fredag, februar 04, 2011

Glamorøs fredag

Riktig god morgen, alle sammen!
Håper dere slipper å brekke armer og bein disse dagene! Gå med stødige sko!

Dagens beste glamoureffekt er Coco Chanel, som forrige fredag. Og jeg tror det må friske blomster inn i mitt hjem i dag. Wieniawskis legende op. 17 toner ut av høyttalerne, og jeg grubler litt på å katalogisere en litt ukjent og interessant Jussi Björling-plate ettersom han fylte hundre denne uka.

Hodet er litt tomt, dere får heller komme med utfyllende rapporter! Og legg igjen parfymerapport her, den som vil.

Ha en fin dag!



29 kommentarer:

Vikarbibliotekaren (tidligere skolebibliotekar) sa...

God morgen! For en herlig fredag! Jeg hørte på Carpenters hele togturen til jobb og elsker det!! Har egentlig aldri hørt så mye på Carpenters før, men i dag var det perfekt musikk og starte dagen med! Ellers er neglene rødlakket og humøret på topp! Selv om det er jobbhelg er det herlig med fredag! God helg!

Blomsterpiken sa...

God helg til den glamorøse!

Fagbibliotekaren sa...

En tung morgen, men snart er det heldigvis helg. Jeg belønner meg selv med en kort arbeidsdag i dag, kjenner det skal bli godt. Så bærer det hjem for litt rydding og vasking før jeg skal flate ut på sofan. I morgen blir det høye hæler, oppsatt hår og lakkert negler på vinkveld med venniner.

Nå skal jeg forsyne meg grovt av kaffekannen og satse på jeg våkner litt.

Riktig god helg!

Mynte sa...

God fredag! Det ble litt morgenstress her i dag. Rakk så vidt toget til jobb. Fant ut at jeg hadde glemt lommeboka, så jeg måtte snu og løpe hjem igjen.

Nå har jeg pynta meg med blå, blomstrete kjole! Alltid deilig med litt ekstra på fredag.

Det blir en del møter og styr i dag, men håper dagen blir fin allikevel!
I morgen blir det ut å se etter karnevalsklær. Barna har plukket ut sine favoritter i lekekatalogen og gleder seg til å se bedre på dem i butikken. Tror de vil være Darth Vader og prinsesse.

Det har allerede blitt to kaffekopper på morgenkvisten, og flere skal det bli.

Hurra for fredag! Ukas fineste dag!

glamouringeniøren sa...

God glamorøs fredag!
Formen adskillig bedre enn forrige uke. Ryggen er nesten slik den skal være og jeg er tilbake i jobb. Stående ved pulten på kontoret jobbes det, så heler er byttet ut med mer komfortable sandaler.

Antrekket er som vanlig, jeans, topp, dressjakke og et stor varmende ullsjal. Duften er Hermes Kelly en Caleche, neglene er bare (får hvile og blir flittig smurt inn med deilig krem).

Rosene i fra forrige uke står fortsatt fine hjemme og i helga er jeg invitert på hyggelig venninemiddag. Ellers fikk jeg ikke mindre enn 3 magasiner i postkassen i går og har flere gode episoder av tv-serier jeg følger liggende klar på opptakeren.

Ha en god helg alle sammen!

Glamoursjefen sa...

God glamorøs fredag til alle!
Enig med Mynte som sier at fredagen er ukas beste dag! :)

Unner meg 5 minutter med litt blogglesning sammen med dagens første kopp med te som i dag er "The du Hammam" fra Les Palais des thes (visstnok deres bestselger), før dagen starter med en lang møterekke.

Sorte høye støvler og klassisk sort antrekk piffet opp med rødt skjerf. Mitt favorittanheng fra Thomas Sabo og perleøredobber pynter opp sammen med en duft av Calvin Kleins "Beauty".

Har forhåpninger om å kunne stikke av litt tidligere i dag for å snikstarte på helgen før huset fylles av ungdom.

God helg til alle!

trine sa...

