torsdag, mars 10, 2011

Nydelig



Dette er noe av det fineste jeg har sett på veldig, veldig lenge. Barnebarn finner en stor samling fargedias fra 30-40-50-tallet etter sin fotoglade bestefar, og scanner dem til glede for oss alle. Hvilken dokumentasjon i farger! Estetikken! Oslo-bilder, hus og biler, små søte barn, menn med hatt og frakk, trikken på Stortorvet, ung bestemor i solbriller ved Gardasjøen, Skansen restaurant... Jeg blir helt varm i hjertet.




9 kommentarer:

Fies notiser sa...

WOW - jeg blir het jeg også :-)

Bringebær sa...

Å, så nydelig å se på familiebilder når man ikke kjenner noen! Da blir det vakre synlig og man roter seg ikke bort i alle relasjonene...Takk for tips!

Henrikka sa...

Fantastisk! Jeg liker særlig ung bestemor på fjelltur i Italia i 1938 i et turantrekk jeg skulle ønske vi kunne gått med i dag også uten å bli sett rart på! Beksemstøvler, hvitt skjørt/kjole(?), bolerojakke med litt "folklore-aktige" border og matchende beret. Sukk!

Synne sa...

Ihi! Så mye sjarmerende, på en sånn ekte og ordinær måte. Ganske morsomt at alle verdens hipstere jobber for å etterlingne look'en til slike bilder! Kjempekoselig, takk for tipset!

Akeleiedamen sa...

Jeg er lamslått! Utrolig vakre bilder, stemning, lys...VAKKERT! Og jeg vil også snart sitte på en kai igjen og vifte med tærne og få sol på leggen;)

Anonym sa...

Det er jo min farfars brors bilder :)
Farfar er han med pipa på et av portrettene. Et eller flere av disse skal jeg forstørre opp og ha på veggen over sofaen. Må purre litt på det.

Vivi

Katrine sa...

Guri malla. Kunne ønske meg halvparten av disse på veggen, jeg. Nydelig!

Ane sa...

Nydelig.) Tusen takk for en flott blog - hver gang jeg jeg er innom blir jeg i godt humør og insirert:) vil tipse deg om en flott blog jeg nylig kom over, og som jeg er ganske sikker på at du vil like: http://www.finelittleday.com/ Her blir man også inspirert! Ha en fin helg!

Glamourbibliotekaren sa...

Takk for tipset!

Populære innlegg