fredag, november 05, 2010

Glamorøs fredag

God morgen!
En frisk morgentur klarner hode og sinn og rosene spretter fram på mitt kinn. Fredagsfølelsen er her!

Jeg har vært i magasiner og hentet gamle 78-plater, og de skal jeg kose meg med i dag. Duften er Givenchy III og teen er fra Covent Garden. Men før jeg snurrer de fine knitrende, må andre oppgaver av veien - så det er nok bare å sette i gang.

Ha en fin dag alle sammen! Her er en liten Blossom-trudelutt, enjoy!




30 kommentarer:

Alt godt sa...

God morgon! Min friske morgontur (på sykkel) er ikkje teken enno, eg er framleis på frukosten med musli og yoghurt.

Men planane er klare, antrekket er brun topp under fin, ny beige strikkejakke som held meg varm sjølv om det er litt hustrig på kontoret. Dagens duft er Magnolia nobile, same duft heile veka for oss på parfymeforumet Parfymesnakk.

Eg ser fram til ei hektisk men fin helg. I dag kjem kjæresten min hit, og vi skal på fin styremiddag på Oslo Spiseforretning. I morgon er det først eit tantebesøk her, før vi drar på danseforestilling for å sjå fjortenåringen opptre med cubansk dans på Cosmopolite. Etterpå skal vi sjå The Social Network, før ein kjapp pizza heime. Kvelden vert avslutta med Gothan Project på Sentrum Scene. Gøy! Søndagen treng vi naturleg nok til å kvile ut. :-)

Eg ynskjer alle, og bibliotekaren især, ei fin helg!

Anaruh sa...

I dag har jeg begge ungene hjemme, så vi skal ha en lang og deilig morgen. Deretter setter vi kursen mot biblioteket for å levere og låne bøker, og vi skal innom en blomsterbutikk for å kjøpe liljer til allehelgensdag på søndag. Etterpå skal vi leke med en liten kamerat og senere venter en pannekakemiddag. Sånne dager er deilige!

Britt Åse sa...

Godmorgen! Jeg har hatt min etterhvert sedvanlige jobbreise ned trappa til hjemmekontoret i stua. Jeg har fineste hjemmekontorutsikten! http://hagenpahytta.wordpress.com/

Var så tidlig i gang i dag at jeg rakk å shaine kjøkkenet før arbeidsdagen begynte, og jeg dufter deilig av Arpège fra Lanvin.
Helgeglamouren består av finvær som jeg håper å få brukt til noe utendørs, og kveldens vinklubb med venninderne. Det blir bra!

På søndag kveld kommer min kjære hjem fra et lite utenlandsopphold, og jeg gleder meg ustyrtelig til å se ham, - det blir søndagsglamour.
God fredag og helg til alle, glamourbibl. i sær :D

glamouringeniøren sa...

God glamorøs fredag!
Er litt slapp og trøtt i dag, og vinter er det absolutt ute med masse minusgrader. Så jeg har kledd på meg varme klær og en stor god ullgenser og skjerf. Neglene er knallrøde (Essie lolipop) og duften er Hermes Rose Ikebana.

Lite planer for helgen, passer egentlig greit. God helg alle sammen!

Lektorspire sa...

Åh, så fin utsikt du har Britt Åse! Det hadde ikkje vore dumt å sete der med ein kopp te og av og til skua utover, mellom arbeidsslaga. :)

Her i Heidelberg er det grått og haustleg. Gårsdagen baud på ein særs effektiv arbeidsdag, ei kejmpe interessant forelesing og ein ettermiddag med kakaodrikking med ein kompis på to år. Av denne grunn, vakna eg opp med ei god lukkekjensle i kroppen i dag! I dag står ein lang lesedag på planen. Forhåpentlegvis blir den like effektiv som gårsdagen. I ettermiddag ventar ein treningstur, eit glas vin og Doris Lessing (ho tar litt tid, så eg må lese i ro og mak).

I morgon har me invitert på ein liten fest heime hjå oss og etterpå blir det tur på byen. Elles må blomar kjøpast inn, bøker skal lesast i og te skal drikkast. Rett og slett ei fin helg.

God helg alle saman!!!

Fagbibliotekaren sa...

God morgen deilige fredag!

