fredag, mars 11, 2011

Glamorøs fredag


Glamorøs fredag er her igjen! Herlig!
Hvis jeg var dere, ville jeg gått i operaen på søndag for å høre en recital med den amerikanske barytonen Thomas Hampson. Han har akkurat gitt ut ny plate med Mahler-lieder, og noen av disse skal han synge. Jeg har ikke anledning til å gå, så jeg håper noen av dere tar min plass!
Ha en riktig god helg alle sammen!

32 kommentarer:

Mynte sa...

God helg!

I dag skinte sola da jeg gikk ut av døra hjemme. Herlig! Jeg har pynta meg i blå og hvit kjole. I ettermiddag blir det taco hos svigers, før jeg slenger meg i sofaen og koser meg med gullrekka på tv.
I morgen reiser vi til familien på landet for å feire søsters bursdag. Dette ser ut til å bli en fin helg.

Datteren min ville ha ring og klipsøredobber i barnehagen i dag. Ville pynte seg på fredag!

Synne sa...

Fredag igjen, huhei! Jeg skal starte dagen på hovedstadens nyåpnede tehus, sammen med en god venninne og en stor kanne flytende lykke. Så blir det Mammutshopping, rardioredigering og bursdagsfest. Hurra! Skjørt, nykuret hår og gull i ørene blir dagens øvrige glamoureffekter! God helg til alle!

Fagbibliotekaren sa...

God fredag!
Frokost med gårsdagens hjemmebakte rundstykker og en sterk kaffe, mmmm. Jeg har husket både ring, ørepynt, armebånd og klokke i dag. Men neglelakken gikk i glemmeboken i går, men det kan fort ordnes i løpet av helgen. Føler meg fin etter en uke med god trening, utrolig hvor lite som skal til for selvtilliten!
I kveld skal jeg pleie min influensasyke kjæreste med nydelige pasta gorgonzola og litt rødvin. I morgen skal jeg tilbringe dagen med vennine og hennes konstant glade sønn på 2 år. Hva gir vel mer energi enn en slik liten gutt?
Nå venter kaffe, radio og finpussing av foredrag som skal holdes neste mandag (gulp!).
Riktig god helg til dere alle.

Anonym sa...

Nyvasket hus og en helg helt uten faste planer, det er fredagsglamour nok for meg.

glamouringeniøren sa...

God glamorøs fredag!

Solen skinner, jeg så antydningen av en hestehov kjempe seg frem inntil en husvegg og lønna er kommet inn på konto. Glamour så det holder!

Topper det hele med take-away kaffe, litt sløsurfing på kontoret. Ikledd mørkeblå jeans, blå og hvit-stripet topp og beige dressjakke. Stort brunt skjerf rundt halsen. Sveisen ble det schwung over i dag, duften Estee Lauder Bronze Goddess, sminken som vanlig.

God helg alle sammen!

Anonym sa...

I anledning våren (åjadda, den er her selvom det n-e-s-t-e-n ikke synes) har jeg dusjet med med cherry blossom-duft fra L'Occitane. Den har jeg ikke brukt siden september, så det kjennes friskt og fint :) Eller består glamouren av kashmir, som Synne, nykuret hår, og en kort dag på jobb. Jeg skal nemlig på utenbys venninnebesøk i kveld og det er stas.

Resten av helga skal jeg jobbe og henge med han nye. Yay!

God helg, alle :)

Anonym sa...

Glamouren hos meg består av Magnolia Nobile fra Aqua di Parma. Etterpå skal jeg hjem til nyvaska hus og en rolig kveld med strikketøy og et glass rødvin. God helg!

Frøken Desibel sa...

Hvorvidt det blir en glamorøs dag gjenstår å se. Har trent på morgenen, tatt på meg skjørt og litt Eau d'Italie (post-treningsparfyme). Samt blomster i håret, så starten er i hvertfall god. Har et prosjekt som plager meg, så får prøve å løse det i løpet av dagen.

