fredag, september 17, 2010

Glamorøs fredag


God morgen! Håper det er sol over hele landet, sånn som her i hovedstaden! Her feires fredagen med Ella Fitzgerald og Duke Ellington i øret, ny leppestift, en mikroskopisk dråpe av Dior Poison (så liten som mulig for ikke å plage andre), øredobber fra Anthropologie, Earl Grey-te med jasmin, Proust i veska og Bok i P2 på podcast på vei til jobb.

Dagen benyttes til å grave fram og blåse støv av musikalske perler, er ikke det fint?

Ha en flott fredag alle sammen - og rapporter inn deres lyspunkter som vanlig, takk!

40 kommentarer:

glamouringeniøren sa...

Strålende sol rapporteres fra nord! Rent så herlig er det :)
En dag fylt av jobb og ærender som skal krysses av i lista. Desto deiligere skal det bli å ta helg når slikt er gjort.

Satser på deilig mat, lange turer i fjellet og hvile på sofaen i helga. Trenger det etter en hektisk uke.

Skal piffe opp starten på dagen med å gå ut og kjøpe en deilig kaffe og så sette i gang med arbeidet! Antrekket er høye heler, grå jeans, militærgrønn t-skjorte og svart dressjakke. Har pynta meg med fineste 30-års gaven, Lyngaard sweet drops armbånd.

Ønsker alle sammen en flott helg og måtte finværet vare!

HildeSofie sa...

Hurra for fredag!
Enn så lenge er det grått på Toten, men det er meldt sol, så jeg er ved godt mot.

Antrekket er hjemmekontorbehagelige jeans, grå strikket topp og Chanel Chance på halsen. Enorme mengder jobb på hjemmekontoret i dag, men det er ryddig rundt meg, blomster på bordet, levende lys og te i koppen - jeg er klar!

Inspirasjonen er at helgen byr på konsert og besøk hos ei venninne, så dette blir en bra dag, og en enda bedre helg :)

Anonym sa...

Jeg har spasert fra Risløkka til Bryn i det nydelige høstværet, etter en rolig morgen med kaffe ved kjøkkenvinduet og en strålende blid 3-åring.
Jeg ble veldig inspirert av leppestift-valget ditt og har funnet frem en i fargen Apple Berry fra Mary Kay som minner mye om din. Siden det begynner å bli kaldt har jeg tatt meg en blå ullkjole fra Attekattenoa for å holde varmen.

Nå venter chai-te med fløte. Ha en nydelig fredag!

Mynte sa...

Solen skinner så høstfargene kommer til sin rett! I dag er jeg svart fra topp til tå. Temaet er fransk eleganse!

Dagen startet godt med tre ferske aviser, frokost og svart kaffe. Jeg rakk bare såvidt å se overskriftene i avisene, men nå vet jeg iallfall at jeg har mye interessant å komme tilbake til!

Jeg gleder meg over en forhåpentligvis hyggelig arbeidsdag med trivelige kollegaer før helgen setter inn.

Helgen blir full av gallerirunder, skjønne barn, venner og familie.

God helg!

Elisabeth sa...

Fredagsglamouren lar vente på seg i traktene rundt Bodø, men den kommer etterhvert! Delvis skyet ute, lyst og hyggelig inne, hvor jeg og valpen koser oss med sen frokost og vissheten om en lang tur i marka om ikke lenge.

Helga starter med jobbing, men går deretter over til fri. Hvis sola holder seg, blir det ut i naturen og masse frisk luft. Hvis ikke, blir det baking og rydding i det eneste rommet i huset som ikke har kommet i orden enda etter innflyttinga. Der har jeg bibliotek, og neste regnvrsdagprosjekt er å få bkene der inne ut av eskene og inn i hyllene, slik at rommet blir brukanes til noe fornuftig. Og slik at jeg kan kose meg i den vakre, grnne sofaen fra 1930-tallet igjen. Planen er å sitte i den (der inne) og lese ei bok og å ha en kopp varm kakao på bordet ved siden av. Stor stas å endelig kunne unne seg eget (mini)bibliotek :-D

God helg, alle sammen!

Elisabeth sa...

[og vips døde noen vokaler underveis. Synd man ikke kan redigere sine tidligere kommentarer - beklager!]

Hermia Says sa...

Ute är det grått men inne varmt och ljust. Firar fredag i ny frisyr, en page, och med rouge noir på naglarna. I kväll väntar vila inför en helg i Stockholm tillsammans med make, föräldrar och bror - vi ska äta gott och gå på musikal!

