mandag, juni 20, 2011

Himmelsk!



Mine hvite vakre velduftende peoner er så fine i år, og har så mange knopper! Tre blomster er allerede i full blomst, og jeg blir helt mo i knærne av å se på dem - og sniffe...


Nesten som marengs!! (Eller skjørtene til en can-can-danser i Paris i 1890-årene.)



11 kommentarer:

Synne sa...

Åh, jeg kan nesten lukte dem helt hit! Fine bilder fre regnværstur, forresten!

Glamourbibliotekaren sa...

Takk! :)

Britt Åse sa...

Åja, de er bare sååå lekre! Mine hvite og noen doble rosa er også i full gang nå. Mange hagebilder inne hos meg i kveld :D

E.L.R.I sa...

Har du sett den siste Woody Allen-filmen? Jeg så den i dag! ÅH! Apropos både regn og can-can. Nydelig!

Det var to hvite peoner i Telthusbakken som luktet helt magisk, jeg måtte gå forbi flere ganger for å gjøre det (lukte!) igjen og igjen!

Glamourbibliotekaren sa...

Britt Åse: Det er en deilig tid vi er inne i!

Elri: Ja, Allen får jeg alltid med meg så fort som overhodet mulig :) Han er min yndlingsregissør. Og Owen Wilsons rolle i filmen har samme forhold til regn som det jeg har :)

Miss Golightly sa...

Hei. Hvilket kamera har du? Du tar helt nydelige bilder!

Glamourbibliotekaren sa...

Takk for det! Jeg har et Canon Eos 550D (speilrefleks), og et Fuji Finepix, samt iPhone-kamera som nødløsning.

E.L.R.I sa...

Ja! Regn er nydelig! (og slutten!)

Glamourbibliotekaren sa...

Jeg husker en gang i Paris for noen år siden da vi bodde i Latinerkvarteret, og det dryppet litt da vi gikk ut. "Skal vi ta med paraply?", sa min mann, og jeg sa "nei, paraply i Paris er forbudt, her skal man løpe med avisen over hodet, det er så romantisk." I neste øyeblikk plasket det ned som i sluttscenen av filmen, jeg ble stående under markisen til grønnsakshandleren på hjørnet, mens min tapre mann løp tilbake til hotellet og hentet to paraplyer. Haha.

Glamoursjefen sa...

Ja, de er bare så lekre. Vi har et eksemplar i hagen som vi plantet for ca. 5 år siden, og som nå endelig har slått ut i fullt flor. Var uheldig og knakk en gren med to knopper på forrige helg som har stått i vann og i går sprang den ut. Jeg satt i sofaen og skulle lese avisen, men ble hele tiden distrahert av den nydelig lukten og klarte knapt lese en del av dagens Aftenpost uten å stoppe opp og snuse mange ganger. Så skjønner godt at du blir helt mo i knærne... Peoner i alle varianter bare ER og blir min favoritt!

Gleder meg til Woody-filmen som vi bare MÅ se. Jeg elsker Paris. I min forrige jobb er Paris en av de byene som jeg reiste til på en jevnlig basis (noen ganger per år). Det var et flott frynsegode og jeg passet alltid på å ta en dag ekstra (eller i alle fall sånn at jeg fikk en ettermiddag/kveld til å rusle rundt og lade batterier).

E.L.R.I sa...

Så fin historie!

Populære innlegg