fredag, august 20, 2010

Glamorøs fredag og dag 5

God morgen!

Fredag, helg, og som en siste krampetrekning av feriefølelse skal der avspaseres en time på slutten av dagen. Beethovens fiolinsonater akkompagnerer dagens første tekopp, frokosten er allerede fortært på en kafé sammen med ei venninne, og i dag får vi kake på jobb.

Dagens gjenstand i utfordringsuka er en emaljebrosje som jeg arvet av min farmor. Riktig snerten! Glamoureffekter som sådan er Burberry Brit Red og et hode fullt av gode idéer. Til arbeide!

mvh
Glamourbibliotekaren

P.s. Ikke glem at NRK fjernsynet er 50 år i dag! En grunn til å feire! Og til å se på NRK1 i hele kveld - det er ønske-Fleksnes, ønske-detektimen (Columbo) og andre morsomme arkivklipp.


25 kommentarer:

Drama Queen sa...

Jeg lette i går i smykkeskrinet og fant et armbånd jeg nesten aldri bruker, kanskje fordi jeg nesten aldri bruker armbånd i det hele tatt? Masse små glitrende perler hjelper på fredagshumøret

glamouringeniøren sa...

God glamorøs fredag!
Jeg er tilbake til mitt sedvanlige selv, fredagsfølelsen er intakt, gleder meg til helg som jeg planlegger skal starte allerede kl 14 :)

Pent antrukket i svarte bukser, hvit skjorte og en grå ullgenser med tre-kvart ermer utenpå. Dufter Bronze Goddess og har fortsatt lyserosa negler fra mandagens effekt og jaggu har jeg ikke sorte blonder innerst også fra tirsdagen var det vel... Dette vedvarer tydeligvis.

Har ikke en spesiell effekt i dag, men har noe nytt og svært flott, jobbens nærmeste kaffebar har fått miljøvennlige take-away kopper i porselen til salgs. Så en slik ble kjøpt i dag tidlig og heretter vil jeg få miljørabatt på kaffen hver gang jeg bruker den, fabelaktig!

God helg alle sammen!

Anonym sa...

Dagen glamour er min fine grønne tursekk som er fylt til randen
av turting klar for padletur i den svenske skjærgården. Hadde
glemt hvor flott sekken er,. Har også pakket ned et mykt godt
bommulsskjerf i sarte farger som jeg pleier å spare litt på, men
nå skal det fram i lyset og varme halsen mot Bohuslänsk vind.
God helg og takk for en flott blogg! Mvh Astrid

Anonym sa...

Fridag og sol. Skal snart nyte frokost på verandaen med grønn te, ristet brød og nyrørte jordbær. Dagen og helgen skal brukes til avslapping og hente ny energi til neste uke.
Hvis vi orker skal vi på bruktmarked å kjøpe kopper til ungenes lekestue.
God helg!
mvh SJH

Anonym sa...

det er så deilig når glamorbibliotekaren minner meg om at det atter en gang er glamorøs fredag:) da blir man i godt humør, enda mitt arbeid ikke gjør stor forskjell på helg og ukedager

HildeSofie sa...

Hurra for fredag og helg!
Min effekt i dag er et armbånd - eller mer en armring, i sølv med en mørk rød stein på. Kjøpte det i Mesico i 2005 og har kun brukt det én gang - så nå var det på tide å børste støvet av det!
Øvrige glamoureffekter i dag er å bare ha en liten time igjen på jobb, før jeg setter meg på toget til Kristiansand og den årlige Mat- og vinreisen med jentegjengen. Da skal det nytes hele helgen til endes :)

God helg til alle!

Ps: det ble ikke noe hus i går, dessverre, det er iblant utrolig hvordan bilder kan fortelle en annen historie enn virkeligheten... Men den som er tålmodig får hus og hage til slutt!

Lise H sa...

Det mest glamorøse her i dag er et stearinlys på skranken i biblioteket :)!
Ute er det mørkt og regntungt, så det passer i grunnen bra å lyse opp tilværelsen litt..

Satser på at kanskje helgen blir enda mer glamorøs og kanskje med et solgløtt eller to.

Fagbibliotekaren sa...

Endelig tid til en oppdatering på en glamourøs fredag. De siste uken har vært hektiske, men nå begynner jeg og se slutten på alle oppgavene som skal være klare. Helgen er hjertelig velkommen!
Den skal nytes med minst mulig planer, bortsett fra flere koselige besøk på søndag.

Takk for tipset om tv-kvelden på NRK. Jeg betaler min lisens med glede, og jeg ser frem til å synke ned i sofaen i kveld, med et glass rødvin og bare nyte.

Tok meg tid til ekstra flid med sminke og antrekk i dag, en god følelse. Miss Dior Bloomin Boquet bak ørene, nyyydelig.

Riktig god helg!

Cecilia sa...