Hoppas ni alla får en riktigt fin helg!

slikejenter sa...

Startet glamour-fredagen i går med en hyggelig kveld i godt selskap, blant annet på Dansens hun i Oslo. Anbefaler alle å ta en tur dit ved høve.

Veldig glad for sola i dag! Og har tenkt å ha en rolig kveld med rydding og årning i heimen. Kanskje en innflyttingsfest hvis jeg orker. Parfyme glemte jeg rett og slett før jeg stakk på jobb, men hadde allverdens tid til A-magasinet og jasmin-te i godstolen.

Ha en fin helg alle :)

Alt godt sa...

God morgon! sola skin her hos meg og, og det er ein fin dag.

Det er ny konfirmasjonshelg, så i dag er det planleggingsmøte heime hos konfirmanten, og søndag er det konfirmasjon i Vestre Aker kirke med meg som kjøkkensjef i huset ved sidan av.

Bortsett frå det blir det vonaleg ei roleg helg, litt rydding, litt familiekos og generell innhenting.

Dagens glamour var nesten fråverande då eg forlot huset, bortsett frå alminneleg antrekk og makeup. Eg dro så fort at eg gløymde å ta på parfyme. Men ei erfaren dame har både det eine og det andre i kontorskuffen, så no har eg tatt på meg ein gammal klassikar; TBS White Musk. Åttitalet revisited, and I like it.

Ha ei fin helg, alle saman, og bibliotekaren især!

Ragnhild sa...

Om eit par timar skal eg på SATS og trena! Det er riktig så glamorøst, i og med at eg fødde for 10 veker sidan og ikkje akkurat har tid til å trena like mykje som før. (Dette blir andre trening sidan fødselen ...) Har planlagt treninga i lang tid, så no håpar eg det går bra med ammelogistikken og sånn. Eg skal testa ut MiniSATS for første gong og håpar at poden likar seg der. Etterpå skal eg på kafe med ei som fekk baby to dagar etter meg, så det blir nok riktig så koseleg. Og sola skin! Nei, det kan ikkje bli betre:-) God helg til alle!

barnebibliotekaren sa...

Her på sentrale østland er det nydelig klart høstvær, og jeg er glad for å se slutten på en litt utfordrende uke.
Glamourfølelsen er først og fremst å se fram til å treffe kjæresten igjen etter noen dagers fravær. Antrekket er sort og grått, med delig kasjmirskjerf rundt halsen, perler i ørene og Dalis Little Kiss bak dem.
Helgen skal brukes til avkobling, mat, vin, kos og mentale forberedelser til neste ukes videre utfordringer.
God helg til alle, glamourbibliotekaren især :-)

Kaisa sa...

God glamorøs fredag!
Dagens antrekk er beige silkebluse med rosa blomster, over beige skjørt og lilla strømpebukser.
Siden det er pent vær i Oslo i dag, var det deilig å spasere til jobb. Gå fra solflekk til solflekk og registrere at sola fremdeles varmer. Yey!
Planen for helga er å tilbringe tid med min kjære, som har jobbet mye i det siste. Og på søndag skal vi på middagsbesøk til svigersøster, det blir også bra. :)

trine sa...

Det er deilig at solen fortsatt klarer å vekke meg, det er ikke lenge til morgensolen ikke kommer opp over naboblokka om morgenen.

En rolig start på dagen med Morgenbladet, frokost og kaffe. Nå skal det jobbes noen timer før jeg tar tidlig helg med en tur i sola. Helgen skal tilbringes med familie og venner, fyr på peisen på hytta og rødvin i glasset. Jeg mangler en bok å fordype meg i, så må nok innom en bokhandel også.

Foreløpig enkelt antrukket i favorittjeans og en skjorte som snart har mistet fargene. Men den er myk, en favoritt, så den får leve litt til.

God helg!

Glamourarabisten sa...

God helg og strålende glamourøs fredag! Dagens glamour ligger i mine favorittperler i ørene, en deilig silkegenser og utsikten til å levere førsteutkast på et masteroppgavekapittel. Hva er vel mer luksus enn å kunne forlate lesesalen på en fredag med god samvittighet når innleveringsfristen nærmer seg?

U9 sa...

