søndag, april 10, 2011

Dette har jeg aldri opplevd før:

Å se hestehov, blåveis OG hvitveis for første gang samme helg! Førstnevnte er sen, sistnevnte tidlig! Jeg borrer nesa nedi og inhalerer dypt, akkompagnert av intens fuglesang i skogen. Vår.

10 kommentarer:

selskapsdamen sa...

Vakkert, nå er våren her og vi kan pynte med alt det vakre vi finner i naturen!

Lise B sa...

Så flott en bukett, ja endelig er våren her. Men å bore nesen dypt må jeg la være, da nyser jeg :)

sol sa...

Hoisann - det er mer sjeldent, så nyyydelig! Iler forresten til med et dementi i f.t. kommentar i går: Her midt i landet HAR også blåveisen kommet! Plukket en vidunderlig samling blå lykke borti berga i dag:-)

~SerendipityCat~ sa...

Veldig vakkert!! :-)

Anonym sa...

Fine blomster, men skal man ikke prøve å unngå å plukke blåveis? Så kan flere nyte denne fine blomsten...

Hermia Says sa...

Härligt! Våren är här!!

Anonym sa...

Du må ikke plukke blåveisen:(

Anne (Moseplassen) sa...

Det er jo ekstremt intens vår nå både i Oslo og Nesodden. Jeg ble så overrakset i dag når jeg så hvitveisknopper inntil husveggen atte. Krokus og hvitveis blomstret jammen likt! Blåveisen og hestehoven er også i blomst. Uvanlig at det skjer samtidig ja.

hurra for vår :)

sol sa...

Å plukke blåveis er ikke noe problem, det er røttene man ikke skal ta med. Spørs selvsagt litt hvor man plukker, om det er på steder hvor mange ferdes - da blir det jo fort skrint. Her på bygda er ikke dét noe problem...det er som et blått hav i alle sørhellinger nå, etter noen dager med opp i fjorten varmegrader. :-)

Glamourbibliotekaren sa...

Sol har rett - blåveisen er ikke fredet, men man skal selvfølgelig ikke røske opp røttene. Her jeg bor er det mer blåveis enn jeg har sett før i hele mitt liv, tusener på tusener, et blått teppe så langt øyet rekker. Hadde blomsten vært fredet, hadde jeg selvfølgelig ikke plukket den!

Populære innlegg