fredag, mars 04, 2011

Glamorøs fredag


God morgen!
Travel dag i dag, men glamouren ivaretas av selveste Chanel no. 5 og røde lepper. Snart er det VM-helg med familie, men først altså: møter og jobb.
Ha en fin dag alle sammen!

33 kommentarer:

Elisabeth sa...

God morgen fra et grått, kaldt og vått Bodø! Været til tross føles dagen glamorøs - jeg startet i ny jobb for noen minutter siden... Woohoho! Sort strikkekjole med hvitt bredt belte, svart og hvite pensko, Chanel i fargen 'Intrigue' på leppene og AmourAmour fra Cacharel på halsen gjør at jeg føler meg akkurat passe glamorøs for dagen og anledningen.

Helga byr på sedvanlige helgesysler, samt avslutning av forrige jobb. Jeg håper på minusgrader så det er litt triveligere ute enn det er akkurat nå! God helg, alle sammen :)

Unknown sa...

God helg! Du har spurt hvem vi er - jeg har fulgt deg nå siden Aftenposten kåret gode logger. Først en sjekk for å se hva som gjør at du er med på denne listen, så fortsatte jeg. Det er veldig rart, for jeg valgte å høre på dine spillelister, radio og kjente fysisk/auditivt? på et savn fra barndommen. Min far var glad i sang, han sang i kor, han hørte på opera på TV så ljomet i huset. Alt dette var lagret i min hukommelse. Jeg har i mitt voksne liv ikke hørt mye på musikk utover P4 og en annen musikk "iskuddet" eller filmmusikk som jeg har likt spesielt godt. Når jeg lyttet til dine valg, kom minnene etter min far og hva han lyttet til tilbake. Jeg kan ikke navn og sånn som du - jeg bare hører, lytter og kjenner. Du har gjenåpnet en gammel verden for meg og det takker jeg deg for. Jeg kommer til å fortsette å følge deg, spesielt for musikken og litteraturen og filmene, og for at jeg liker så utrolig mye av musikken du presenterer oss for. Ønsker deg en god fredag også :-) hilsen maskka

Glamoursangerinnen sa...

God, glamorøs fredag!

Her blir det en tur på treningssenteret først. Har meldt meg på mitt første løp, og da må det jo trenes! Og ute er det utrivelig å løpe for tida.
Etterpå blir det en liten tur på kafè (iført min nye, svarte ullkjole), der jeg også får gjort litt kontorarbeid om jeg er riktig flink. (Takk Gud for internett!)
I tolvtida suser jeg hjem for å se VM-herrestafett på tv, og jeg tenker å nyte at herrene tar gull med tente lys og en stor kopp Pukka te ("Harmonize") i sofakroken.
God fredag og VM-helg alle sammen!

Alt godt sa...

God morgon, bibliotekaren!

(Og god morgon, fine Elisabeth og nye Marianne, hyggeleg med både kjente og nye profilar.)

Eg sit med vått hår i senga i ellevte etasje på Københavnbåten, vi legg til kai om ein time, og kjæresten min er i dusjen. Dette er mi julegåve til han, ein kjærestetur for å vise han mitt København. Dagens duft blir nok mange, vi har allereie hatt ein runde i parfymebutikken på båten, og det blir nok litt sniffing i Køben og, kjenner eg oss rett.

Andre planar for dagen er å vise han butikken til Tage Andersen, kjøpe kakeformer på Kunst og Køkkentøi og drikke afternoon tea på Perch's. Vi kosar oss!

Eg ynskjer alle, og bibliotekaren især, ei fin helg!

Tuva sa...

God glamorøs fredag!

Glamouren startet egentlig i går fordi jeg fra og med i går ettermiddag og frem til søndag har "påskeferie". Den virkelige påsken kolliderer med masteroppgaveinnspurt, så dermed blir påsken tidlig i år. Den tilbringes hjemme hos mamma og pappa, og det har begynt godt med vin, god mat og snop.

I dag fyller min glade, gale, fine bestemor 80 år og jeg skal hjelpe henne med bursdagsfeiringsforberedelser. Resten av helgen skal være lat. Veldig lat.

God helg til alle!

trine sa...

God morgen fra hjemmekontoret. Aner ikke hvordan vær eller temperatur hovedstaden har i dag, men inne er det rolig. Jeg har på pysjbukse og ullsokker, spiller musikk og har deadline kl 16, så her er det bare å taste i vei. Men med fint hjemmekontor, nye påskeliljer i en vase og en kopp te skal jeg klare det.

