søndag, april 18, 2010

Lyx


Å bli huseiere med gjeld opp til øra betyr at man ikke kan ta seg råd til så mye lenger. Men mitt annenhvermånedlige økologiske frisørbesøk gir jeg ikke opp. Særlig ikke når jeg får servert beroligende Pukka-te og jordbær på et lite brett mens jeg sitter med bena i et fotbad med patsjuliolje, for deretter å få nydelig hodebunnmassasje mens hårkuren virker. Å avslutte en noe stresset arbeidsdag på denne måten er en luksus jeg ikke ville være foruten, selv om det skjer bare én gang annenhver måned. Jeg tror det er første gang i mitt liv at jeg er trofast mot én og samme frisør i mer enn ett år. (og salongen er, som nevnt flere ganger tidligere, Balanzera i Sofienberggata - og nei, jeg er ikke sponset, de kjenner meg kun ved mitt eget navn og ikke som kvinnen bak denne bloggen)

6 kommentarer:

Hilde sa...

Det høres herlig ut! Jeg går selv kun til den økologiske frisøren i Bergen, Huldra. Kan jeg spørre hva det koster for behandlingen du får? Regner med du klipper deg samtidig? Tror jammen jeg skal ta en tur innom neste gang jeg besøker hovedstaden.

Kristin Hjellegjerde sa...

Herlig, skulle ønske det var slik å gå til frisøren min:)

Synne sa...

Glamorøse innslag i hverdagen er viktig - hold fast i frisørbesøkene med god samvittighet!

Ine sa...

Balanzera er kjempebra! Også er hunden som pleier å tasse rundt der så søt!

Mammadamen sa...

Min frisør har faktisk merket økt "salg" de siste årene, altså i nedgangstidene. Undersøkelser viser visstnok at frisør er noe folk unner seg uansett. Jeg også:)

Glamourbibliotekaren sa...

Alle: Jeg tviholder! :)

Hilde: Det kommer an på hva man gjør, men jeg tror prisene er ganske standard. Ikke dyrere enn andre steder i allefall, tror jeg.

Populære innlegg