onsdag, mai 11, 2011

Hagevandring

La oss ta en liten titt på hva som blomstrer i hagen for tiden:

Forglemmegei i mengder.



Magnoliaen!


Epleblomster.


Fylt hvitveis - denne har dere kanskje ikke sett før?



Løytnantshjerte.



Og gresset gror som bare det. Kanskje på tide å klippe det snart.

11 kommentarer:

Ine sa...

Så mye fint! For en velsignelse å ha slikt rett utenfor døra. Dere er heldige! Og det er bra at dere nyter det skikkelig :)

Glamourbibliotekaren sa...

Ja, rett og slett en velsignelse!

tonemor sa...

Nå klør det mer enn noensinne i fingrene. Godt det er lønning før helg. Ønskelisten er lang. Et mandeltre, sommerblomster, krypstauder, et lønnetre, en klatreplante som blomstrer, frø til solsikker og ringblomster. Og en tur til Pappa for å hente villsyrinstiklinger. Det siste blir billigst....

Tonje sa...

Jeg lukter gressklipperen utenfor nå - nyklippet gress er absolutt en sommer-duft!

Anonym sa...

For en nydelig hage. Finnes det virkelig noe slikt i Oslo? :)

Lise B sa...

Så flott hage! Jeg er nesten litt misunnelig; vi har ca 4 kvadratmeter hage i byen, og der er det bare gress. Du må legge ned litt arbeid der også da, tenker jeg

Glamourbibliotekaren sa...

Helt herlig! En fryd å se... Selv bare elsker jeg min egen hage og har den luksus å eie hele to stykker - noe som gjør meg i stand til å ha en litt strammere byhage og en skikkelig oldemorshage med nostalgi i bøtter og spann på landstedet vårt.

Hos meg spirer og gror det også. Min erfaring etter å ha hatt byhagen min i 8-10 år nå, er at det gode grunnarbeidet vi la ned de først to-tre årene, kan vi høste frukter av nå. Vi satset på klassiske stauder som steller seg mye selv og tenkte selvfølgelig igjennom at det skulle blomstre noe til en hver tid fremfor at alt skulle stå i full blomst på en gang.

Takk for titten! :)

Glamourbibliotekaren sa...

Tonemor: Samme her! Tør nesten ikke dra på hagesenteret, har i grunnen ikke råd til så mye.

Tonje: Helt klart!

Anonym: I Oslo finnes det skoger, svaberg og alt derimellom! :) Ganske unik hovedstad egentlig!

Lise B: Ja, hjelp, det er mye av hagen som består av forvokst ugress fremdeles.. Litt kjappe løsninger her og der må det nok bli.

Glamourbibliotekaren sa...

Hva, enda en glamourbibliotekar? :D

Anonym sa...

Fylt hvitveis har jeg aldri sett før og det er noe av det yndigste jeg har sett!!! Er det en ørliten sjanse for at du kan sende en "avlegger" i posten? :-) :-) :-)

Elisabeth
Kristiansand

koristen sa...

Å, så mange fine blomster og for en deilig hage! Løytnantshjerte er en av mine favorittblomster helt fra tidlig barndom :-)

Populære innlegg