fredag, august 13, 2010

Utfordring!


Nå er det på tide med en ny runde med min lille oppfinnelse "Ta i bruk de fine tingene du har istedet for at de støver ned i skuffer og skap", eller hva? Det er snart et år siden forrige gang. Og for min del passer det utmerket å starte på første arbeidsdag etter ferien, altså mandag førstkommende. Er dere med meg?

Det handler altså om å finne fram ting/klær/smykker/tilbehør man sjelden bruker (eller en hvit due på skulderen), noe man vanligvis tenker er "for fint til å brukes", fordi man liksom aldri har den rette anledningen. Vel, nå er anledningen her! Én ting hver dag, og rapport skrives her i bloggen.

Her er rapportene fra forrige gang vi gjennomførte dette, og her er linker til første gang.
Mandag starter vi!


11 kommentarer:

Fruen sa...

Hurra! *gruble gruble*

Anonym sa...

Morsom og bærekraftig ide, kan jeg også få være med? Jeg skal plukke frem flere ting til starten mandag. Ha en god helg! Hilsen Reidun

Linn sa...

Jeg elsker denne uken;)
Tenker på det første skal bli:)

Glamourbibliotekaren sa...

Alle som vil får være med!!

Ine sa...

Jeg er med!

Glamourlegen sa...

Tenkte samme tanken i kveld, uten å h rukket innom her. Vi kom nettopp hjem fra ukeslang tur til fire byer og to land, inkludert triatlon (min kjære), svigersmingel (mine egne foreldre kom også en tur, kos!), brudekjoleprøving med fremtidig svigerinne og endte med å måtte tilkalle min egen og tilkommendes mor for vurdering og jubalong, flere mil på sykkel, hyttetur med tilhørende bading, og liten svipp til Fiskebäckskil for å prøve havsbadet og smake oss gjennom noen retter til neste års nå ikke bare preliminær- men definitiv-bookade bryllup. Så derfor lite rent tøy, MEN, endte med å plukke frem et bringebærfarget, fortsidt linskjørt fra da jeg jobbet på H&M i 1999, som nesten ikke har vært på siden. Det er noe eget med fotsidt; når det sleper litt i gulvet, sveiper rundt bena, og man føler seg elegant som fy. (Og ikke så lite happy for at man ikke har forandret seg så mye mellom 19 og 30...)

Kaisa sa...

Jeg prøver å bli med! :)

eli sa...

Kjempegod ide!

Glamourlektoren sa...

Passer meg på en prikk! Jeg er med, og har vel vært det lenge, siden det koster skjorta å eie en gammel gård som har stått over en generasjon eller to mht vedlikehold.. Det som også er bra med å bruke det man har og ikke shoppe etter nytt, er all tiden som frigjøres! Har hatt shoppestopp (selvsagt med noen forsiktige unntak) siden nyttår og har aldri fått lystlest så mange bøker, tror jeg! Gleder meg til å rote i gjemmene og finne noe fint å bruke som altfor sjelden tas fram!

Jenny B sa...

Vilken bra idé! Så blir det litet roligare att gå till jobbet när vardagen börjar igen. För några år sedan var jag galen i sidenscarves, och köpte och använde många vackra scarves i olika färger. Speciellt under sommaren har jag tappat vanan, men nu skall jag se igenom min samling och och plocka fram gamla favoriter.

Terapeuten sa...

Bilder..

Populære innlegg