søndag, oktober 03, 2010

Kjøttfri mandag

Jeg har som sagt vært vegetarianer i 19 år, men aldri drevet noen form for misjon da jeg har tenkt at dette får være opp til den enkelte.

Men Paul McCartneys kampanje "Meat free Monday" skal det godt gjøres å finne argumenter mot. Hans døtre er med, og designer Stella har laget en veske for anledningen. Ta en titt på denne videoen, og se hvor lett det er å gjøre en innsats for planeten!



Og mangler du oppskrifter eller inspirasjon, finnes det hundrevis av flotte kokebøker, nettsteder og blogger som gjør alt veldig mye enklere. Som sagt - ingen grunn til å la være. I morgen er det mandag!

8 kommentarer:

Sjokoladepiken sa...

Et eksempel på en nyttig nettside er: www.kjottfrimandag.no. Jeg abonnerer, og får en ny kjøttfri oppskrift hver mandag! Lurt :)

fru winther sa...

Kjøttfri mandag støtter jeg av hele mitt hjerte <3

Nanne sa...

En god idè, selv for oss kjøttspisere! Mannen og jeg prøver å ha minst èn dag i uka der vi kun spiser vegetarisk mat. Ellers går det mest i fisk, og ikke fullt så mye kjøtt:)

Leila sa...

...of for de med dårlig tid/lyst til å lage middag , kan jeg varmt anbefale vegetarretten på Punjab Tandoori på Grønland, den er en av de beste rettene de har der:-)

glamouringeniøren sa...

Passer jo utmerket siden siste rest av fredagens grønnsaksnudelsuppe skal spises opp i dag! :)

Heretter skal jeg spre det gode budskap!

Fra kontorfronten sa...

Stella er bra på så mangt!

sol sa...

Ikke så enkelt for oss som ikke tåler karbohydrater å droppe kjøtt. Det ligger en kilde til etisk förtvivlande i dette. Forsøker å spise mer kjøtt enn fisk, i hvert fall.

Leila sa...

Sol, jo ved å spise mer rå mat, så øker GI-nivået i matvarene, og de har ikke lenger den negative påvirkningne på blodsukkeret. Og ved å spise mer rå grønnsaker, så danner kroppeen selv de enzymene en ellers må få fra kjøtt, i tarmen. Problem solved;-)

Populære innlegg