torsdag, september 02, 2010

Også kom man hjem fra seminar i Sverige med over et kilo te.

14 kommentarer:

Kasiopeiia sa...

Hahaha, godt å se det ikke bare er jeg som ikke klarer å la være å kjøpe te når man er i Sverige!

Hermia Says sa...

Men nu får ni förklara! Vad är det med svenska teer? Är de billigare än hos er? Eller extra goda? (men visst finns väl trevligare sorter än just de där? :-))

Passar på att kommentera ett annat inlägg också - Toast har jag hittat till via Glamourbib. Väldigt fina kollektioner att inspireras av men inte postordershoppa..

Glamourbibliotekaren sa...

Kasiopeiia: Te, knekkebrød, yoghurt!

Hermia: Andre sorter! :) Vi har mye god te i Norge, men det er alltid morsomt å teste ut andre typer når man er i utlandet. Yellow Label har vi selvfølgelig her også - og kanskje den Oriental Bazaar også, men ikke urteteene til Friggs.

Hermia Says sa...

Aha... Alltså ska jag inventera teutbudet vid något besök i Norge...

Glamourbibliotekaren sa...

Jah! :)

Anonym sa...

som erfaren Harryshopper - ofte tilbud + andre forpakninger/merker = te kjøpes hos söta bror

glamouringeniøren sa...

Jeg bruker å si på herlig harry-vis: alt er bedre i Sverige ;)

Kia sa...

HVA? Her har jeg gått rundt og stolt på deg som te-guru også drikker du liptons gule? Såpe? IIIK! Jeg er sjokkert! ;)

Glamourbibliotekaren sa...

Anonym: Amen :)

Glamouringeniøren: Jeg tenker at det snart er på tide å glemme uttrykket "harry-tur", med mindre man er østfold-råner på tur til Strömstad på Skjærtorsdag. DA er man harry :)

Kia: Dette har vært protestert på før her i bloggen, kan du tro! :) Av en eller annen grunn får alltid noen av leserne hakeslepp over at jeg kan synke så "lavt" som Lipton Yellow Label - men jeg synes tvert i mot det er en klassisk og fin te, med gode minner fra tidlig 80tall - både mht reklamen i ukebladene fra tv-serien "Født på solsiden", og fra kjøkkenskapet hjemme. Og jeg visste ikke at den av mange blir regnet som harry eller lavstatus eller hva, før flere kommenterte at jeg burde holde meg for god til å drikke den :D

glamouringeniøren sa...

For øvrig helt enig med at uttrykket harry bør fjernes, så jeg stryker det fra mitt innlegg, dårlig ordvalg :)

Jorid sa...

Te kan vel uansett ikke bli "harry", spesielt ikke svart løsvektste.

Anonym sa...

Da jeg var liten syntes jeg det ikke var forskjell på smaken til Liptons Yellow Label og Earl Grey. Jeg elsker Earl Grey, og kjøper aldri Y. Label. Hva synes du er forskjellen på disse teene?

Glamourbibliotekaren sa...

Glamouringeniøren: :)

Jorid: Godt poeng!

Anonym: Earl Grey har jo dette bergamot-innslaget som gjør den mer "parfymert", og jeg liker den veldig godt. Yellow Label er enda mørkere, bitrere, kanskje sammenlignbart med kruttsterk kaffe for en tedrikker. Jeg drikker dem om hverandre :)

Anonym sa...

Takk for svar! Earl Grey rules! Er spesielt glad i Bergamot´en . MEN, for at den skal komme skikkelig godt frem, så må sukker til. Mye sukker. Jeg er helt flævv når jeg smyger ca 5 ts sukker oppi koppen. Uten sukker kjenner jeg ikke bergamotsmaken i det hele tatt...

Populære innlegg