Gamle emaljesmykker er så fine! Skal huske å bruke mine egne oftere også.
Glamouren her er en silkebluse kjøpt på loppis, over en sort topp med fin blondeutringning, begge deler ikke brukt på år og dag. Ser frem til en bursdagsfeiring med rundt tall i helgen. I kveld blir det kanskje Columbo, da, mimre mimre ...
God helg til Glamourbibliotekaren og alle andre!

Anaruh sa...

I dag er jeg skikkelig forkjølet og har sterk hodepine, men etter to Paracet virker dagen litt lysere. Startet dagen med lang og rolig frokost etter at mannen min leverte barna i barnehagen, og nå nyter jeg Wu Long te med 7 sitrusfrukter fra Palais des Thes. Etterpå skal jeg strikke ferdig en ullsokk, og glede meg over varme føtter i nye sokker. God helg!

Jenny B sa...

Efter en vecka i lång klänning och rosenmönstrade pumps har jag faktiskt jeans, hoodie och gympaskor idag, men jag känner mig city chic ändå. Ur gömmorna plockade jag fram en stor, fin scarf i beige och grönt blommönster som påminner om barnprogrammen om Albin på 70-talet.

Ikväll skall jag ta ett nattåg till Danmark, och besöka Louisiana imorgon!

Alt godt sa...

God morgon! Eg er seint oppe, det er siste feriedagen min i dag. Ja, eg har jo fri i morgon og søndag og, men det har jo alle. ;-)

Antrekket er med andre ord ikkje så glamorøst enno, men det er planlagt. Brune tights med blondar nederst og ein rustraud tunika over, begge delar kjøpt i Paris, gir fine haustfargar. Dagens duft er Montale: Pure gold, også den frå forrige Paristur.

I kveld tenker eg meg ned på rådhusplassen for å høyre vennar og kjente framføre Beethovens 9. symfoni, og resten av helga går med til å møte vennar, få orden i huset og mentalt innstille seg på å stå opp litt tidlegare enn kl. 09:30. Ha ei god helg, alle saman, og bibliotekaren især!

koristen sa...

God formiddag! For en nydelig emaljebrosje :-)

Mitt valg idag er en lekker, offwhite tunika med rosa, rosalilla og blå pynt på bærestykket. Altfor lite brukt fordi jeg har panikk for å søle på den - det får bli offwhite lunsj idag ;-D Glamoureffekt er duften av Tendre Poison - gjenoppdaget takket være utfordringsuka.

Planer for helgen er det lite av, deilig! I kveld blir det NRK 1 på meg også, som akkompagnement til rydding og vasking. God helg til alle!

barnebibliotekaren sa...

Etter et par regntunge dager er det godt å kunne ikle seg linbukse og nyinnkjøpt bluse i brunt og himmelblått og nyte litt etterlengtede solstråler igjen.
Øvrige glamoureffekter er hjerteøreheng med blingstein, Salvador Dalis Little Kiss og ikke minst det pene lille Tissot-armbåndsuret mitt som nylig fikk nytt batteri etter å ha ligget altfor lenge i klokkeskuffen :-)
Fredagsfølelsen siger på,- gleder meg til tapasmiddag med kjæresten i kveld og en kjempejentefest i morgen!!
God helg der ute!

Glamourlegen sa...

Frem fra glemselen: Ikke blitt noen ny-gammel accessoir i anledning ukens prosjekt i dag, har en sånn dag hvor ingenting passer, og ingen plagg eller smykker passer sammen. Derfor samme gamle uniform med jeans, hvit singlet og bomullstrøye over.

Glamorøs fredag: JA! Fikk telefon i går ettermiddag om at jobbintervjuet gikk bra, så jeg starter kræsj bang i ny jobb mandag morgen. Første ´ordentlige´ jobb som lege nå som turnusen er unnagjort (ferdig for snart en uke siden), føles godt og den indre glamouren sprer seg til og med ned i tærne. Kanskje ikke drømmejobben, men alt mottas med et gedigent, inderlig takk slik jobbmarkedet er i Oslo og omegn for tiden. Og 15 min til fots slår siste års over-en-time-hver-vei-med-tog-pendling ned i støvlene.

I helgen blir det hyttetur med kjære og svigers, og noe som muligens blir årets siste sommerbad.

God helg, og god fredag alle sammen!

Kaisa sa...

Gratulerer til Glamourlegen!

Dagens effekt er en dæsj med Pure White Linen.
Effekten i morgen kommer til å være en liten blomsterbrosje jeg fant i en pung med hårpynt.

Helgen skal tilbringes i South Dakota, 1877, evt Ytre Enebakk, levende rollespill. ;)

S sa...

Jeg ramlet av ukas prosjekt - har hatt litt for mye annet å tenke på. Men glamorøs fredag har jeg så absolutt! I dag går nemlig siste lass med gammelt rask på dynga, og bod og garasje fremstår med tellekant. En utrolig deilig følelse å være ferdig, og nå ha kontroll og oversikt.

