fredag, mai 06, 2011

Glamorøs fredag

God morgen!Endelig helg igjen, jeg gleder meg! Hageliv!

På vei til jobb ble jeg overrumplet av synet av en gigantisk rosa blomstrende magnolia. De er virkelig til å miste pusten av nå. Må ta med kamera på mandag.

Glamoureffekter, foruten en syngende svarttrost, er dagens duft: nostalgikeren Anaïs Anaïs. Samt intenst korallrosa negler.


Ha en fin fredag alle sammen! Her har dere en Quincy Jones-klassiker fra 90-tallet - "You put a move on my heart" med Tamia.24 kommentarer:

glamouringeniøren sa...

God glamorøs fredag!

Glamourfølelsen var på topp da jeg i rufsete-sove-hår kunne hente Morgenbladet og DN utenfor døren. Åh, Oslo-livet altså!

Sovner til fuglekvitter og våkner til fuglekvitter. Har et kirsebær-tre som blomstrer så fint utenfor soveromsvinduet og sola vil liksom aldri slutte å skinne på balkongen.

I dag har min beste vennine bursdag, jeg har knallrosa negler i hennes anledning.

På toppen av det hele får jeg levert en etterlengtet sofa i ettermiddag, har ikke hatt sofa på en måned. Gjett om det skal veksles mellom balkong-sløving og sofa-sløving i helga!

Samt dugnad i morgen i borettslaget, gleder meg. Alle naboene er så hyggelige :)

God helg alle sammen!

Lektorspire sa...

Studenten er oppe i lysinga for å føre siste hand på bachelorgraden. Puh! Det er framleis ikkje gått opp for meg at i ettermiddag er eg ferdig. Ei særs glamorøs kjensle kjem nok krypande etter kvart.

Difor er habitten framleis særs uglamorøs, men skal love at det kjem til å ta seg opp utover dagen! Då ventar dusj, kjole og heilt sikkert eit glas vin for å feire bragda.

Ha ei strålande helg alle saman!

Anonym sa...

God start med svarttrostsang på vei til trikk. Ellers duftende av Annick Goutals Eau d'Hadrien.
God helg til alle glamorøse lesere

Tuva sa...

God glamorøs fredag!

Årets beste fredag. Masteroppgaven leveres kl 14. Jeg hentet en stabel med rapporter hos trykkeriet i går, og de er SÅ FINE, så de er kanskje dagens beste glamoureffekter. Etter levering blir det grill og øl på en balkong i Vika. Og i kveld kommer utenlandsstuderende kjæreste hjem for første gang siden februar. Hurra!

Helgen skal brukes til avslapping etter en heftig innspurt. Bondens marked i Bogstadveien i morgen, samt mitt første tredveårslag, det skal bli fint!

God helg til alle!

U9 sa...

Tidlig på jobb i godværet (selv om værmeldinga stadig forteller oss at det regner eller sner!) Glamourfølelsen bæres av nye, røde sko som jeg stadig må gløtte ned på. Nypressa kaffe i kontorkruset med stor, gul blomst, og i helga blir det hagearbeid, Hurra. God helg til alle.

Alt godt sa...

God morgon!

Dette har vore ei travel veke, kjæresten har flytta inn med dobbelt så mange bøker, cd-ar og t-skjorter som meg, så det har vore ei utfordring å få alt på plass. Men no er vi nokolunde i rute, bortsett frå at vi må gjere ein ny prioriteringsrunde i bokhyllene før vi kan seie oss ferdige.

Uansett er det ufatteleg glamorøst å vere sambuar med verdas finaste kjæreste, som ser meg, gledar meg og løftar meg opp og fram.

Dagens glamour består av nyvaska korte sommarjeans som er henta ned frå loftet, samt strikka bomullsgenser. Dagens duft er Magnolia Nobile, ei noko nær perfekt vårduft for meg.

I morgon er det korseminar, og seminaret endar heime hos meg og går over i eit matseminar, der vi skal spise resultatet. Det må eg førebu i kveld, for det er eg som har ansvaret for matdelen av undervisninga. Stas!

Eg ynskjer alle, og bibliotekaren især, ei fin helg!

Fagbibliotekaren sa...

God morgen!

Her hadde mange dyktige damer vært innom tidlig, gratulerer med både bachelorgrad og mastergrad. Dere er flinke!

Jeg har helt ny duft i dag, Versace por femme. Definitivt en ny favoritt. Ellers byr helgen på bursdagsfest, så i kveld må det vaskes og bakes. Men det blir bare koselig.

Jeg har drømt meg bort i glamourbibliotekarens innlegg om bryllpsreisen til Italia. Så uendelig vakkert!

Riktig god helg!

Britt Åse sa...