Deilig, klar dag ved "Vågsfjordens Perle". Stiller i sort og lilla tunika, dufter av sitrus og Lancômes Rose Nocturne pryder leppene (minner om den du anbefalte forledendag). Familiehyttehelg står for døren, og som nybakt svigermor til to, grugleder jeg meg litt. Helgeglamouren består muligens av at jeg slipper å bli med på fisketur :-) God helg til alle.

Anaruh sa...

Er hjemme igjen etter å ha levert barna i barnehagen, og skal starte min egen dag straks; dusje, kle meg litt fint og gå en tur i finværet. Skal ha med meg boka mi i veska, og finne en fin kafe å spise lunsj på og lese. På vei hjem skal jeg kjøpe blomster! Etter det venter en fin helg sammen med mann og barn :)

Ha en god helg alle sammen!

Glamorøse trygdetanter sa...

Hurra for fredag og glamour i etaten!

Vi er et team på 7 jenter som følger bloggen din. Inspirert av deg har vi innført glamourfredag. Det er stor stas!

Vi har ankommet jobben klakkende i hæler og fine skjørter. Vi har allerede fått noen komplimenter og skiller oss nok litt ut her i det offentlige :)

Etter jobb bærer det ut til god middag og drikke.

Takk for inspirasjon i hverdagen!

Hilsen de glamorøse trygdetantene (som forøvrig er under 30, hehe)

koristen sa...

Deilig høstvær i Oslo er dagens største lyspunkt!

Nye jeans og gammel, pen og myyyk topp fra Gudrun Sjødén er heller ikke verst. Chanel bak øret.

Planer for helgen er å besøke mor, forhåpentligvis gå noen fine turer og lese ut "Pinnsvinets eleganse". Fine boken :-)

Nå fikk jeg lyst til å lese Proust igjen også.

God helg til glamourbibliotekaren og alle andre!

Lene sa...

åh, etterlengtede fredag! jeg tok en sovemorgen idag så dagen begynte fint.
elsker min magnolia nobile og dufter godt av den (tror jeg, etter en liten stund kjenner jeg den ikke selv lenger.), antrekket føles bra selv om det ikke akkurt var planlagt og i helga har jeg bare planer om å være kjæreste. jeg gleder meg!

god helg til alle sammen

stella sa...

Grått & vått her i Trondheim dessverre. Hektisk var det også i dag tidlig, så antrekket er helt ordinært. Heldigvis fant jeg et prøverør av Amouages Jubilation 25 (o, lykke! :) ) i veska, en nydelig chrypre-orientalsk parfyme. Litt uoverensstemmelse mellom antrekk og duft, men det får så være! Når man i tillegg har krydret indisk chai te i koppen så skal man ikke klage.
Lørdagen tilbringes på orkesterseminar fra 10 til 17. Vi skal nemlig til Edinburgh på tur om 14 dager, så nå må det øves! Så da er det bare å håpe på finvær på søndag.
Ha en fin helg alle sammen!

Anonym sa...

I nydelig høstvær kan jeg se fram til hyttetur med hyggelige kollegaer denne helgen. I befippelsen glemte jeg også parfyme, og det som er positivt med det, er at jeg mye tydligere kan kjenne parfymene til
damene og mennene rundt meg.... De fleste lukter da godt...:) God helg. Mvh Astrid

Glamoursjefen sa...

O herlige glamorøse fredag! Benyttet sjansen til å sove 15 ekstra minutter etter at hele familien hadde gått på jobb og skole. En heftig treningsøkt med min favorittrener på SATS i går kveld sitter fortsatt i kroppen (særlig rumpe og lår!).... men gir egentlig bare en godfølelse.

Her startes dagen forøvrig med China Snow Ball tea (lys og mild i koppen). Antrekket er svarte tights og en frisk rød topp. Thomas Sabo-halskjede, diamantring fra van Bergen og naturperler i ørene. Ser til min forundring (og glede) at det er flere MaryKay-brukere her. I dag har jeg også Apple Berry på leppene og Bella Belara bak ørene. Med Prefab Sprout på ørene, går de kjedelige analyse- og rapporteringsoppgavene som en lek.

Arbeidsdagen blir kort for vi skal forsøke å komme oss tidlig ut av byen og gleder oss til en avslappende helg på landstedet. Epleplukking, litt klargjøring av hagen før vinteren og spising av fødselsdagskake står på programmet. Helt sikkert en tur med båten også - kanskje det blir fisk? Med dette flotte høstværet kan man ikke annet enn å være i god humør! :)

En riktig god helg alle sammen!

/K sa...