God morgen!

Jeg sitter klar foran maskinen, med et tomt dokument og en blinkende markør. I dag skal det skrives! Jeg er komfortabelt antrukket i mannens pysjbukse, en myk bomullsgenser fra Paris og tykke ullsokker. Har kaffe i Lille My-koppen, den blir jeg glad av!

I går kjøpte jeg kirsebærgreiner, så gleder meg til de blir springer ut. Mannen har sagt han skal ta helgevasken alene i dag, det er luksus!

Helgen blir rolig med vennemiddag og brettspill.

God helg!

Elisabeth sa...

God morgen fra et vindfylt Røros! Her har vi et 70talls hundespann ute i løypa fra VM (F600) som startet i går, mens vi kl 12 i dag sender ut 230 åttespann for en 400 km sledetur. Begge gruppene kommer i mål på søndag utpå dagen!

Arrangementer som dette betyr gjerne lite soving og mye jobb! Det er det nok her også, men glamouren består f.eks. i at jeg fikk sove en time mer enn antatt/planlagt PLUSS at jeg sov i ei seng, ikke på liggeunderlag. Hurra!

Blant vinterutekledte mennesker har jeg sort strikkekjole, grå strømper og rød/orange/lysegrå fargede strikkastrømper som rekker til kneet. Jeg dufter av Notorious fra RL, har en lypsyl fra BodyShop på leppene og uten at noen vet det har jeg nytt undertøy fra Bravissimo, nyss ankommet. Luksus!

God helg, alle sammen! Det gjelder å komme seg ut litt :-D

Jenny B sa...

God morgon! Idag är jag tacksam över att min arbetsplats bjuder på fredagsfrukost, eftersom min filmjölk frusit till en klump hemma. Så lyxigt med nybakat bröd tillsammans med trevliga kollegor! Jag har en gammal favoritparfym idag, men i övrigt blir den största glamoureffekten att jag INTE går ut ikväll utan stannar hemma och får min skönhetssömn.

Trevlig helg!

Anonym sa...

Fredagsbloggingen din er så fin, og oppmuntrende: ) I dag er det vår - nesten, jeg løper inn på badet og tar på meg litt parfyme...
God helg, du glamorøse: )

Tuva sa...

God glamorøs fredag!

Her er glamoureffektene DKNY pure og ny sort bukse fra Urban Outfitters. Dagen blir effektiv diplomoppgavejobbing om biblioteket som møteplass (flott hyllest i går!). I kveld blir det en liten innvielsesmiddag i det nye redet. Gulrotsuppe er på menyen og 3 fine gjester kommer. Det blir stas! Kjæresten er hjemme og baker brød og forbereder middag - og han har lovet tulipaner. Dessuten ligger mye deilig rødvin hjemme og venter på meg etter en svipptur til København tidligere i uken. Slik luksus!

God helg!

Hermia sa...

Glad fredag! Utanför mitt fönster faller snö, efter några vårliknande dagar. Den nya snön gör gott för skidspåren i skogen! Ser fram emot en lugn helg efter en lugn dag på jobbet, det är skönt det är glamour just nu!

Trevlig helg!

Synne sa...

Aah, fredag igjen! Jeg har skotskrutet foldeskjørt på, og venter på fine Ine som kommer med diggbare scones, og så skal vi drikke te og kaffe og spise scones og lese pensum. Fin, fin fredag. God helg til alle!

Johanne sa...

God formiddag! Plutselig fredag igjen. Selv om dagen startet kriminelt tidlig, grunnet usedvanlig morgenfriskt barn, er fredagsglamourfølelsen intakt. Helgen lover nemlig Berlintur for mannen og meg. Med datter trygt plassert hjemme hos besteforeldre, skal vi nyte lange morgener, rusle i byen på måfå, lese aviser på café, spise god mat og kanskje besøke et galleri eller to. En liten kjæresteferie før vi blir en familie på fire i april.

Om noen har noen snedige Berlintips, mottas disse med takk.

