lørdag, oktober 23, 2010

LP-blogg


Nytt innlegg i LP-bloggen. Lover å oppdatere oftere heretter. Jeg er nemlig i gang med en massiv systematisering av vinylsamlingen og finner plater jeg glemte jeg hadde.


2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei! Jeg er paa utkikk etter aa kjoepe meg platespiller, og kunne tenkt emg noen gode forslag? Har ikke allverdens av budsjett, og syntes igrunn utseende teller. ;) God lyd er en selvfoelge. Noen tips? Kanskje noen flere innlegg om spillerne dine her? Ellers en nydelig blogg. :)

Glamourbibliotekaren sa...

Hei! Ja, kjøp deg platespiller! Du vil IKKE angre :) Vi kjøpte vår for femten år siden på Hifiklubben, og jeg vet ikke om de har akkurat samme modell nå, men de har i allefall gode spillere i ulike prisklasser. Vår er enkel, har akkurat de funksjonene vi trenger (dvs ikke mange), ikke noe fancy design, men har vært god som gull. Nå er tallerkenen litt skeiv, så vi skal prøve å skaffe ny (evt ny spiller om man ikke kan kjøpe bare tallerken). Det finnes en del platespillere som kan digitalisere LPene, men det har ikke vi brydd oss særlig om hittil i allefall. For oss er det ikke noe mål å ha hele vinylsamlingen digital, for vi liker å spille platene som de er :) Men det er jo selvfølgelig opp til den enkelte. Det er bra det finnes mange muligheter! Lykke til med investering! Her er en link til Big Dipper også.

Populære innlegg