I kveld blir det bursdagsfest for venninne, som jeg bakte Oreokake og biscotti til i går kveld. Det må jo bare bli bra, selv om jeg tror jeg skal begrense inntaket litt for å unngå sugar hangover. I morgen skal jeg spille i et bryllup før helgen ligger lang og tom foran meg. Finner nok på noe læll:)

Ha en fantastisk helg alle sammen:)

Glam-mamma sa...

God glamorøs fredag.

Her er det glamor i form av en baby som sover en dupp på morningen mens mamma tar en kaffekopp og sjekker Glamourbibliotekaren:-)

I dag blir det shoppingtur når mannen er ferdig på jobb (tidlig). Da har mor tenkt å trekke i kjole og pynte seg litt. Blir så mye morsommmere å bevege seg uten for huset når man føler man har gjort noe i forhold til kropp og klær. Ikke altid lett å være fresh når man går hjemme med en liten stjerne:-) I morgen kommer det kaffebesøk som vil se på stjerna vår. Det blir kos. Ellers blir det avslapping og kos med mannen og babyen denne helga og:-)

God helg til alle, og Glamourbibliotekaren i sær.

Anonym sa...

Stripete genser, rødt bånd i håret og rød ring, samt Filippa-jeans og nye fantastiske Jeffrey Campbell-støvletter her. Parfyme: Lovely. I ettermiddag blir det et etterlengtet frisørbesøk, og i morgen en helaften med venninner - middag, film og drinker. Hurra!

Anonym sa...

God morgen og ekstra glamourøs fredag!
Dagen begynte fortreffelig med oppmøte kl. 07.15 hjemme hos en kollega som fyller 60 i dag. Vakker soloppgang, havbleike og morgenbad blant isflak og ærfugl. Lufttemperaturen var -4. Etterpå gikk ferden til en kafé med frokostservering for 5 damer i sin beste alder. Kaféverten spilte gitar fremførte en nydelig og vár sang til ære for bursdagsbarnet. Denne dagen kommer jeg til å huske lenge.
Hegepege

S sa...

Glamorøs fredag er i gang, og så langt har den vært god! ;-) Har en god følelse i kroppen i dag etter ei økt med yoga i går, og neglelakken fra Essie sitter fortsatt. Dessuten skinner sola her nord, og det er virkelig etterlengtet etter måneder i mørke.

God helg!

Mariaflyflyfly sa...

Vidunderlig bilde av Audrey!!

I dag sprutet jeg på ett par små dunster med Aqcua di Parma, tok på meg sort genser med puffermer og trekvart lengde på ermene, ullskjørt fra Uttam London (sort og gammelrosa), sort strømpis og sorte skinnstøvletter a la 50tall. Håret, dvs krøllene, har fritt utløp (og må snart friskes opp hos frisøren)og jeg føler meg uthvilt. Digg!
I dag, etter jobb, står håndverkermøte på tapetet,- før beskuelse av vakre skiferfliser og finning av baderack. Vin, god mat og gullrekka med kjærst og bikkja på kvelden, mistenker jeg.
Hæppi helg! :)

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag! Jeg befinner meg langt inni ødemarka som kennelvakt for noen som er enda lenger nord og skal kjøre Finnmarksløpet (starter i morgen!), og da ligger det ikke mye glamour i hva man har på seg av klær... Jeans og hoodie passer fint til å ivareta to voksne huskyer, tre valper, en australterrier og min egen valp (som er bror til de tre andre)!

Men på badet ble det tid til å ta på seg Musque Nomade fra Annick Goutal på halsen og en god lypsyl på boks fra BodyShop (julegave!). Leppestift og mascara dropper jeg i dag! Ute er det glitrende sol fra nesten skyfri himmel, jeg tror det er påskeværet som viser seg allerede. Hurra!

Etter noen timers intens jobbing skal jeg ta de fire valpene med meg ut en liten tur, ned til Vatnvatnet kanskje, så de får herja fra seg litt. Helga byr på samme blanding av jobb og hundekos denne uka - jeg gleder meg stort :)

God helg, alle sammen!

Juristen sa...

God formiddag!

