tirsdag, mars 22, 2011

The Graduate (1967)











Her en kveld så vi The Graduate igjen. Jeg tror det er over 15 år siden sist jeg så den. En strålende film som bør ses oftere, og Dustin Hoffman er så søt!!

Soundtracket i seg selv er grunn nok til å se den; Simon & Garfunkel passer perfekt til tidsånden og stemningen.

8 kommentarer:

Synne sa...

Oi, så ung! Jeg tror nesten jeg hadde hatt problemer med å kjenne ham igjen om jeg ikke hadde fått fortalt hvem det var! Denne må jeg sjekke ut.

Glamourbibliotekaren sa...

Han var faktisk 30.. men spilte 21. Anne Bancroft som spilte hans mye eldre romanse, var 36 da filmen ble innspilt - og skulle nok være i starten av 40-årene.

Glamourbibliotekaren sa...

Til info: på norsk heter den altså "Manndomsprøven", selv om jeg til stadighet kaller den "Ungkarskvinnen" (!!). (Dustin er søt, men noen kvinne er han dog ikke)

fru Storlien sa...

Den er fin, både filmen og musikken. Jeg hørte den på radioen i dag, og tenkte jeg burde sett filmen på nytt...Du har forresten fått en award av meg, selv om jeg er dårlig på å kommentere her er jeg stadig innom og leser og hygger meg med dine fine betraktninger.

Annasui sa...

Dette har ikkje mykje med The Graduate å gjere, men har du sett Hiroshima Mon Amour? Om so, kva du syntes om han?

Glamourbibliotekaren sa...

Fru Storlien: Takk for award, så hyggelig!

AnnaSui: Nei, det har jeg ikke. Fin?

Jenny B sa...

The Graduate är toppen! Så härligt att ta en filmkväll och se en klassiker.

Annasui sa...

Ja, det synast eg. Sart historie, ikkje ein du sjår om du ikkje vil ha full fokus på filmen. Handlar om minnar om kjærleik og nærleik. Litt film nouveau preg. Gje han ein sjangse sjølv om du er skeptisk, kan hende du lik han. Om du velgar å sjå han, fortell meg gjerne kva du synast om han. Er litt nyfiken om den kan passe smaken din. http://www.imdb.com/title/tt0052893/

Populære innlegg