I helgen skal jeg treffe gode venninner. Det gleder jeg meg til!
Og kanskje får jeg pakke i posten med ny fin vårneglelakk?!

God helg!

Fagbibliotekaren sa...

God morgen! En halvtime eksta på øyet, caffe latte fra United og røde lepper, fredagsglamouren er i gang.
Jeg har fått gode nyheter om stillingen min på jobb, dette skal feirest med middag sammen med min kjære i kveld. I morgen skal jeg på første trilletur med venninne og en liten vakker gutt. Gleder meg! Etter jobb skal jeg trene (tredje gang denne uka, klapp på skulderen til meg). Men først venter katalogisering med VM-sending på øret. Riktig god helg til dere alle.

glamouringeniøren sa...

God glamorøs fredag!
Her har uhyre dårlig vær og leteaksjoner med trist utfall preget de siste dager. Prøver å løfte humøret med litt ekstra fokus på det ytre, hverdags-sminken ble forandret litt på. Fin-øyenskyggen ble tatt frem (Clinique Like Mink for de som liker anbefalninger som jeg ;) ), og en rouge med litt shimmer i motsetning til den vanlige matte. Duften er Hermes Un Jardin Apres la Mousson. Antrekket er litt sommerlig, med en blå og hvitstripete dressjakke og blå jeans. Det store ullsjalet er på selvfølgelig og ullundertøy innerst. Vi har da et par måneder til med vinter her nordpå!

Tulipaner ble kjøpt inn i går kveld og et lys ble tent for han som er gått bort.

Helgen skal brukes til litt dugnad i leiligheten, rydding, maling og diverse. Satser på litt gode dugnadsmiddager også.

God helg alle sammen!

ps: Må bare nevne at selv om det er trist, så har det faktum at over 34 000 mennesker deltok i "Kor e du, Thomas?" arrangementet på facebook, gitt meg troen på menneskeheten tilbake.

Sulvis sa...

Dagens glamoureffekt: Nyvasket hår! Say no more.

GOd helg!w

Jenny B sa...

God morgon! Vi har vackert solsken och milt väder här. För att känna mig extra fin när det är fredag har jag min blå sammetskavaj och mörkblå smycken som är souvenirer från en resa till Helsingfors. Ikväll skall jag på teater! Resten av helgen skall jag träna, läsa och sedan ta det lugnt.

Ha en fin helg!

Hermia Says sa...

God fredag!
Solen fortsätter stråla i Gävle! Ljusröda naglar och kortärmad blus i vitt med svarta broderier är fredagsglamouren!

I helgen blir det kanske skidåkning i spåret och definitivt framför tv med både VM och Vasalopp! Törs jag skriva att jag hoppas att även Sverige lyckats med vallan denna gång? :)

Ha en riktigt fin skidhelg!

Marit sa...

Dagen tilbringes over statistikkbøker. Glamoureffekter kommer etterhvert, i form av kuret hår, neglelakk, fin kjole og café-tur i Oslo med gammel venn og ny hundevalp.

Glamourbibliotekaren sa...

Marianne S: Så hyggelig å høre! Slike tilbakemeldinger blir jeg så glad av, for musikkformidling og -misjonering/pushing er det jeg har drevet med siden jeg var liten, og det er så morsomt når det treffer. Velkommen hit!

Anonym sa...

Dagens glamour: Chance eau fraiche og en "ny" lipgloss jeg fant i roteskuffen.

Ellers er jeg litt seig etter en litt sein - men hyggelig - kveld i går. Det blir trening og selskapeligheter i kveld. Og det samme i morgen. Mye venninneheng dennehelga, men søndagen skal vies til min nye flamme. Good times :)

Ha en strålende helg, alle!

Juristen sa...

God morgen!
Det er ikke glamorøst å skulle i begravelse, men slik er livet (for ordens skyld; inegn nære og kjære, men trist likevel). Antrekket er derfor en sober sort kjole, cardi, perler; med andre ord ordinært kontorantrekk, når jeg tenker etter..

På tross av øsende regn venter flere skiturer; takk for rubbeski, før kakebaking (ingen helg uten kake;)), te, bøker og aviser venter. Dessuten tror jeg en ny Bach-kantatecd venter meg.

Kos dere, og ta vare på hverdagene!

Mariaflyflyfly sa...

