torsdag, august 19, 2010

Dag 4

Dagens effekt ble farfars gamle fine gullklokke. Jeg har ikke stilt den riktig ennå, det ville kanskje være en fordel å gjøre det. Hva med dere?

11 kommentarer:

HildeSofie sa...

God morgen!
Så fin klokke! Også i dag er det smykker jeg har funnet frem - et lite anheng formet som en stemorsblomst, som jeg fikk til dåpen, og allianseringen jeg arvet etter mamma.

Kaisa sa...

Inspirert av Glamourbibliotekarens brukt av Chanel no 5 bodylotion i går (?), er dagens utfordringsting rosebodylotion fra l'Occitane. Det lukter frisk av rose av armene. :)

koristen sa...

En parfyme jeg hadde glemt at jeg hadde - Tendre Poison fra Dior. Den lukter fremdeles godt! Dessuten øreringene jeg kjøpte på Anthropologie i London i sommerferien, nydelige :-)

Sjokoladepiken sa...

For en fin klokke! Jeg har tatt fram et sjal som jeg kjøpte for å bruke på en bad hair day, men jeg synes det er veldig vanskelig å knyte det fint over håret, så det har blitt liggende i skuffen. Men i dag gir jeg det et forsøk. Kanskje det ikke ser så rart ut som jeg tror?

Olstad sa...

Så fin klokke. Jeg har ikke oppdattert før denne uken men fulgt med hver dag. I dag bruker jeg to arvede perleringer.

glamouringeniøren sa...

Her ble man plutselig syk, og ikke sånn "trivelig" ligge på sofaen syk heller.

Så dagens effekt lar vente på seg, men forhåpentligvis når dette går over så skal jeg ta en lang dusj og bytte ut den sedvanlige kjedelige Asan dusjsåpe med Body Shop kokos-dusjkrem. En spray Bronze Goddess etter dusjen for å videreføre kokos-temaet. Fint å ha noe å se frem til :)

Sara sa...

Tenk, kjolen jeg kjøpte i jul fra Libdex vintage- kolleksjon i 20-talllsstil sitter like fint med kule som uten! Kjenner meg fin og gleder meg til å se La danse om Parisoperaens ballett i kveld!

Maria sa...

I dag er det et skjønt, men noe skjørt (!), gullkjede med anheng jeg har tatt på meg. Gammelt og nydelig :)

Camulen sa...

Jeg har lakket neglene i dag, noe jeg gjør svært sjeldent ;o) Men du, så fint det er!

Glamoursjefen sa...

I dag har jeg tatt frem gullskoene jeg kjøpte for et par år siden, og som egentlig er ganske fine...

:)

mary sa...

Første dag med nye elever; hvit kjole med en litt for generøs utringning. Den knappet jeg til med en nydelig emaljert blomsterbrosje i grønt, hvitt og gull, samt tilhørende klipsøredobb litt høyere opp på kragen (vonde å ha i ørene, men fine som pynt i knapphullet...).

Populære innlegg