanova og rhumba er ikke til å spøke med på et slikt orgel - praktfullt er det!

Populære innlegg