God morgen! Står på farten til kosefagmøte i nabobyen, og etterpå er det hjemmekontor.
Fornøyd med meg selv pga gårsdagens vellykkede joggetur og nystelte negler med etterhvert supre neglebånd, og været er flott.
Ingen planer for helga. Deilig! Det blir sikkert både vin, strikketøy og haging, ikke nødvendigvis i den rekkefølgen.
Antrekk: caprijeans og stor ruteskjorte + komfy sko, og duften er Serge Lutens' appelsinduft.
God fredag og helg til alle, Glambibl.i særdeleshet :D

HildeSofie sa...

Riktig god glamorøs fredag morgen!

Mine gratulasjoner til dere som leverer bachelor- og masteroppgaver i disse dager - jeg, som er en halvstudert røver som neppe noen gang fullfører, bøyer meg i støvet! Og gratulerer med samboer, Alt Godt - jeg gleder meg med deg, det er jo noe av det fineste som finnes!

På hjemmekontoret er det rolig, jeg har tente lys foran meg, og en bukett nydelige duftende liljer ivaretar glamouren. Ellers er formen snufsende, med en kombinasjon av forkjølelse og lett reaksjon på alt pollenet som farer rundt om dagen. Glad jeg ikke har skikkelig allergi!

Helgen skal brukes til kjærestetid, og så skal vi omsider flytte inn på det ordentlige hjemmekontoret vårt, over garasjen. Arbeidsbord og stoler ble hentet tidligere i uken, og jeg gleder meg uendelig mye til å kunne gå "ut" på jobb, men fortsatt være hjemme :)

Og litt haging blir det nok også, det er stadig nye ting å oppdage når man kjøpte hus like før jul!

En riktig god helg til alle!

Anaruh sa...

Marineblå kjole med polkadotter, pen make-up, god tid om morgenen og frokost med scone og friskpresset juice på kafé.

I helgen skal jeg på teater (Karius og Baktus!), se film med mannen min og jobbe litt i hagen.

Ønsker alle en deilig helg!

trine sa...

Gratulerer med bachelor- og mastergrader i boks! Jeg leverer master i slutten av mai, og drømmer om å stå med bunken fra trykkeriet.
Heldigvis er jeg i rute, så fredagen blir en kort arbeidsdag foran maskinen. Deretter skal det plantes i verandakassa og ryddes i leiligheten. I morgen skal vi ha stor vennebrunsj her, og jeg gleder meg til å samle mange fine mennesker rundt frokostbordet.
Skal legge på rosa neglelakk og litt enkel sminke, så skal jeg kjøpe en cortado før jeg begynner å skrive.

Radio Glamourbibliotekaren er dagens soundtrack til arbeidet, takk for at du lager lister i Spotify til oss!

God helg, alle sammen!

barnebibliotekaren sa...

God fredag!
Morgenmøter og forestående jobbehelg gjør at avslapningsfaktoren er noe redusert, men vårens fremmarsj hjelper godt på humøret og glamourfølelsen :-)
Antrekket er jeans og genser, diamanter i ørene og dagens duft er min nyinnkjøpte Flower Bomb fra Viktor & Rolf.
God helg til alle, bibliotekaren især, og gratulerer til AltGodt med ny sivilstatus! Kjærligheten ruler,- big time!

Elisabeth sa...

God glamourfredag fra et solfylt Bodø med bare slørskyer her og der! Fantastisk fin morgen i fjerde etasje!

Glamourfølelsen i dag er ivaretatt av Max Factor på vippene og Au The Vert fra Bvlgari på halsen; ellers ganske standard jobbantrekk. Når jeg kommer hjem blir det lang tur i marka med den firbeinte for å rekognosere et par fiskevann, deretter blir det trivelig kveld med god mat hos fine venner oppi bakken - sikkert til uti de små timer... Jeg har alltid ei flaske Baileys stående der, sånn i beredskap!

Resten av helga tilbringes med litt jobbing, samt at jeg skal være i følgebil for Festvågrittet; et sykkelritt fra Bodø til Festvåg (Kjerringøyfergestedet) og tilbake i morgen. Det som måtte være til overs av fritid blir brukt ute - nå blir det ikke lenger mørkt om natta, bare tre-fire timer med skjømming, så da kan man være ute så mye man bare vil. Hurra!

God helg, alle sammen!

Jenny B sa...

God förmiddag! Äntligen sol och litet varmare!

Idag skall jag äntligen hinna till ett skönt pass Body Balance, en skön uppföljning till massagetimmen i förrgår. Imorgon hoppas jag att bli ännu mer glamourös, när jag går till min duktige frisör och fixar håret! Jag har en massa uppgifter i ryska att göra och plugga på, men jag tänker hinna med att sitta i solen och läsa och ta det lugnt också i helgen.

Trevlig helg!

Anonym sa...

Jeg har brukt formiddagen på noe jeg har lenge utsatt å gjøre - det var ikke så ille mens det sto på - selv om jeg kjente meg både for varm i kroppen og rød i toppen - så var det egentlig ikke så ille - og nå etterpå føles det godt på flere måter.