Ønsker alle en strålende helg!

Juristen sa...

Herlige fredag! Også denne uken hadde jeg gleden av TSOs konsert i Olavshallen, hvor dirigenten i kampens hete mistet taktstokken, til allmenn glede:) Jeg overrasker meg selv med rød kjole, i stedenfor grått/svart/hvitt, skummelt høye heler, Chanel-negler, YSL-munn, og gleder meg til helgens lytting til Bach-kantatene, som ankommer i dag. Kakebaking, markatur og middagselskaper dominerer helgen, som vanlig, hvilket er ekstra lystbetont når man har vært lenge borte.

God helg, og koooooos dere:)

Alt godt sa...

God føremiddag! Sola inn kontorvindauga, god te i koppen, sublime balkiss på halsen og kjæresteveke - det er glamour! Kudos til Elisabeth, som klarer å representere eit lekkert strøk av glamour i hundeverda. :-)

I kveld er det sushi og quiz, i morgon skal vi gjere litt dugnadsinnsats, og så har eg høyrt rykte om eit bursdagsselskap. Eg trur det blir ei fin helg. :-) Og det ynskjer eg til alle andre og, og bibliotekaren især.

Anonym sa...

Fredag, i dag, er ny genser, ny musikk og... vel... en ny mann?

Ellers: God kaffe på vei til jobb og et stort smil jeg ikke greier å kvitte meg med. Konsentrasjonsevnen kunne vært bedre, men noen ganger--- :)

Dagens parfyme er passende nok Chance eau fraiche.

Ha en fortryllende helg, alle!

HildeSofie sa...

Fredag og hjemmekontor, hurra! Kom hjem sent i går, så helgevasken må tas i dag - men det står en fin bukett tulipaner på bordet, og arbeidsdagen skal bli svært mye kortere enn dagene tidligere i uken.

Sitter og ser ut på småfuglene som omsider har skjønt at det er mat her, snart skal jeg lage meg en kopp te og vente på en jobbtelefon. I mellomtiden funderer jeg på hva jeg skal lage til middag i kveld, og om det blir rød eller hvit vin til :)

Dagens glamour er Ode á l'amour, antrekket er passe hjemmekontorlaidback, med "boyfriend-jeans" og sort topp. Rundt halsen skjerfet jeg arvet fra mamma, og på føttene hjemmestrikkede (ikke av meg..) sokker med fint mønster.

Helgen byr på litt praktiske gjøremål, men aller mest kvalitetstid med kjæresten, hurra!
En riktig god helg til alle!

Lektorspire sa...

Kofferten er pakka og snart settes kursen mot Frankfurt med Oslo som endeleg mål. Sushi og vin med fine venninner i kveld og vidare tur til verdas beste kusiner i morgon. Etter ein maratonperiode med eksamenar blir dette balsam for sjela.

Ynskjer alle og ein kvar ei nyyyydeleg helg!!

Anaruh sa...

Dagen startet med en skolebolle og kaffe mokka fra Kanel i Sandvika, og en tur innom biblioteket for å låne Stiftelsesloven (ha!).

Nå er jeg vel hjemme og tar en liten forretningslunsj med meg selv og Thé du Hammam fra Le Plais des Thés og nevnte lovverk.

Etterpå skal jeg jgøre litt husarbeid, servere middag til familie + besøk, før besøket tar over styringen og sitter barnevakt for oss i kveld. Deilig!

Den reisende sa...

Uken er tilbragt på de britiske øyer og i dag bærer det endelig hjem igjen. Dagen tilbringes på flyplasser og det eneste glamorøse innslaget er duften som i dag er Lady Vengance. Helgen blir forhåpentlig vis avslappende før det bærer ut på reise igjen neste uke. Jeg planlegger også å få lagt inn en liten treningstur langs Nidelven.

Guro sa...

Når jobben er bare hyggelig, klærne sitter som de skal og da kan man overse at det blåser stikker og strå, og man kan føle seg litt glammy ved tanken på at man kan gå fra jobb litt tidlig og ikke komme tilbake før mandag morgen !!