God formiddag!
Her har jeg våknet etter tre sykedager, med Acqua di Parma og helsort antrekk.
Har lyst til å bruke lunsjen til å kjøpte en ny leppestift, gjerne i samme fargesjanger som neglelakken Chanel 505.
God helg!
Min skal være en blanding av deiligfredag med tv og kos med familien, oppmåling av skap til nytt kjøkken i nytt hus, passing av søt liten gutt, Kollen og middag hos venner!
Tata :)

HildeSofie sa...

Riktig god morgen!
Så langt i dag har jeg rukket å gå en lang tur, dusjet, jaget nabokatten fra å sitte under treet der fuglematen henger (maken til frekkhet;) og fått unna de faste morgenarbeidsoppgavene mine. Nå er det frokosttid med arme riddere og rørte blåbær (fin måte å bruke opp gammelt brød på!), og ferskpresset juice av blodappelsiner. Eller røde appelsiner, som det vel heter nå...

Dagens antrekk er grå kjole med sort genser inni, og på bordet foran meg står det en bukett roser i flere farger.

Helgen skal brukes til litt jobbing, og kvalitetstid med kjæresten på ettermiddagen.

Ønsker alle en riktig fin helg!

Frøken Desibel sa...

God morgen alle sammen!

Det er endelig fredag, jeg har til meg å være stått opp tidlig hver dag denne uka (mellom halv seks og ti på seks), så det skal bli deilig å få sovet ut.

Dagen i dag startet hardt og brutalt med styrketrening sammen med ei venninne, hvilket gjør det langt mer lystbetont. Har kommet meg på jobb, hentet dagens første kaffekopp og har en hel del prosjekter som venter, før jeg vender nesa sydover og tilbringer helga på hjemstedet med nesten hele familien. Det blir bra! Om jeg bare kan få til en skitur ila helga skal jeg si meg meget godt fornøyd med ukas treningsinnsats.

Ha en fantastisk helg alle sammen:-)

Ina sa...

God helg!

Korrekturlesing med tonefølge av Goldbergvariasjonene, Glenn Gould som spiller (og nynner!)

Parfymen er min kjæres, synes det er koselig å kjenne lukten hans her jeg sitter i ensom majestet på kontoret.

I helgen er det Spellemannfestligheter – og så får jeg kaffe og fastelavnsbolle-gjester på søndag. Hurra!

Epicureatricen sa...

God glamorøs fredag her fra en litt grå og trist København. Dagen blir markert med kjole, armbånd og sølvøyenskygge - parfyme glemte jeg vist. I dag skal jeg på My Fair Lady på det Kongelige Teater og søndag venter fastelavensboller og The King's Speach på kino. Der i mellom har jeg ikke de store planene og det er deilig.

God helg!

koristen sa...

Chanel No 5 her også, men Sensual Elixir-varianten :-) ellers rosalilla cardigan med matchende rosemønstret topp over jeans og boots. Osloværet innbyr ikke akkurat til glamour i klesveien for øyeblikket, jeg vil ha våååår! Helgen blir preget av VM, treff med venninne, husarbeid og innkjøp av noen vakre, vårlige blomster. Også holder jeg på å lese en ny spenningsbok, "Novas krig" av Åsa Schwarz. Alltid spennende med nye navn.

Men først skal det jobbes! God helg til alle :-)

barnebibliotekaren sa...

God formiddag ønskes fra kontoret!
Dagen i dag har fått en god start med bokfrokost på jobb,- deilig å komme til dekket bord og få prate med hyggelige kolleger og dele gode bokopplevelser. Og jammen blir det kake til lunsj også :-)
Antrekket går i bruntoner,- fant en genser innerst i skapet som har vært bortglemt en stund, varm og pen til jeansen. Sølvringer i ørene og en liten sprut med Idole d'Armani kompletterer.
Helgen blir preget av 50-årsdag i familien,- i ettermiddag skal jeg og kjæresten hjelpe til med borddekking og pynting av festlokalet, før det braker løs med festlighetene i morgen kveld. (Etter en formiddag i skranken på jobb, vel å merke...) Jeg gleder meg!
God helg til alle :-)

Marta sa...

Heihei :) I dag må eg berre få sagt kor glad eg er for bloggen din! Glamourbibliotekaren gir meg glimt av kven eg vil vera, kven eg skal bli, og kven eg er; alt på ein gong! Herlege innlegg innan ulike kulturelle og koselege emner, som i tillegg er rett gramatisk... Bloggen din er den einaste eg veitt om som tek opp ting på ein personleg måte utan å bli for personleg. Om det ikkje vert litt for ekstremt å seie det; du er helten min! :D (Og ja; eg er berre ein lita jente på 17...)

namnam sa...