Härligt med fredag!
Glamouren består av favoritparfymen, The One (D&G) fina örhängen och gott té till studentlitteraturen!
Härlig helg!

Fagbibliotekaren sa...

Fredag igjen, hurra for det! De siste ukene har det vært mye jobbing og nye utfordringer. Skummelt, men veldig moro(heldigvis).

Helgene skal fylles med koselig besøk og feiring av min kjæreste kjære. Siste finish på bursdagsgaven i dag, i år har jeg overgått meg selv. Litt selvskryt, men er særdeles fornøyd. Det gjenstår å se om bursdagsbarnet er like enig, men jeg har en god følelse.

Miss Dior L'eau bak øret, kaffe i koppen, radio i bakgrunn og straks lunsj.

God helg!

S sa...

Endelig fredag! Solen skinner inn på kontoret, og dagen har så langt vært preget av ulike samtaler og diskusjoner med kolleger. Hyggelig det! De minste barna har overnattet i barnehagen i natt, og det ble derfor en svært annerledes og roligere morgen enn vi pleier å ha.

Jeg ser virkelig frem til denne helga, fordi det er svært lite som burde bli gjort. Vi har stått på i lengre tid med ulike prosjekter uten- og innendørs, og nå er det aller meste unnagjort. Dermed ligger helga blank foran meg. Innholdet får derfor komme etterhvert. Og det er for meg en virkelig glamorøs følelse: det å ha en liste over oppgaver som er nokså kort og overkommerlig. Dessuten gir det stor glede å tenke på alt vi nå er ferdige med.

God helg til alle!

Fussa sa...

Halloen.
Glamorøs fredag på vestlandet i dag, til tross for bøttvis med regn. Ikkje noko sol her, med andre ord.
Men, eg klagar ikkje av den grunn. Sol i hjertet, sol i sinnet, som ein syng. I dag skal eg tidleg heim frå jobb for å møte mann og barn, og etter å ha roa ned, skal vi i bursdag til mi kjære mor i lag med gode vener og familie. Det er eigentleg glamorøst nok. I tillegg har eg på meg eit armband som eg sjeldan brukar fordi det er litt for blingbling, men kva gjer vel det på ein dag som denne :)
God helg, alle saman

Synne sa...

Oooh, så flinke folk er til å rapportere i dag! Jeg tror denne fredagen blir flott. Føler meg fin fra innerst til ytterst, i hvert fall, det er ren luksus! Jeg skal lese fransk og lage radio i dag, og gleder meg til begge deler. God helg til alle!

Audrey S. sa...

Sol, kaffe, lesesalen (min egen plass denne gangen), Cecilie Melli-øredobber, silkjeskjerf og et helt nytt og tomt dokument.

Forhenværende skolebibliotekar sa...

Helga er godt igang for arbeidsledige meg og den har startet bra! Fikk besøk av ei god venninne som kom med nattoget klokka sju i dag tidlig og fikk meg vikarjobb før klokka var halv elleve. Så da er jeg ikke sååå arbeidsledig lenger. I dag er det fyr i ovnen og inne-dag før kveldens konsert. Ellers skal helga gå med til venninneprat, museumsbesøk og god mat!

Snartmamma sa...

Glamouren her startet med en deilig morgentur ned til brygga i strålende sol. Deilig å komme seg ut i frisk luft og å få litt mosjon for en gravid kropp. Planen for helgen er besøk hos venner, plukking av eplene i vår snille nabos hage og et loppemarked. God helg til alle:-)

Smake sa...

Dagen i dag starta med eit gledeshyl då god venninne og kompis forlova seg i går kveld! Så ufatteleg kjekt!!! Sola skin i Heidelberg i dag og dagen blir via til grammatikkens verden, trening og lesing av "The Picture of Dorian Gray". Planen i helga er å kanskje dra til Frankfurt for å besøke Goethe-huset og å utforske kor skiltet "Thee-Pavillion" i Hauptstrasse fører til!

Eg ynskjer alle og ein kvar ei nydeleg helg!

Jenny B sa...

Åhh, läser du Proust? Underbart!

Jag har varit sjuk i en vecka och är inte frisk än. Men i hopp om att återfå skönhet och glamour i mitt liv skall jag ikväll måla naglarna, för första gången på flera månader.

Trevlig helg till alla!

Epicurtricen sa...

Dagen oppdatering kommer fra Paris og bare det er jo glamorøst nok. Har vært her hele uken og nå venter jeg på at min mann skal komme så vi skal tilbringe helgen her. Ellers er glamour-effektene passende Parisian-chic med pensil skirt, høye heler og ikke minst solbriller i det fine været.