God helg til Glamourbibliotekaren og selvsagt også alle leserene hennes fra et vindfylt men riktig så fint vestland.

Løvemunn sa...

Første fredag på lenge jeg har hatt tid til å avgi rapport her, det er hverdagsglamour! Overskuddet skyldes at vårt lille barn har sovet en hel natt for første gang på mange måneder. Jeg tør håpe på mer skjønnhetssøvn framover. Lakkerte tånegler i nyansen "Candy Apple", og FlowerbyKenzo Oriental i nakken. I dag tør jeg alt!

God helg til Glamourbibliotekaren og alle rapporteuser (for det er ikke ofte en ser rapporteurer innom)!

wine-fueled narcissism sa...

Så deilig med fredag!

Etter å ha ligget på badegulvet i nesten hele går (omgangssyke, virus...?) var lykken stor når jeg kunne snøre på meg mine brune skoletter og spasere en tur i solskinnet i nabolaget.

Jeg handlet vin til bursdagsfesten jeg skal på i kveld, og hentet et pakke fra mamma på postkontoret. På vei hjem kjøpte jeg deilig juice og brød, som jeg nå koser meg med foran tven. Herlig! Etterpå skal jeg støvsuge og gjøre det pent hjemme, før jeg skal bruke god tid på badet før kveldens festligheter.

God helg! :)

frk. Frydefull sa...

God dag! Sov lengde i dag og ble vekket av jobben som minnet meg på at jeg måtte komme il lunsj! Hurra! Så i dag har jeg blitt feiret med kake - en nydelig en proppet med god sjokolade. Ikke verst å bli feiret fordi man starter permisjon! Ser ut til at jeg slår i hjel resten av dagen på kontoret med nydelige kollegaer. Skulle egentlig hatt vaskedag hjemme med satser på at noen tulipaner på hjemveien kan redde helgefølelsen. God helg!

barnebibliotekaren sa...

God ettermiddag!
En litt hektisk dag på jobb, med skoleklasser på besøk og mye spørsmål rundt omkring. Men har allikevel tatt meg litt tid til å observere at solen skinner der ute, og gir meg litt kriblende vårfornemmelser :-)
Ettermiddagen og kvelden går med til å sende 15-åringen avgårde på tur til Sørlandet og å få 7-åringen trygt i karnevalsparty, men regner med å lande i sofaen med et lite glass vin etter hvert.
I morgen er jeg klar for jentetreff med gode kolleger. Da blir antrekket hakket mer glamorøst enn dagens jobbpregete praktiskhet. Men en liten dusj Chloe øker fredagsglamourfaktoren.
God helg!

Glamourlektoren sa...

Trodde jeg var ganske fin og fjong, men oppdaget etter hvert at jeg har to store hvite flekker på tunikaen - yoghurt? Surmelk? Tipp-Ex? De lot seg ikke fjerne med vann og febrisk gnikking før jeg skulle inn i klasserommet, og man hadde da to valg: Fortelle at ok, man vet at man har store flekker på tunikaen, eller late som ingenting og la elevene synes synd på meg. (Dette er videregående, og de ser ALT, men er høflige..) Vel, jeg valgte å late som ingenting. Trøster meg med at ungdom kan trenge å se at ingen er perfekt.. Nå nyter jeg at det er helg, selv om hus og heim trenger en skikkelig rengjøring før glamourfølelsen kommer. Konsert i kveld der artisten er nær familie, blir koselig! God helg til alle, med eller uten flekker!

frksnupp sa...

Brownies og espresso i lunsjen er mitt glamourøse tilskudd (påskudd?).Dagens parfyme er Daisy fra Marc Jacobs, rosa lepper og nu: daffing under kamelhårspleddet. Roman Holiday står på helgelista over filmer som skal sees. God glamourfredag!

Glamourbibliotekaren sa...

Tusen takk for alle rapporter! God helg!

Populære innlegg