søndag, juni 19, 2011

Dagens bukett

Markblomster fra egen hage! På selveste villblomstenes dag, er det ikke fint?

7 kommentarer:

Polkadotdays sa...

Nydelig!

Villa Viola sa...

Ljuvligt med egenplockade buketter såhär i sommartid.

Glamourbibliotekaren sa...

Polkadotdays: Ja, markblomster er noe av det vakreste!

Villa Viola: Absolutt, ren lyx!

Synne sa...

Så fin! Jeg har forresten den samme Sniff-koppen som du drakk lørdagsteen din av, og nå er det hemulen som har holdt meg med søndagsselskap. Det finnes ingen grunn til ikke å omgi seg med blomster (selv om jeg glemmer å vanne dem) og barnlige krus, spør du meg! Fortsatt god helg!

Polkadotdays sa...

Ja, markblomster er fantastisk fine. Da vi giftet oss i fjor sommer hadde jeg brudebukett bestående kun av markblomster. Min flinke blomsterdkoratør- svigerinne laget en helt nydelig bukett til meg. På bordene hadde vi også markblomster, samt roser plukket i morfars hage. Litt av en jobb å plukke dem, men det var absolutt verdt det!

Glamourbibliotekaren sa...

Høres nydelig ut! :) Jeg hadde grønn lyng fra skogen hjemme + myrull fra fjellet i min bukett, laget av mamma. Og på bordene også, når jeg tenker meg om! Markblomster var også et aktuelt alternativ husker jeg, men ettersom mannen min er allergisk mot noen av dem, var det litt risikabelt også..

Glamourbibliotekaren sa...

Synne: Hemulen er jo hobbybotaniker, så jeg føler han og jeg er på bølgelengde der :) Tror jeg har en hemulkopp også, en grønn?

Populære innlegg