En liten pause mellom møtene benyttes til en etterlengtet tekopp og stjålen sjekk av denne bloggen. Jeg er strålende fornøyd med ny, rosa kjole og ny Serge Lutens-parfyme, men gleder meg likefullt til å bytte ut mitt klassiske juristantrekk med skisko og kondomdress. Nysnø i løypene borger for fabelaktige forhold denne helgen også! I tillegg skal jeg myse med Haugtussa, gulrotkake, mer te, Schumann og verdens søteste hund:) Herlige helg.

Kos dere, alle sammen!

koristen sa...

Kontordagen startet med kaffe og muffin, nam :-) livet er litt stressende for tiden, men det hjelper med fint hår og Elizabeth Arden Green Tea bak ørene. Den er vårduften min, og jeg har også bestemt meg for at nå ER det vår uansett hvordan det ser ut utenfor!

Og til uka vet jeg at det skjer mange morsomme sangrelaterte ting :-)

God helg til glamourbibliotekaren og alle andre :-)

Glamoursangerinnen sa...

Fredag og fri! Dagens øvingsøkt utgår pga litt sår hals som bør ha hvile. Skal heller unne meg ett eller to nye klesplagg i dag og setter straks kurs for byen i ført smale, blå jeans, høyhalset ullgenser, sølvroser i ørene og Elizabeth Ardens "Sunflower" bak øret (må jo feire våren som er på vei!)

God helg!

frksnupp sa...

God glamourfredag! Her er dagens glamorøse innslag nye Acne-bukser, ny topp og brownies med kakao FØR lunsj. Godt det er helg!

Frøken Hamilton sa...

Hei!

Gìo fra Armani bak ørene. Ellers satser jeg på lite øyesminke idag, og heller markerte bryn og mye naturlig glød. Det ble fint :)

God helg til alle fine bloggere der ute :)

Line sa...

Glamouren i troms er at jeg er ferdig med ukesprosjektet i biblioteket som jeg la til vinterferie-uka i nord. Ingen lærere eller elever har verken vært hindret eller til hinder i uka som gikk og nå tat jeg tre og en halv time vinterferie med å slutte klokken tolv. Sola skinner, himmelen er blå og det blir sikkert en flott helg.

Ha det kjempeflott alle sammen

Iben sa...

Endelig fredag og helgen starter når jeg skal møte en venninne til en kaffekopp kl 14 - etterfulgt av etterlengted frisørtime kl 16. Tror jeg skal unne meg en kur i dag, i tillegg skal jeg klippe ganske så mye tror jeg... Lei av lange kjafser... Iom at barna skal få velge mistenker jeg at Gullrekka må vike til fordel for Norske talenter på TV2... ja, ja. I morgen blir det herlig 40 årslag med gode venner. I tillegg til ny sveis skal Chanels nye Black pearl på neglene. Kjolen finner jeg i skapet et sted. Glamourhelg til fulle altså! God helg alle sammen!

Glamoursjefen sa...

Alltid herlig med glamorøs fredag!

Det blir ikke Operaen på meg på søndag, men ser frem til en god helg og har billetter til Beethovens 8 symfoni i lomma som skal nytes med min kjære. Nå skal bare en del jobbting unnagjøres før jeg hadde tenkt å ta en litt tidligere helg enn vanlig.

God glamorøs helg til dere alle!

Alt godt sa...

God morgon! Eg er ferdig med første møte, sit eigentleg i møte Nr 2, og etter lunch syklar eg opp til Ullevål for å gje blod.

Dagens glamour består i eau de tarocco frå diptyque, samt svart topp og strikkejakke med lyse jeans og svarte boots. Når eg kjem heim i ettermiddag har eg nyskurt hus for meg sjølv, kjæresten har jobbvakt, femtenåringen skal opptre på ukm og tolvåringen er hos ein kompis. Deilig! Eg skal kjøpe blomster til meg sjølv og nikose meg.

Eg ynskjer alle, og bibliotekaren især, ei fredeleg helg!

Emma sa...

