søndag, september 26, 2010

Piggsvin

Vi har et piggsvin i hagen. Av alle dyr som streifer rundt, rådyr og sommerfugler og jeg vet ikke hva, er piggsvin det aller aller koseligste å ha der. Når jeg går ut på verandaen om kvelden, hender det jeg ser han snuse rundt på plena etter mat, gjerne i åttetallsmønstere. Jeg hører han snuse, grave, smatte. Og da han hadde flyttet inn i garasjen vår på sensommeren, og laget seg en seng inni min manns arbeidsklær inni en gul Ikea-pose, hørte vi han frese også. (det skjedde da vi dyttet forsiktig borti posen fordi vi ikke ante hva som befant seg inni - vi bare så at noe rørte på seg...) Og flere ganger når jeg lå i hengekøya og dinglet i sommer, tasset han rundt i blomsterbedet ved siden av meg.

I allefall hadde det jo vært hyggelig å ha en liten piggsvinring. Denne kommer fra Boucheron og koster svimlende 4000 euro. Hjelp!

6 kommentarer:

Akeleiedamen sa...

da tror jeg at jegmå si: Det er bedre med ett pinnsvin i hagen enn et på fingeren-!:)

Jenny B sa...

Nej,så gulligt! Och vilken fin piggsvinsring!

Kirsti sa...

Igelkott -pinnsvin... ...jeg er misunnelig -rett og slett. De er noe av det søteste!

Anonym sa...

Åhhh, pinnsvin er så søte! Så bra at det får bo i garasjen, der er det trygt for grevlinger. De spiser nemlig pinnsvin, og det er en veldig lite hyggelig hendelse å være vitne til!

Kos deg med Bolla pinnsvin, gi det noen feite meitemarker, da blir h*n glad ;)

stella sa...

åå, så fin! Både-og ville jeg sagt (i hage og på finger), men med den prisen får det bli med drømmen! :) Et tips om man liker smykker er forøvrig bøker om smykker..

Khi sa...

Så koselig!

Populære innlegg