Sol og kaldt i hovedstaden i dag. Trøttheten er kurert med kaffe og jeg er klar for en flott arbeidsdag. Hyggelig studenter har allerede vært innom, og jeg kan se de er like klar for helg som det jeg er.

Helgen tilbringes med hyggelig besøk av vennine som snart skal gjøre østlandsjente av seg (hurra). Jeg har rødvinen og sjokoladen klar. Søndag skal tilbringes med kvalitetstid med han som jeg bor sammen med, men nesten ikke har sett den siste uka. Gleder meg.

Ha en riktig god helg.

Anonym sa...

God helg!

Jenny B sa...

God morgon! Jag började dagen med att hämta ut några TV-serier på DVD som jag beställt. Det känns bra att ha dem intill mig på kontoret och veta att jag kommer att få se dem de närmaste månaderna!

Jag har en röd topp, snygga jeans och rött läppstift, och doftar gott av Laura Mercier Eau de Lune. Ikväll skall jag på konsert med Gotan Project med en vän. Lördag förmiddag skall jag faktiskt tillbringa i stillsamhet i min kyrka. Därefter följer nog museibesök och teaterbesök. Hoppas jag hinner baka bröd någon gång i helgen också!

Ha en trevlig helg!

frk. Frydefull sa...

God morgen! Frokost på kontoret med grønn te i koppen. Kort dag for så å sette nesen østover og hovedstadsbesøk med søster i morgen. Kake på Pascal og Heaven Scent er booket inn - gleder meg masse. Når det i tillegg ser ut til å bli sol og en venninne fra barndommen også møter til kaffe og krem i morgen er alt duket for en nydelig helg.

HildeSofie sa...

God morgen!
Her er det frokost på gang, og Thé des Lords er i koppen. En del papirarbeid som må gjøres unna i dag, for å forberede sluttspurten neste uke. Snart kan jeg puste ut!

Ikveld setter vi oss i bilen og kjører til et hotell i Asker, hvor resten av helgen skal tilbringes på en konferanse. Jeg er egentlig mest med til pynt, min Kjære skal holde innledning på konferansen, og dette var eneste anledning til å få se hverandre litt. Jeg satser på å få litt utbytte av konferansen selv også - men pakker med meg en bok for sikkerhets skyld :)

Dagens antrekk er foreløpig myke bukser og varme sokker - senere blir det en sort "skjorte-kjole" (har slike noe eget navn?) og høye støvletter. Duften min er også Magnolia Nobile - takk til Alt Godt for den!

En riktig god helg til alle!

S sa...

Dagens glamour består i at jeg tilbringer denne fredagen hjemme for første gang på flere uker. Har blitt en del reising i det siste, både fornøyelse og jobb, men godt nå å vite at jeg ikke behøver reise igjen før til neste år. Kvelden skal tilbringes hjemme med alle mine kjære, god mat og lett TV-underholdning mens helgefølelsen kryper inn i kroppen. Helga er uten planer, men det er (som alltid) ulike praktiske gjøremål som står for tur.

Og til dere som elsker film kan jeg anbefale The Reader som jeg så med min kjære i går kveld.

Ha ei super helg!

Sulvis sa...

Dagens glamour er enkel, men velfungerende: Høy hestehale, og romantisk hjemmemiddag for to!

Ha en god helg, alle sammen!

TRF sa...

God fredag fra Barcelona! Her er det nydelig vær i dag og muligens "siste" varme dag på en stund for nå er det lovet at vinteren kommer til Katalonia også. Vi får nå se, det blir sjelden så kaldt som de sier :) Får besøk av en venninne fra England og det blir full avslapping i helga; drikke te, spise god mat og skravle masse. Paven kommer jo til Barcelona på søndag, men det tror jeg vi hopper galant over, selv om det kunne vært morsomt å se "the popemobil" med egne øyne :))

God helg til alle!

Kjersti sa...

Glamorøs hilsen fra nord hvor jeg er på jobbreise! Her er det kaldt og overskyet vær i dag. Dagen går med til øving og div forberedelser til kveldens konsert.
Antrekket i dag er kamelfarget, kort skinnjakke og boots i samme farge. Grå jeans og sort ullgenser + Beauty fra CK. Lørdag blir det kosedag med kafèbesøk med gammel venninne og så retur til Oslo søndag.