Dagens glamour er helt unik og består av en helt nyfødt liten venn som jeg skal møte for første gang i dag. Dagen i dag begynte for øvrig med at jeg steppet inn og sørget for at storesøstrene kom seg til barnehagen. De var veldig morsomme og opprømte over den helt nye lillebroren. Fint!
Den ytre glamouren er det lite å si om, men den innvendige rekker langt i dag.

God glamorøs fredag til alle!

Britt Åse sa...

Goddagen! Fridag på en fredag, fæl på håret og iført nattkjole. Ute er verden hvit og blå og solhamret, og det er deeeeilig :D Min kjære har måket kjøkkenterrassen, og nå skal jeg på med litt mer klær, solfaktor i fjeset, og ut for å supe friskluft og vit.D
Meny: sterk kaffe og eple.
Duft: en anelse patchouly leaves i nakken.
God helg, alle sammen!

Ine sa...

God fredag formiddag! Jeg startet dagen med frokost på kafé med ei god venninne - veldig fint. Etterpå tuslet jeg en tur på Grünerløkka, og snart skal jeg gyve løs på dagens lesing. Fint å studere hjemme på en fredag! Fra frokostkaféen fikk jeg med meg en pose nymalt kaffe, så det blir nok snart en kopp til. God helg, alle sammen!

S sa...

Er egentlig sliten, matt og helt uten energi, men nyter små glimt av blå himmel utenfor. Ellers er det godt med en rolig fredag på jobb, og jeg forsøker rydde og ordne litt her. Har et møte igjen i dag, og så blir det helg med hyggelig bursdagsbesøk hos en kjær tante. Har ellers avlyst mange andre planer, og fokuserer på å lade batteriene.

God helg til alle!

Synne sa...

God fredag til alle! Her er fredagsfølelsen på plass, men jeg har en franskinnlevering å få unna, så helgen begynner først når den er ferdig. Jeg spiste kaféfrokost med fine Ine i dag, som har kommentert litt ovenfor meg! Alltid en flott start på dagen! Ellers har jeg skjørt på, og så har jeg visst fått krøller av luftfuktigheten. God helg!

selskapsdamen sa...

God fredag, og jeg er helt enig VM følelsen er på plass med rød chanel leppestift. Det er helt klart flere tilskuere under Vm som behøver "glamourtips"! God helg

Hotellgjesten sa...

Etter nok en hektisk uke hjemmefra er det deilig med fredagsfri. Dagens glamorøse høydepunkt må nok være å sove til det ikke var mer trøtthet igjen. Ellers regner det her i byen og dagen tilbringes innendørs med huslige sysler, avslått telefon og total avslapning. Husantrekket er helsvart, duften er Un Bois Vanille og ansiktet er bart.

Line sa...

God fredag. Arbeidsdagen nærmer seg slutten. Snart skal jeg skifte fra kjole til boblebukse før jeg går til bussen via butikkene i sentrum. etterpå skal jeg gå tre kilometer hjem, før jeg skifter tilbake til litt mere glamorøse klær. men det er fint å gå, og kjenne helgefølelsen krype enda nærmere. Helga skal brukes til å gjøre ferdig to små venninnegaver som skal sendes i posten en av de nærmeste dagene. Ellers blir det tid med familien og med en kjær venn på skype. Jeg gleder meg mest til det.
God helgg til alle, og mest til glamourbibliotekaren

Glamourbibliotekaren sa...

Takk for alle rapporter! Ha ei god helg, alle sammen!

Og Marta: Så fint du skriver! Det varmer et glamourbibliotekarhjerte. Jeg er egentlig 17 jeg også, på mange måter. Jeg vet i allefall AKKURAT hvordan jeg hadde det da jeg var 17. Musikk og dufter framkaller følelsen! Og jeg har ikke forandret meg i særlig grad egentlig. Heng med videre, er du snill!

Anna sa...

Diors Miss Chéri og Stan Getz- "Here's that rainy day" på hodetelefonene. Det regner i Bergen, som alltid.

Selv er jeg ikke sportsfan, men håper på en uforglemmelig VM helg for alle store og små entusiaster :)

Populære innlegg