God helg til alle fra Paris!

mary sa...

Sol fra skyfri og nyklipt plen da jeg kom hjem fra jobb.

Jeg feirer fredagen med et par lyseblå jeans med sleng, noe som er ekstra fint fordi de ikke har passet en stund (etter graviditet), men nå sitter de som et skudd igjen uten den kjipe pølsa over linningen. Det er fint, for de er så fine. Flate lilla converse til. Slått ut håret, noe jeg sjelden gjør på jobb. Tipptopp.

Det mest glamorøse var likevel et slikt gyllent klasseromsøyeblikk der elevene veiver og gestikulerer og diskuterer av purt engasjement. Ikke ett par øyne i facebookskjermen eller russebrosjyrene. Bare hektiske røde kinn og ungdommelig glød. Over renessansekonflikten mellom tro og viten, koblet opp mot dagens nyreligiøsitet. Da er det liksom ikke så viktig hvilken bukse jeg har...

Glamourlegen sa...

Skulle gjerne hatt noen Glamorøse trygdetanter å glamourifisere meg med på fredager, gitt! Så hyggelig at dere er flere som kan gjøre dette sammen! :) Der har du lykkes med ditt gledesspredende prosjekt, Bibliss.

Dagen startet litt skjevt, med heidundrande søvnunderskudd (mye mareritt for tiden, skrekk og gru, sikkert på grunn av stress), gruing til jobb (underbemanning, ikke spist lunsj siden en eller annen gang forrige uke), skikkelig (!) bad hair day - så fæl at jeg nesten begynte å trampe i gulvet som en treåring i verste trassalderen, bad skin day (har sluppet opp for Dermalogica og ingenting annet funker og er for sliten etter jobb eller for ivrig etter å komme meg på trening til at jeg har klart å gå de ti minuttene ekstra som må til for å få fylt opp lagrene), bad clothes day, var sur som en potte og fysj og fy! Fysj fysj.

Men dagen til ære; jeg går inn i helgen med tre tilbakelagte treningsøkter (det vil si to joggemil i bena + en knallhard spinningøkt), kjæresten min er faktisk verdens fineste - for meg - vi bor fortsatt midt i byen, vi gleder oss til bryllup neste år, det har blitt mye sussing i det siste, været her i Oslo er deilig, det er skikkelig luksus å bare ha 20 min spasertur over Sankthanshaugen til jobb i motsetning til de siste årene hvor jeg har stått opp kl fem om morgenen og pendlet i timesvis hver dag, det er god rødvin i glasset (tusen takk DN for et par uker siden!), og helgen blir fin selv om Mannen er bortreist. Fine venninner kommer på middag i morgen, og det er godt å kunne ha en hel helg i fred og ro i hovedstaden. Og siden jeg er alene hjemme er middag (smågodt, reddiker og sugarsnaps, nam!) inntatt foran fine blogger (slikejenter.blogspot.com, som jeg er stor fan av, hadde lagt ut masse fine linker i dag), og livet er EGENTLIG ganske deilig og skjønt. Egentlig.

God fredag, og god helg!

Glamourlegen sa...

Åh nei, trykkleif og slurvefeil;
slikejenter.wordpress.com !

K sa...

Jeg har høy feber og influensa, så det har ikke vært en spesielt minneverdig fredag. Men toåringen er på bedringens vei, det er jo noe å glede seg over. Og jeg skal drikke en kopp kamillete under pleddet og de to ulljakkene + skjerfet i sofaen snart- og så sove!

God helg til dere alle sammen!

Frøkna sa...

En merkelig fredag, men med casual antrekk (deilig etter dresskledd uke) og min høstduft Allure. Etter noen materialistiske timer på kjøpesenter, ble mine virkelige glamoureffekt i dag å gjøre noe jeg har tenkt på lenge, og jeg meldte meg som fadder for UNICEF. Det gir en god følelse som varer lengre enn ytre glamoureffekter :)

God helg til alle! :)

wine-fueled narcissism sa...

Sen rapport, men glamouren kom sent. En spontan pizza/øl-date med en kompis gjorde kvelden min komplett. Jeg lå på sofaen og sparte til langt hår, da jrg plutselig fikk en melding. Fantastisk! :)

Glamourbibliotekaren sa...

Tusen takk for alle fine rapporter! :)

Populære innlegg