Ønsker alle en super helg!

barnebibliotekaren sa...

God formiddag!
Denne fredagen begynte lite glamorøst med at jeg måtte holde meg hjemme med 7-åringen som våknet i natt med omgangssyke... men hun kvikner til og vi koser oss som best vi kan i sofakroken. Litt glamour er det likevel i form av noen dråper Glam Princess fra Vera Wang på oss begge :-)
Fredags- og helgeplanene er mest mulig ro og kos med huset fullt av mine og kjærestens barn.
God allehelgenshelg til alle!

Glamourfilologen sa...

Litt sen hilsen i dag fordi jeg har vært opptatt i møter tidligere på dagen. Her er det fredagslamour med Eaudemoiselle fra Givenchy og øreperler, dessuten ny, sort cardigan med volangkanter. Ellers gleder jeg meg til helgen, med familieselskap og ellers avslapping! Ha en god helg, Glamourbibliotekar og alle andre blogglesere:-)

Mynte sa...

Hei!
I dag er jeg kledt i svart fra topp til tå. Enkelt og elegant! Smykker pynter opp antrekket. Etter middag skal jeg ut i mørket og lyse med lommelykter med barna. De hadde så lyst til det!
I morgen tenker jeg det blir en tur på kino i anledning Kinoens dag. En finfin helg foran oss!

Kristine sa...

God fredag!

I dag har jeg stripete Filippa K-topp, håret i hestehale og skal slutte litt tidligere på jobb - for i dag er det brudekjoleprøving på gang! Skal innom to salonger i dag og en i morgen, og så får vi se. Grunnet et leilighetssalg som gikk mye bedre enn forventet steg budsjettet litt, så dette kan bli spennende! Holder pr nå en kjempestor knapp på Leila Hafzi.

Ønsker alle en fantastisk helg!

Line sa...

God glamourfredag til alle

I anledning helga er det skjørt og jakke på jobb, og en langermet topp med blodnekanter som jeg kjøpte på Vivikes da jeg var på Oslo-tur for et pa uker siden. Det har begynt å snø i løpet av dagen. jeg har foran meg en hjemmehelg uten spesielle planer ut over å få laget noe mer til Bedehusets julemesse om to uker, og kanskje må jeg få lagt inn noe nytt på bloggen min. Dessuten skal jeg hente niesa mi i barnehagen i dag, så det blir litt liv i huset i alle fall. Jeg koser meg i alle fall, med å ikke ha helt konkrete, bastante planer.
Gode helgeønsekr til alle

Glamourlegen sa...

Aah, helg!
En deilig dag i Oslo med ikke-planlagt lunsj med lillesøster (takk for rekene Kari!), og (nok en) brudekjoleprøving. Det har vært mindre morsomt enn jeg forestilte meg siden det tross alt finnes uhorvelig mye stygt der ute, men i dag tror jeg at jeg har funnet Kjolen. Gjelder bare å overbevise the gemal to be om at blonder er bra. Og han får i det minste havfruefasong som han ønsker seg som jeg tidligere har sagt plent nei til; godt at vi begge har en crush på Joan i Mad Men!

Helgen tilbringes delvis hos fantastiske svigers, og på klubb hjemme i byen. Og nedtellingen til 3 mnd ferie i Asia fortsetter; bare to uker igjen nå!

God helg, og fortsatt überglamorøs fredag til alle!

namnam sa...

Dagens beste glamour er feiring av 40-årsdag til bestekollega og bestevenn. For det andre skal helga tilbringes i egen by (fem uker siden sist) - herlig! Gleder meg vanvittig til å gjøre utrolig lite og ikke å måtte sjekke klokka og kalenderen hvert minutt.

God helg til alle!

Pariserpiken sa...

God glamorøs fredag fra Pompidou-senteret! Her er det lesesalglamour med yndlingskjole, nyinntatt baguettelunsj og chice franskmenn og -kvinner så langt øyet rekker. I kveld skal det lages middag til nye bekjentskaper fra opp til flere kontinenter, og resten av helgen bringer forhåpentligvis dansing i mørke kjellere i lysenes by, lesedate med en norsk vennnine på lørdag og ikke minst søndagstur til selveste Versailles. I vinterhalvåret er nemlig de fleste muséer i og rundt Paris visstnok gratis hver første søndag i måneden, tips tips! Bon week-end à tous!

koristen sa...

