fredag, april 02, 2010

Glamorøs fredag


God morgen! En kort fredagshilsen fra Glamourbibliotekaren, som har en date med Thomas Mann i dag, og dagens største glamoureffekt er en søt liten niese på halvannet år. En liten biltur med min mann er også plottet inn, ellers lite å melde!

Håper alle har en fin påske!

mvh
Glamourbibliotekaren

15 kommentarer:

Flugo sa...

Vi feirer påske høyt til fjells, men det er grått og vått her i dag. Blir en god rusletur på beina i stedet for ski, og ellers påskesysler som god bok, strikketøy og planlegging av sommerens hageflor. Herlig, det!

God fredag til deg!

Anna Lovinda sa...

Skolearbeid her, behørig akkompagnert av Matteuspasjonen. Bruker påsken til å lytte på ulike innspillinger. :-)
Så minner det meg også på at noen har hatt det mye verre enn meg på denne dag! (Takk, glambibliss!)

Camilla Simone sa...

God påske til deg og dine. Høres ut som en fantastisk langfredag.

Glamourbibliotekaren sa...

Anna Lovinda - sjekk her angående Matteus! :)

Frøken Hamilton sa...

God påske til glamourbibliotekaren!:-) Lite glamour her på st Hanshaugen. Jeg kom hjem fra påskeferie igår, nå er det jobbing hele helgen...men men, noen må lage påske for gamle også. Blir fint det.

Glamourlektoren sa...

Aleneformiddag med English Breakfast i koppen, Påskelabyrinten på P1 etterfulgt av radiogudstjeneste med tilhørende salmesang i ensom majestet ved kjøkkenbordet :) Og Dagens Næringslivs kryssord som jeg sliter med å få has på - akkurat slik det skal være! Ute er det i øyeblikket fuglesang og solgløtt, så det bør bli en tur ut etter hvert. Og definitivt bok. Leser masse i påsken - har rettefri påske for første gang på årevis, og dét er glamour for en norsklektor!

Linn sa...

God påske til deg også:)
Ha en fin helg...

SP

Elisabeth sa...

Det mest glamorøse pryder Bodø i dag: strålende sol fra blå himmel. Skikkelig påskevær!

Skal jobbe alle de andre dagene, men denne dagen har jeg fri. Glamouren viser seg ikke i klærne mine i dag, bare 'vanlige' turklær. Men 'usynlige' detaljer som sminke og parfyme er i orden:) Og så følelsen innvendig, ikke minst... Ubetalelig og ugjenkallelig glamour! Dessverre er sneen i fjellet ganske råtten flere steder, så jeg holder vandringa mi til byens gater istedet. Og etterhvert ender jeg opp med marengskake og en kopp te på cafeen 'Farmors stue', hvis den er åpen i dag. Perfekt!

God påske, alle sammen!

HildeSofie sa...

Riktig god påskefredag!
På Toten er det vekslende sludd, regn og snø, men for ti minutter siden tittet solen såvidt frem og lyser fint inn vinduene mine. Litt påskepynt i form av tre skakke isoporkulekyllinger er på plass, sammen med en påskebukett i hvitt og gult. Og et påskeegg :)

Har vært ute og gått en tur i dag, og vær eller ikke vær: jeg skal gå flere turer i helgen!

Påskens glamour er å ha helt fri, og ikke sjekke jobb-epost. Lite sminke, men velværefølelsen er på plass takket være African Spa fra Body Shop, og en liten splæsj Chanel Chance i nakken.

Kjære er på jobb, men er straks ferdig, og vi har helgen fri sammen. Den skal brukes til en film eller to, ost og vin ikveld, og brettspillkveld med venner imorgen. Og innimellom blir det påskekrim, Camilla Läckbergs Fyrvokteren ble påbegynt i går.

Ønsker alle en riktig for påske!

wine-fueled narcissism sa...

Jeg sov til klokken 13, og startet dagen med en kjapp gulvvask og en kanne kaffe. Før jeg visste ordet av det kom naboen ned trappen med eggerøre, laks, og pannekaker med aprikosmarmelade og lønnesirup. Så fantastisk godt! :)

Etter gårdagens 12-timers økt på kjøkkenet med gode venner (som inneholdt både ryper, kanin og villsvin. Maten altså, ikke vennene!) skjønner jeg ikke hvordan jeg noen gang skal kunne bli sulten igjen. Men kvelden bringer nok et middagsselskap, så her er det bare å jobbe seg opp en apetitt. Dagens, og påskens, glamour er definitivt av det spiselige slaget, samt en ny deilig hårkrem fra Redken. Nå har jeg silkemyk manke!

God påske, og god fredag!

fru winther sa...

Jeg bypåsker. Det er ikke ille å sitte på terrassen i strålende sol, HØRE hvordan snøen smelter og fugler som kvitrer som tullinger. Nok glamour i massevis. Ellers er jeg godt inne i "Utrenskning" av Sofi Oksanen, og trives med det. Matlaging i gemyttlig tempo og lange kvelder med yatzy og scrabble er også en del av tilværelsen for tida. Og "null maskara"-dager. DA er jeg avslappet, da. Fortsatt riktig god påske, glamourbibliotekar og alle andre!

Ine sa...

Denne glamorøse langfredagen har jeg brukt på min kjære arbeidsplass, Folkemuseet. Vi lefsebakere er glamorøse i rutete bomullsskjørt med forkle, hvit skjorte, skaut og lusekofte. Gammeldags glamour, med andre ord! Kvelden skal tilbringes med spinatgryte, påskegodteri og uanstendig mange episoder av Gilmore girls. God fredag og god påske! :)

Kristin H sa...

Herlig varm påskedag med vandring på stranden og spill med barna. Rolig påske... herlig!
Flott bilde forresten, er imponert over hvor mange du klarer å oppdrive:)!

glamouringeniøren sa...

Fredag i dag ja :)

Har tilbragt hele dagen ute i fjellet på den årlige skituren med familie og gode naboer. En hel bataljon av mennesker og en glad hund, på tur i solskinn og 7 plussgrader! Bålkos og kvikk lunsj gjorde susen.

Fregner, fregner og mere fregner er glamourinnslaget i dag. Som søsteren min sa, får du flere nå så vil det ikke være bar hud igjen... :)

Nå ligger jeg på sofaen, slapper av og hører på hunden snorke. I morgen blir det nok atter en tur!

Alt godt sa...

Heile fredagen gjekk meg hus forbi! Eg tilbrakte dagen på det største loppemarkedet i København, og kom heim med dette: http://altgodt.wordpress.com/2010/04/03/oops-i-did-it-again/

Eg dufta av huseigarens Estée Lauder White Linen, vi byttar ikkje berre hus, men også parfymesamlingar. Fortsatt god påskehelg til bibliotekaren og til alle andre som er innom her!

Populære innlegg