I kveld er planen rødvin og god mat, muligvis foran NRK. Og alt det nødvendige er handlet inn, så jeg slipper det stresset på hjemveien. Helga skal gå i rolig tempo med noen enkle gjøremål her og der. Søndag håper jeg på en tur på fjellet og yoga på kvelden. Mandag har jeg FRI og har bestilt time hos hudpleier. Luxus!

Mariaflyflyfly sa...

Så fint å lese alt dette!
For meg startet dagen med å se rett inn i min kjærestes vakre øyne, før jeg ålte meg så elegant jeg kunne inntil hele han!
Deretter har det være glæm hjemmekontor med litt av hvert å sette fokus på, akkompagnert av druer, kaffe, noen saltstenger, et eple, en kopp te og tidvise glimt ut vinduet...
Helga skal fordeles slik:
- avslappende fredagsaften med litt tv eller aller helst en film sammen med fine sønnen..
- lørdagen skal brukes til å besøke noen virkelig gode venner, gå på fest til noen andre virkelig gode venner, overvære A-ha og så en slags efterfest hos de virkelig gode vennene igjen..
- søndag blir nok litt seig til å begynne med, vil jeg tro, men skal nok en gang ut til virkelig gode venner, så får vi se hva som skjer!

Tror det blir en mørkeblå maxikjole i bomull fra Line of Oslo, som muligens skal stæsjes litt opp med noen smykker og et kult skjerf?

Ha en strålende dag, alla i hopa! :)

Glamouroversetteren sa...

Oj, den brosjen ser akkurat ut som noen øredklips jeg har etter moren min. Kanskje det var en serie? Må ta en kikk på dem når jeg kommer hjem.

Slapp glamour her hos meg i Göteborg i dag, i går jobbet jeg fra 5 om morgenen til 9 på kvelden, så det føles litt som om armene ramler av og øynene detter ut. Men jeg lukter godt! Escadas Marine Groove. Skikkelig fjortis.

Takk for tipset om NRK, da blir det norsk TV hjemme hos oss ikveld.

God helg :)

Glamouroversetteren sa...

Øreklips, var det :D

Sjokoladepiken sa...

I dag har jeg funnet fram en kjole jeg ikke har brukt på to år. Brukte den masse før, men gikk plutselig lei. Nå tenker jeg pausen har vært lang nok, og jeg kjenner jeg er glad for at Fretex ikke har fått denne i oppryddingene som skuffene mine har vært gjennom de siste par årene!

Britt Åse sa...

Helga skal tilbringes i utlendighet hvor rund dag for kjær venninne skal feires med glamorøs sang & moro :D

Ellers er været slett ikke verst, og jeg dufter av Jasmin noire fra Bvlgari.

God helt til alle, glambibl.især!

Elin sa...

Glamour og frem fra glemselen i ett; en vakker arvet gullring fra en kjær tante som så altfor tidlig gikk bort. Gullringen har en stor og verdifull opal, og jeg har aldri brukt den. Men ser den er vakker til fhv nøytralt antrekk, ellers blir den too much.

Sto for øvrig opp kl.0600 (en time før vekkerklokka ringer)og rakk å lese i den fine fine boka "Nattog til Lisboa" (anbefales!!!!) før jeg ordnet frokost til mann og barn. Mulig dette blir en "once in a lifetime experience", men føltes veldig godt; glamour!

Elisabeth sa...

Jeg må med skam medgi at jeg har gått glipp av hele programmet denne uka; har ikke hatt strøm til laptopen på 10-12 dager, og dermed har det blitt fryktelig lite internett. Men men - til gjengjeld har det blir mange turer med hunden, ekspedisjoner hit og dit, og besk av gjester!

Fredagsglamouren besto i å sove lenge i dag morges, først og fremst. Men august har blitt den sommeren vi ikke fikk i år, så jeg har også kost meg med bare bein, lette sko og klær - og masse tid utendørs. Jammen rakk jeg ikke å få med meg Carpe Diep på Parkenfestivalen også. Veldig bra show og stemning!

God helg!

Kirsti sa...

Dagens glamour besto i å sjekke Trondheims nye butikk, Etikken. Den ligger i nedre del av Kjøpmannsgata ved bensinstasjonen til info for de som har bart og skinnvest;-) Jeg gikk så smått berserk i vareutvalget. De kjører fair-trade og økologisk og har mat og klær og og og det var temmelig deilig å bruke pengene på noe godt og nyttig. Anbefales!

Og bare så det er sagt: Jeg har ingen økonomisk interesse i butikken -men løp og se og kjøp- jeg har stor interesse av at den skal eksistere -fenomenalt utvalg! Jippi!

Populære innlegg