Bedre sent enn aldri! Jeg har kakao i koppen, rødt fløyelsskjerf rundt halsen og Eau de Shalimar bak øret. Er litt usikker på sistnevnte, jeg fikk en prøve som jeg tester ut på modige dager.

Helgen kommer til å inneholde tonnevis av husarbeid med fin musikk til, litt rødvin, tur i skogen, tur på kirkegården søndag ettermiddag (vakkert!), samt lesing i "Hjem til jul" av Levi Henriksen. Jeg var hos Gyldendal igår og hørte ham lese, herlig fyr :-)))

God helg til alle!

Emma sa...

Her består glamouren foreløbig av givende arbeidsdag -man skal ikke kimse av det heller selv om man jo gleder seg til helgen!

Irene sa...

Jeg takker Glamorbibliotekaren for tips om Boden-kjoler; jeg saa en her for en stund siden og etter det kjopte jeg en egen Boden-kjole! Ikke den samme som du lenket til men veldig fin. Saa jeg sitter paa kontoret med en azurblaa ullkjole, toffe boots og masse smykker. Ah!

Elisabeth sa...

Sen rapport herfra, men det har vært en fin glamorøs fredag! Det har snedd litt over natta, så morgenturen gjorde den firbeinte glad og meg frisk i kinnene!

Pga mye jobb har antrekket ikke vært noe å skryte av, men Notorious fra RL har da holdt stand på halsen, i det minste! Jeg blir mer og mer glad i den!

Glamouren har bestått i den gode følelsen som kommer når man har fått ordnet masse småting som ofte 'skulle vært gjort'. En kopp te for dårlig vær - Schlechtwetter Tee fra en liten produsent i Tyskland - og dagens Aftenposten m/A-magasinet sørger for fred i heimen og sinnet utover ettermiddagen og mot kveld.

Resten av helga er mye jobb, og den tida som er til overs skal tilbringes mye utendørs. Pluss at jeg har tenkt å bake rundstykker i morgen, samt teste en oppskrift jeg fant her om dagen på noe som heter 'vaniljeknuter'. Gleder meg!

God helg, alle sammen :-)

Ingvild S L sa...

Jeg har fødselsdag i dag!
Så det har vært kake på jobb, kake til barna og alt for mye kaffe.
Med selvsydd kjole med tulipantrykk, øredobber fra Edith& Ella, Poeme bak ørene og en middagsdate med min kjære er dette en nydelig start på helgen!

Hermia Says sa...

God kväll! Denna fredag och helg är det extra mycket glamour eftersom dagarna tillbringas i Oslo! Med hjälp av de fina tips Glamourbibliotekaren försett mig och kärleken med tar vi oss enkelt fram i staden. Just nu vilar vi dock fötterna på hotellet tillsammans med god ost inköpt i Majorstua, lite vin och praliner. Dagen inleddes med en promenad från Bogdoy Allé till Grünerlokka - gott kaffe på Fru Hagen och senare eko-lunch på Food Story. Fönstershopping och sedan spårvagn till Majorstua. Medan mörkret fall fascinerades jag av statyerna i Vigelandsparken - häftigt! Imorgon går vi nog mindre, men hoppas jag, äter mer :-)

Önskar er alla en riktigt fin helg!

Hermia Says sa...

En liten rapport från Osloturisten:
Fast först en rättelse Bygdöy Allé o Majorstuen. Ska det vara, förstås.


Oslo bjuder verkligen på ett strålande vackert höstväder just nu! Idag en tur, först till Ibsens museum och sedan till Den franske sal - vackert!! - för te och scones. Efter en promenad mot vattnet, ett glas vin vid hamnen/fjorden men nu är jag tillbaka på hotellet för en stunds läsning. Testar att läsa på norska, Maskeblomstfamilien av Lars Saabye Christensen. Tror det går rätt bra. Boken är bra i alla fall!

Här i Oslo trivs jag riktigt fint!

Ha en fin lördagskväll!

Glamourbibliotekaren sa...

Hermia: Så fint at du har det hyggelig i Oslo! :)

Populære innlegg