I ettermiddag skal jeg bare vaske huset, og så venter den roligste helgen på mange måneder og det skal bli godt! Mange hyggelige gjøremål på "kan"-lista men ingen på "må"-lista. Kanskje skal jeg endelig få testet ut den nye symaskinen min, og tatt meg en skitur. Litt hjemmelaget pizza, rødvin og tulipaner vanker det nok også. God helg!

Tuva sa...

God glamorøs fredag!

Dagen startet med en særdeles vellykket masteroppgave-presentasjon og det er jo en deilig avslutning på uka! I dag blir det mer skole, trening, husvask og venninnebesøk. I morgen jobb og vinkveld med venninner i det nye redet, og søndag blir nok en kombinasjon av jobb og skole. En effektiv og trivelig helg! Glamouren består av en lekker rosering og vårlig stripete t-skjorte. Også skal jeg spandere på meg en tulipanbukett etterpå!

God helg!

HildeSofie sa...

Woho! Helg!
Det har gått i ett frem til nå, men snart skal jeg sette meg på toget hjem til Toten. Helgen er foreløpig helt uten planer, og det føles svært godt. Gjetter på film, noen turer ut, god mat og godt selskap.

Dagens antrekk er sorte jeans og sort og gråstripete topp over en sort singlet. Høye vinterstøvletter og litt sølv i ørene og rundt håndleddet gjør susen.

En riktig god helg til alle glamorøse!

Hermia Says sa...

En kort lunchpromenad i solsken med en cappucino i handen är fredagsglamour! Inspirerad av Fagbibliotekaren bjuder jag min make på pasta med gorgonzola när han kommer hem ikväll efter att ha varit på jobbbesök i Oslo. Det blir fint!
Trevlig helg!

Jenny B sa...

Jag är litet trött efter en FANTASTISK tjejmiddag på fina restaurang Gondolen igår. Då är bästa boten att klä sig snyggt, så att man åtminstone ser smart ut. Jag har röda läppar och en mörkblå manchesterkavaj med ärmlappar till mina smala jeans.

Ikväll skall jag på teater, och imorgon skall jag på konsert. Jag ser fram emot båda jättemycket! Men innan dess skall jag jobba och undersöka spännande saker i programmet vi utvecklar.

Trevlig helg!

Epicureatricen sa...

God ettermidag fra et vær-messig noe turbulent København. I løpet av formiddagen har vi både hatt hagl, snø og regn og nå skinner solen fra skifri himmel. Snart går turen til Wien hvor jeg satser på litt mer vår enn her (har i hvert fall funnet frem både trenchcoat og solbriller). Har aldri vært i Wien før, men har hørt at de har mange, fantastiske kaker så det lover jo bra. Inn til da blir Glamorøs Fredag markert med topp med palietter, min nye creme blush fra YSL og Armani Mania.

God helg!

¤Kari¤ sa...

God fredag!

Min første fredagsfri på lenge! Helgevasken unnagjorde jeg igår slik at fredagen skulle stå helt fritt for gjøremål.

Våknet grytidlig av to sultne ekorn som hastet forbi soveromsvinduet mitt og bort til fuglebrettet. (Herved omdøpt til ekornbrettet.) Stod opp og laget frokost og niste til min bedre halvdel som skulle på jobb , hørte på radio , tok teen og frokosten med meg tilbake til senga og satte meg til å lese en god bok.

Dro senere avsted til byens bibliotek og kom ut der i fra med noen godbiter under armen.

Kvelden skal tilbringes i sofaen med sin kjære og en haug med hjemmelagde kanelboller. Antrekket er uformellt og nytt på nytt og en film fra biblioteket skal stå for underholdningen.

O`hellige fredag!

Britt Åse sa...

Stille hjemmekveld helt alene for en gangs skyld, etter slitsom&morsom uke på jobb. Håret er IKKE nyvasket, og antrekket er krøllete pysj, men livet er herlig, og innsiden av hodet stille og tilfreds. Og så har jeg roser, tulipaner, godt glass rødvin samt en stabel parfymeprøver på bordet :D

Alt godt sa...

Eg gløymde å sei at eg er nysgjerrig på kva som er hovudstadens nyåpna tehus, Synne! Har eit tehus gått meg hus forbi, så og seie?

Populære innlegg