Sykkelen ble tatt ut her i nord i går, så i dag skal det sykles til jobb, våronna i ny hage er halvveis unnagjort. - og i morgen venter sushikurs, bursdag til nevø og så kjærestetid med mannen!

Tusen takk for at du delte bryllupsreisebildene med oss! Det så utrolig vakkert ut, og slike innlegg gir stadig inspirasjon til å gå den veien som er best for en selv! God helt alle sammen!

Glamoursjefen sa...

Kan det bli bedre enn å våkne til en flott dag når dagen atpåtil er en fredag?

Enkle glamourfaktorer i dag med ren og skjær glede i hjertet, og lykkefølelse over å tenke på at vi skal ut på årets første båttur i morgen.

God helg til alle!

Frøken Desibel sa...

Happy glamorous Friday!

Her var det virkelig mye å å glede seg for for mange. Jeg gleder meg med dere alle og blir i godt humør:-)

Sånn ellers så er jeg trøtt som ei fele etter å ha vært tidlig oppe for å trene. Det er jo så deilig etterpå, men jeg blir så slitentrøtt på en skikkelig god måte og det er litt frustrerende å ikke kunne legge seg nedpå sofaen litt.

Helga er i utgangspunktet wide open, men den fylles etterhvert opp av middagsavtaler, venninne-med-nyfødt-liten-sønn-besøk som skal få elefant og tigerpysj fra Sør-Afrika, samt en tur i botanisk hage inspirert av denne bloggen. Blir nok også en sykkeltur eller to.

Håper alle får en fortreffelig helg:-)

Line sa...

Så var fredagsglamouren i boks. Bibliotekstatistikken er levert, fire dager før tiden. Jeg blir ferdig med å vaske rundt Onkels campingplass i kveld og i morgen er det bytur med hovedmål time hos frisørtante. kanskje får jeg tak i et nytt kirsebærtre også? Det er i alle fall flott med helg.
Nå skal jeg gå til minoritetsklassene med purringer og info om sluten av skoleåret. Jeg har ikke hjerte til å bare putte et uforståelig brev i handa på dem. I den ene klassen skal det til og med kobineres med litt "bokpushing" også. Jeg har klar en kurv med lettleste bøker og håper noen lar seg friste.

Ha ei god helg alle sammen, spesielt Glamourbibliotekaren

koristen sa...

God fredag!

Her er ytre glamour i form av fin bluse til jeansen og pene smykker.

I kveld er det jenteklubb, i helgen blir det enten hageliv hos venner eller skog- og balkongliv hjemme, begge alternativer er bra.

God helg tiol alle, gratulerer til dere med ny bachelorgrad og mastergrad, og lykke til til alle andre studenter :-)

Synne sa...

Her er det dingle-dobber, oppsatt hår, rutete skjørt og venninnebesøk som gjør fredagen til noe ekstra. I kveld skal jeg på fest, så hvem bryr seg om at himmelen er grå? God helg til alle!

Glamourlegen sa...

Holder med Frk. Desibel, her blir man glad av å lese kommentarer :) Kjempegrattis til Alt Godt, hell og lykke!

Fredagsfølelsen kommer snikende på nå, travel uke på jobb er avsluttet så nå skal første frihelg på tre uker nyyytes. Starter helgen med fest for venninne som har bursdag OG er nybakt samboer, så feires min egen mor på søndag, hun har også stor dag i dag. Gaven ved begge anledninger blir blomster; avskårne fra Finn S til venninnen, hageplanter til den nye utekrukkene til Mamsen. Verdens fineste forlovede har også frihelg, gleder meg til han straksens kommer hjem fra frisøren :)

Fortsatt nydelig fredag, og god helg alle sammen!

fru winther sa...

God glamourdag!
Usedvanlig glamorøst her,siden mamma kommer på en ukes besøk i dag. Friske blomster, nybakt brød, nyskrubbet hus...deilig! Helga har jeg absolutt ingen andre planer for enn å ta som den kommer, jeg vedder for at litt god mat og litt vin er inne i bildet, samt gode lange turer og prat med snille mamman min.Det blir herlig!Dagens duft er "Paestum Rose" fra Eu d'Italie, og i ørene har jeg øreringer min søster har laget.
God helg til alle!

wine-fueled narcissism sa...

Glamoureffekter i dag: syriner utenfor soveromsvinduet som lukter helt under dyna, høye hæler på lesesalen (som ikke klikker selvfølgelig), Agnes Obel på øret, en halvflaske rosévin i kjøleskapet, og en hel helg alene. Mannen er på hyttetur med sin far, og jeg skal bare kose meg. Tenne duftlys, sove lenge, stelle riktig pent med meg selv. :) Og ikke minst, planlegge bursdagsmiddag for vennene mine på søndag.

God helg!

Glamourbibliotekaren sa...

Tusen takk for alle rapporter! Og gratulerer med kjærester, bachelor- og mastergrader! :)

Populære innlegg