onsdag, februar 02, 2011

Finn stilen: Februar


Skoleuniforms-chic i februar!

Stripete skjørt fra Proenza Schouler, pikétrøye fra Target, grå lammeullscardigan fra Coggles.com, sko fra Camper, små øreringer i sølv fra Debenhams, skoleveske fra Modcloth, CB I Hate Perfume sin "In the library"-parfyme, geeky briller fra Marc Jacobs, og en bukett røde tulipaner fordi det er februar.

10 kommentarer:

koristen sa...

Nå ble jeg VELDIG nysgjerrig på den parfymen! In the library??? Liker bibliotek, inkludert det jeg jobbber i, men LUKTE bibliotek??

Fine, fine sko forresten :-)

Anonym sa...

Fint! Hvilken bok passer som februar tilbehør til dette? :-)

Glamourbibliotekaren sa...

Koristen: Flere mener jo at en av mine mangeårige favoritter, Etros Messe de Minuit, dufter gammelt bibliotek! Jeg har sniffet på In The Library for noen år siden, får prøve den på nytt.

Anonym: Tja, jeg leser Paul Auster, kanskje noe av han? Eller Truman Capote? Eller Scott Fitzgerald? Eller noe fransk! Balzac! George Sand!

Gryda sa...

Hvilken bok man skal lese handler jo litt om man skal lese noe som pleier lengselen etter sommer, eller omfavne den vinteren vi er midt oppe i. Scott Fitzgerald får meg til å tenke på sommerkvelder, drinker og lyst sommertøy. En deilig drøm, men kanskje litt synd å bruke så mange måneder av året på å lengte til det det som kommer? Huff, jeg må nok jobbe litt med min innstilling til vinteren. Februar er veldig lang til å være så kort.

Veldig fint antrekk, forresten!

Synne sa...

Ooh, dette liker jeg! Jeg skulle gjerne luktet litt bibliotek, men det skjer kanskje automatisk når man tilbringer dagene på lesesalen eller hos Deichman? Februar blir en flott mned, jeg føler det på meg!

Glamourbibliotekaren sa...

Gryda: Eller man kan lese noe som ikke er årstidsavhengig, så slipper man å tenke at det er lenge til sommeren.

Synne: Da lukter du garantert bibliotek! haha.

sophie sa...

Hei, så fin collage! Nydelig skjørt (må være ull?), og pen farge på veska frisker opp det hele.

Jeg har ofte lurt på hvordan du lager disse collagene dine, klipper du bilder fra nett og legger i et dokument? Jeg har en MacBook, finnes det noe program for sånt inni den?
Fikk lyst til å vekke til live min kreative side og prøve på det samme.

Jeg følger deg på parfymefronten også, og på LP-fronetn (siste Stevie-album du la ut bilde av har jeg også på LP, bildet på coveret gir meg Moses/ Bibel-assosiasjoner he he)

Ha en fin dag!
Sophie

Anonym sa...

Veldig fine (og gode) sko! Jeg kjøpte dem for tre år siden, og har brukt dem MYE.

Som lesestoff vil jeg anbefale Tor Bomann Larsens Roald Amundsen-biografi. Det er jo 100 år siden Amundsen og co erobret sydpolen, og boka sier også mye interessant om Norge på den tida.

Anonym sa...

"Pinnsvinets eleganse" av Muriel Barbery vil passe perfekt til dette antrekket! :)

Mynte sa...

Utrolig lekkert! Jeg har lyst på alt!

Populære innlegg